Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Οι αριστεροί, δηλαδή οι κομμουνιστές, που τους δόθηκε η εξουσία στα χέρια από απελπισμένους Έλληνες, που πίστεψαν στις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα παίρνουν πίσω ΟΛΕΣ τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους ή στην καλύτερη μας κοροϊδεύουν με ψίχουλα, αφού αντί για μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων και 200.000-300.000 απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ, τώρα μιλούν για 20.000-50.000 απαλλαγής! Το δε δούλεμα προχωρά ακόμα πιο πολύ και προκαλεί, όταν μας διαβεβαιώνουν…πως έτσι θα γλυτώσει τον ΕΝΦΙΑ ένας στους δύο φορολογούμενους!

Επίσης, εμμέσως πλην σαφώς, κτυπά το καμπανάκι πως οι αντικειμενικές όχι απλά δε θα πέσουν, αλλά θα ανεβούν σε ”καλές” περιοχές, αφού, λέει, είναι χαμηλότερες από τις εμπορικές! Πρώτον ”καλή” περιοχή δε θεωρεί την Εκάλη που έχει χαρακτηριστεί ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ(!) και επομένως φοροαπαλλάσσεται, αλλά τις περιοχές που ζει η μικρομεσαία τάξη που έχει ήδη ”γονατίσει”, όπως είναι ο Χολαργός, η Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, η Πεύκη κ.α.

Επίσης το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ δεν ισχύει ακόμα και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν ισχύσει τελικά και από πότε…

Τέλος, κουβέντα δε γίνεται καν για φορολόγηση βάσει πραγματικών και όχι άδικων και ανύπαρκτων τεκμαρτών εισοδημάτων.

Επομένως ΟΛΑ τα μέτρα, καθώς και τα κοινωνικά επιδόματα αποσκοπούν στο να απαλλάσσονται από φόρους και να λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση κυρίως οι ”παράτυποι” μετανάστες, στους οποίους χαρίζει δια της απονομής ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ την παραπλανητική, ψεύτικη και ύποπτη ιδιότητα των γνησίων απογόνων των… αρχαίων Ελλήνων, δηλαδή εξ αίματος αδέλφια μας, μία φυλή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΕΛΕΟΣ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο βρώμικος ρατσιστικός ρόλος του κατά των Ελλήνων αποκαλύφθηκε πολύ γρηγορότερα του αναμενόμενου…

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Δάνεια ύψους 722 εκατ. ευρώ πήγαν σε μόλις 3 οικογένειες για… 4 επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης

Έγινε λέει συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού με αίτημα να μην γίνει η δίκη των βουλευτών-μελών της Χρυσής Αυγής στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκτός από κάποιους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ίσως δικαιολογημένα διαμαρτύρονται γιατί θα υπάρχει πρόβλημα μετακίνησής τους, παραβρέθηκαν και κάποιοι άλλοι γραφικοί με μόνο σκοπό να βγουν για λίγο στην τηλεόραση και να εξαπολύσουν τις συνηθισμένες κόπιράιτ κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής. Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες θέλουν μία ελεύθερη δίκη στην οποία να είναι ελεύθερη η είσοδος των πάντων και όχι μόνο των ξεπουλημένων επιλεκτικά καναλιών για να παρουσιάζουν ότι τους βολεύει. Εκεί θα φανεί η γύμνια αυτών που οργάνωσαν όλη αυτή την παρωδία σε βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και η αθωότητα αυτών που άδικα κατηγορούνται για πράξεις που δεν διέπραξαν και βρίσκονται άδικα προφυλακισμένοι. Καλούμε λοιπόν την κυβέρνηση έστω και την τελευταία στιγμή να διεξάγει μία ελεύθερη, ανεπηρέαστη και δίκαιη δίκη όπως ο ελληνικός λαός το απαιτεί και να μην φερθεί με μίσος και κακία όπως οι προηγούμενοι. Η Ελληνική δικαιοσύνη στο μεγαλύτερο ποσοστό της έχει δίκαιους και έντιμους δικαστές που μπορούν να διεξάγουν αυτή τη δίκη.

Γ.Γ.

