Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Θάσος

Η Τ.Ο. Καβάλας σε μια από τις συνεχόμενες εξορμήσεις που πραγματοποιεί στο νομό Καβάλας βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην λαϊκή αγορά της Ελευθερούπολης. Οι συναγωνιστές με τα μαύρα μπλουζάκια και την καθαρή καρδιά του Εθνικιστή, με πίστη και ευλαβικότατα μοίρασαν εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό του κινήματος μας. Η δυναμική παρουσία του κλιμακίου της Τ.Ο. Καβάλας έγινε αντιληπτό από την πρώτη στιγμή και αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους παρευρισκόμενους πολίτες της λαϊκής αγοράς.

Πολλοί πολίτες κοντοστάθηκαν να χαιρετίσουν τους συναγωνιστές αλλά και να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους του Εθνικιστικού Κινήματος που συνεχίζει να μάχεται ακατάπαυστα για την πατρίδα. Η πατρίδα χρειάζεται όλους μας ήταν οι κουβέντες των συναγωνιστών και τελικά όλοι θα πρέπει να δώσουμε μάχη για την φυλή μας που αργοπεθαίνει με όλα τα μνημόνια και τις ξενόφερτες δουλικές κυβερνήσεις.

Τα πρώτα σχόλια αφορούσαν την αποφυλάκιση του Αρχηγού που άδικα κρατείται στα κελιά της τιμής και τον αγώνα που δίνεται από όλους τους φυλακισμένους βουλευτές και συναγωνιστές ακόμη και από την φυλακή για την πολιτική ανάσταση της πατρίδας μας. Το θετικό αποτέλεσμα των εκλογών ήταν το δεύτερο που τέθηκε στις συζητήσεις και φυσικά ακολούθησαν θετικά σχόλια σχετικά με τις κινήσεις του κινήματος μας σε όλον το νομό Καβάλας.

Η ενημερωτική εξόρμηση έληξε με την διανομή υλικού στα μαγαζιά και τις καφετέριες της πόλης πού ήταν κατάμεστα λόγω της λαϊκής αγοράς και αφού είχε εξαντληθεί όλο το υλικό. Όσο υπάρχει Χρυσή Αυγή και όσο υπάρχουν αγωνιστές όπως ο Αρχηγός μας που θυσιάσουν ακόμη και το ύψιστο αγαθό, αυτό της ελευθερίας, τόσο μπορεί ακόμη ο Έλληνας να ελπίζει σε μια Μεγάλη Ελλάδα.

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Α.Μ-Θράκης, συναγωνιστής Χρήστος Κιτσόπουλος, μαζί με ομάδα συναγωνιστών από την Τ. Ο. Αλεξανδρούπολης, παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού που οργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου. Οι συναγωνιστές παραβρέθηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό Του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και μαζί με άλλους φορείς και συλλόγους κατευθύνθηκαν στο Μνημείο «Χατζή Αντώνη και Δόμνα Βισβίζη» όπου και έγινε κατάθεση στεφάνων. Ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους προγόνους μας, σ΄ αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για όλους εμάς. Ο Ελληνισμός είναι γεμάτος γενοκτονίες, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να τις παραβλέπουν ή να τις ονομάζουν «συνωστισμούς». Η Χρυσή Αυγή τιμώντας την μνήμη των ηρώων και των μαρτύρων του Έθνους ήταν εκεί, τηρώντας ενός λεπτού σιγή και να ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο.

Την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 στα γραφεία της Τοπικής μας, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας, προσήλθαν με σκοπό να παρακολουθήσουν την ομιλία αναφορικά με την Εθνική Επανάσταση του 1821 από τον συναγωνιστή Δάρο. Αρχικά τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Τσουμαρέλης Νικόλαος, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας.

Κατόπιν, στο βήμα ανέβηκε, ο κεντρικός ομιλητής συναγωνιστής Δάρος, ο οποίος, αφού έκανε μία ιστορική αναδρομήστα γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη της επαναστάσεως, ανέλυσε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτή η μεγαλειώδες εθνεγερσία. Η επανάσταση του 1821 ήταν Εθνικό-Απελευθερωτική και όχι ταξική όπως προσπαθούν εντέχνως να μας πληροφορήσουν οι λάτρεις του διεθνισμού.Οι Έλληνες ως Έθνος στερήθηκαν την ελευθερία τους, και έκαναν Αγώνα για να την κερδίσουν. Όλες οι βαναυσότητες που είχαν υποστεί από τον τουρκικό ζυγό, αλλά πάνω από όλα η έλλειψη της ελευθερίας, ήταν αυτό που τους οδήγησε στην επανάσταση.

Καμία αρμονική συνύπαρξη δεν υπήρχε και καμία οικονομική δυσχέρεια δεν οδήγησε σε «ταξική πάλη». Η σκλαβιά, η έλλειψη ελευθερίας, η υποδούλωση αλλά και η μεγαλύτερη συμφορά, το παιδομάζωμα ήταν που συντέλεσαν και οδήγησαν ένα ολόκληρο έθνος να ξεσηκωθεί, να αγωνιστεί και τέλος να κερδίσει την ελευθερία του. Το χώμα της Πατρίδας μας ποτίστηκε με αίμα, αλλά αυτό ακριβώς επιτάσσει η πίστη στο έθνος. Να μαχόμαστε για το καλό, για την σωτηρία του έθνους, ακόμη και να πεθαίνουμε γι αυτό. Πιστοί στην ιδέα του έθνους οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσεςθα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πρότυπα τους ήρωες του 21, για την Πατρίδα μας και για το Έθνος μας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου με ομιλητή τον συναγωνιστή Γεώργιο Κουβέλη. Ο συναγωνιστής έκανε μια ιστορική αναδρομή στα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την μαύρη περίοδο της τουρκοκρατίας στην πατρίδα μας. Μίλησε αναλυτικά για όλα τα μεγάλα πρόσωπα που συνέβαλαν στην Επανάσταση του 1821 και στην απελευθέρωση της Ελλάδας μας από τα 400 χρόνια σκλαβιάς του τούρκικου ζυγού.

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως είναι σημαντικό να τιμάμε την ημέρα αυτή ώστε να μην ξεχνάμε τι έζησαν οι πρόγονοί μας και ολόκληρος ο Ελληνικός λαός από τους Τούρκους και έτσι να μπορούμε να απαντήσουμε αναλόγως σε όλους αυτούς που κάνουν λόγω περί φιλικών σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας. Οι Έλληνες του 1821 ήταν οπλισμένοι με θάρρος, ηρωισμό, τόλμη και ανδρεία. Κάπως έτσι πρέπει να οπλιστούμε κι εμείς αυτούς τους δύσκολους καιρούς που έκαναν την κοινωνία και ολόκληρη την πατρίδα μας να αιμορραγεί ώστε να βγούμε και εμείς νικητές. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn159#ixzz3WKOA9bcO

Exit mobile version