Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επικοινωνιακά τεχνάσματα και αποδοχή του παράνομου επαχθούς χρέους από τον Σύριζα

Επικοινωνιακά τεχνάσματα και αποδοχή του παράνομου επαχθούς χρέους από τον Σύριζα

Βαρουφάκης στην για τα… μάτια του κόσμου κομματική φιέστα του Σύριζα: Νόμιμο το χρέος!

Ο Καμμένος έγινε καρτούν – Μίλαγε για τον Σόρος, αγνοώντας την συνάντηση εκπροσώπων της κυβέρνησης με το Soros Fund Management. Το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού χρέους είναι παράνομο και επαχθές είναι ένα ζήτημα εξαιρετικά σοβαρό, αφορά όλους τους Έλληνες πολίτες και συνεπώς θα έπρεπε να χρίζει χειρισμών ανάλογης σοβαρότητας από την ελληνική κυβέρνηση. Το γεγονός ότι ένα τέτοιο τόσο σοβαρό ζήτημα γίνεται αφορμή για φιέστες και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα καταδεικνύει την νέα πράξη του ελληνικού δράματος, όπου μία ασόβαρη και συνεπώς επικίνδυνη κυβέρνηση γίνεται η διάδοχος κατάσταση μίας σειράς επικίνδυνων κυβερνήσεων.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής ήταν και είναι ότι η απαρχή του αγώνα της Ελλάδος ενάντια στην ξενοκρατία και την κλεπτοκρατία είναι ο λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και η διαγραφή του παράνομου και επαχθούς μέρους του. Αυτός ο λογιστικός έλεγχος, προφανώς, προϋποθέτει τον άμεσο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα καθώς και την σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία όλων των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών.

Το να λαμβάνει μία… συνέλευση το όνομα «επιτροπή λογιστικού ελέγχου» είναι ένα απλό σημάδι της έλλειψης σοβαρότητας από πλευράς της κυβερνήσεως. Το να υποβιβάζεται ένα ζήτημα που αφορά ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό σε μία φιέστα για τηλεοπτική κατανάλωση με ομιλίες από κομματικούς χρυσοκάνθαρους και απευθείας μετάδοση, προκειμένου να προσφερθεί θέαμα (και όχι άρτος…) στον Λαό, αναγάγει το ζήτημα σε πραγματικό τραγέλαφο, που θα διεξαχθεί σε δόσεις υπό την μορφή ημερίδων, που διεξάγονται από ανίδεους. Το να μην είναι προσκεκλημένος κανείς εκτός των κυβερνητικών στην εν λόγω εκδήλωση και όχι επιτροπή, είναι απλώς δείγμα της γελοιότητας.

Όμως ακόμα και σε μια φιέστα που ουδεμία σχέση με επιτροπή ή ουσιαστική διαδικασία, δεν μπόρεσαν οι Σύριζα και Ανέλ να μην γίνουν ρεζίλι. Φαίνεται ότι δεν υπήρξε σκηνοθεσία ακόμα και στις ομιλίες, παρότι έγιναν φιλότιμες προσπάθειες ώστε να μην υπάρχουν ουσιαστικές φωνές. Ενδεικτικός της γελοιότητας για άλλη μία φορά ο Καμμένος, ο οποίος μίλαγε για τα κοράκια, όπως ο Σόρος και ο Paulson, αγνοώντας πως λίγες μέρες οι συριζαίοι είχαν συνάντηση με εκπροσώπους των δύο «κορακιών».

Αξίζει, όμως, από την σωρεία των ομιλιών, να ξεχωρίσουμε την ομιλία Βαρουφάκη. Ο Βαρουφάκης, λοιπόν, προσκεκλημένος της «επιτροπής», έκανε λόγο για το νόμιμο τρόπο «με τον οποίο μας παραπλάνησαν να δημιουργήσουμε αυτό το Χρέος», ακυρώνοντας ουσιαστικά όλη την αγέλη των Τσιπροκαμμένων, που είχαν πάει εκεί για προπαγανδιστικούς σκοπούς. Η δήλωση Βαρουφάκη έρχεται να αθροιστεί στην παλαιότερη δήλωση Σταθάκη που έλεγε ότι το «επαχθές χρέος είναι 5%».

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Ναι στη διαγραφή του παράνομου χρέους, όχι στα επικοινωνιακά τεχνάσματα του Σύριζα – Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση διαγραφή του παράνομου χρέους της χώρας, σε αντίθεση με τους Βαρουφάκη και Σταθάκη, που δημοσίως εκμηδενίζουν το ποσοστό του επαχθούς χρέους, αποδεικνύοντας την απόλυτη υποταγή του Σύριζα στους τοκογλύφους δανειστές“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epikoinwniaka-technasmata-kai-apodochh-tou-paranomou-epachthous-chreous-apo#ixzz3WMFoGkUw

Exit mobile version