Πρώτη φορά… αριστερά: Τεκμήριο φορολόγησης τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους!!!

Χαίρετε κύριε Μιχαλολιάκο Χαίρομαι πάρα πολύ για το τέλος του αίσχους της παράνομης κράτησής σας (και των Συναγωνιστών Ι. Λαγού και Χ. Παππά) και για την επιστροφή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Παρακολούθησα τα αποσπάσματα των ομιλιών σας από την συζήτηση σχετικά με την Ενημέρωση για την Τρέχουσα Διαπραγμάτευση (30/3/15) και μετά χαράς σας μεταφέρω την διαπίστωσή μου για το πόσο αρμονικά ακούγεται η φωνή ενός εθνικιστικού πατριωτικού κόμματος μέσα στην Ελληνική Βουλή με τη σημερινή της σύσταση. Σήμερα εντός του κοινοβουλίου υπερέχουν τα κόμματα εναντίων των ξένων δανειστών και του μνημονίου. Αυτό είναι μια τρανή απόδειξη ότι κυβερνάει ο λαός. Σας σφίγγω το χέρι και σας εύχομαι σε αυτό το δύσκολο έργο σας κουράγιο και δύναμη και να φανεί η Χρυσή Αυγή αντάξια των προσδοκιών του Ελληνικού λαού. με εκτίμηση

Κων/νος Μ.

Επικοινωνιακά τεχνάσματα και αποδοχή του παράνομου επαχθούς χρέους από τον Σύριζα

Υπάρχει μία νέα σοβαρή ίωση στην Ευρώπη που μεταδίδεται με την τηλεόραση και τα ΜΜΕ: Είναι η συριζίαση, ή αλλιώς τσιπρίαση,, ή αλλιώς συνιστωσίαση ή αλλιώς (π)Σορίαση ή απλά νεοταξίαση.

Απαντάται σε όλες τις ηλικίες, σε τέκνα διαζευγμένων οικογενειών, σε άεργους και οκνηρούς νεαρούς, αστράτευτους φοιτητές σε αναβολή. Επίσης απαντάται σε ομοφυλόφιλους που μισούν τους ετεροφυλόφιλους, σε απάτριδες διεθνιστές, σε ελληνόφωνους τουρκόσπορους και αλβανόσπορους και γενικά σε λαθρομετανάστες που έμαθαν την γλώσσα μας δίχως όμως ποτέ να ενσωματωθούν με τον γηγενή πληθυσμό. Παρατηρείται όμως σε συντριπτικό βαθμό στους απελπισμένους μεσοαστούς πολίτες, που πιάστηκαν από τα μαλλιά τους και από το σλόγκαν “η ελπίδα έρχεται”.

Η ίωση αυτή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της νέας τάξης πραγμάτων και είναι υβρίδιο των παρακάτω δογμάτων: φασισμού, κομμουνισμού, αναρχίας, δημοκρατίας, αθεϊσμού, υλισμού, διεθνισμού, αλλά και σιωνισμού. Η ίωση αυτή εξαπολύθηκε μαζικά σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, αφού οι εμπνευστές της θεώρησαν σωστά πως εκεί θα βρει πρόσφορο έδαφος. Εντυπωσιακή υποδοχή βρήκε η ίωση αυτή στην Ελλάδα με αρχ-ιο-γό τον χαρισματικό 40άρη Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατάφερε σε λίγα χρόνια να αυξήσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ από 4 σε 40 τοις εκατό! Αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ασχοληθεί αρκετά στο ιστολόγιο αυτό, δείτε και τις παλαιότερες αναρτήσεις σύριζα άνθεμς.

Η Ιταλία λόγω γειτνίασης με την χώρα μας δεν μπόρεσε να αποφύγει την ίωση, όμως την “άρπαξε” ευτυχώς ελαφρά. Η Ιταλία κρατά το σκήπτρο της υπερδύναμης του ευρωπαϊκού νότου, έτσι το κίνημα των 5 αστέρων του ηθοποιού Γκρίλο απέτρεψε την μόλυνση από την τσιπρίαση και κράτησε ζωντανό το 22% του εκλογικού σώματος της Ιταλίας. Δυστυχώς όμως αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ένας Ιταλός Τσίπρας, το έκανε ο ίδιος ο Τσίπρας, ή ο υποβολέας του ο Σόρος, πείθοντας κάποιους Ιταλούς αριστεριστές να υποστηρίξουν την εξάπλωση της τσιπρίασης που έρχεται εξ’ ανατολών. Φυσικά ο ιός στην Ιταλία έπρεπε να φέρει διαφορετικό όνομα από το ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να εναρμονίζεται με τα ιταλική νοοτροπία και γλώσσα. Όμως η έλλειψη Ιταλού ηγέτη για να κατευθύνει τον ιό στην καρδιά της ιταλικής κοινωνίας (ο δείκτης σοβαρότητας είναι υψηλότερος), ανάγκασε τους Ιταλούς συντρόφους του Αλέξη να χρησιμοποιήσουν το όνομά του στην επωνυμία του κόμματος: LA LISTA TSIPRAS!

Το κόμμα ΛΑ ΛΙΣΤΑ ΤΣΙΠΡΑΣ κατέβηκε στις περιφερειακές εκλογές της Ιταλίας πέρυσι και άδραξε το 2% του εκλογικού σώματος, ενώ εξέλεξε και 3 ευρωβουλευτές! H ελπίδα για τους Ιταλούς έρχεται εξ’ ανατολών. Λέτε να γίνουν κυβέρνηση και αυτοί με τις ευλογίες του brookings institute, του levi institute και του london school of economics; Η εξαγωγή ελπίδας θα αποτελούσε πρωτοφανή επιτυχία της Ελλάδας και πρώτο εξαγωγικό προϊόν, περισσότερο και από τον τουρισμό, το λάδι, τα πορτοκάλια και τα καπνά.

Ν.Β.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τα ηνία της Πατρίδας μετά την αποτυχία του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ

Ουσιαστικές και εύστοχες οι ερωτήσεις του Η. Κασιδιάρη στη βουλή. Τους ρώτησε για όλα, για όλες τις υποθέσεις διαφθοράς κι ο υπουργός τα μάσαγε και δεν ήξερε τι να του απαντήσει. Του είπε του Κασιδιάρη ότι δεν έχει την ίδια αντίληψη με αυτόν για τη διαφθορά. Τι λες ρε φίλε σοβαρά; Δεν είναι διαφθορά δικαστικού λειτουργού να παίρνει εντολές από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για να κάνει παρανομίες, κλείνοντας στη φυλακή βουλευτές; Η΄ δεν είναι διαφθορά οι μίζες που έπαιρναν οι κυβερνώντες για να κάνουν συγκεκριμένες προμήθειες ή τα λεφτά που έστελναν μέσω οφ σορ στο εξωτερικό; Φαίνεται ότι κάπου θα έχει λερωμένη τη φωλιά του και ο υπουργός και τελικά δεν θα κάνει τίποτε. Τόσα λεφτά στη λίστα Λαγκάρντ και λέει πως δεν μπορεί να τα πάρει το κράτος. Μόνο από τον φτωχό Έλληνα ξέρει να παίρνει το κράτος μέσω δυσβάσταχτων φόρων και να βάζει χέρι στα αποθεματικά των ταμείων, των περιφερειών και όπου έχει μείνει έστω ελάχιστον χρήμα για κοινωνικούς σκοπούς. Επίσης είναι απαράδεκτο ελεγμένοι βουλευτές και μάλιστα για δευτερη φορά όπως ο Κασιδιάρης, ο Γερμενής, ο Κούζηλος να είναι ακόμη προφυλακισμένοι και να μην ισχύει και για αυτούς το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο ισχύει για τους πάντες εκτός των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η βουλή θα πρέπει να λύση αετό το θέμα γιατί είναι συνταγματική επιταγή να λειτουργεί με τριακόσιους βουλευτές και όχι όπως βόλευε τη προηγούμενη κυβερνητική συμμορία

Eρ. Κ.

Από το “Ούτε μια μέρα στον στρατό” στις στρατιωτικές παρελάσεις με τανκς! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-5-apriliou-2015#ixzz3WQmBcRJR

Exit mobile version