Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. για την απουσία χώρων στάθμευσης ταξί στα νοσοκομεία

Η οικονομική κρίση και η αδιαφορία της πολιτείας για τα προβλήματα των Ελλήνων εργαζομένων στα ταξί έχει  φέρει σαν αποτέλεσμα τον την καταστροφή του κλάδου. Ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής πλέον βλέπει το εισόδημα του να μειώνεται δραματικά και πλέον η κυκλοφορία των ταξί στους δρόμους χωρίς πελάτες είναι συνεχές φαινόμενο.

Η δημιουργία και άλλων θέσεων στάθμευσης για ταξί είναι αναγκαία. Ένας από τους χώρους που η δημιουργία είναι επιβεβλημένη είναι και οι νοσοκομειακές εγκαταστάσεις  οι  όποιες σε πολλές από αυτές δεν υπάρχουν.

Η απουσία χώρων  στάθμευσης για τα ταξί στα νοσοκομεία στερεί από τους ασθενείς και τους συγγενείς – συνόδους τους την δυνατότητα εύκολης επιβίβασης και μεταφοράς τους στον προορισμό τους  και αυτό  έχει  σαν αποτέλεσμα την ταλαιπωρία τους,  αφού πολλές φορές χρειάζεται να περπατήσουν μεγάλες αποστάσεις για να επιβιβαστούν σε ταξί.

Οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν τις  νοσοκομειακές εγκαταστάσεις σταθμεύουν σε μη νόμιμους χώρους στάθμευσης με αποτέλεσμα να θεωρούνται παραβάτες του Κ.Ο.Κ. και να διώκονται από την τροχαία με κλήση ή με αφαίρεση πινακίδας  για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αφαίρεση πινακίδας ειδικά στις δύσκολες εποχές που προσπαθούμε να επιβιώσουμε είναι καταστροφική για εμάς και τις οικογένειες μας. Ζητούμε άμεσα την ύπαρξη θέσεων στάθμευσης σε όλες τις νοσοκομειακές  εγκαταστάσεις

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.:
Τηλέφωνο Γραμματείας: 697 19 34753 & 694 63 22 268
Ιστοσελίδα: La-s-i-t-a.blogspot.gr
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: lasita.sata@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-tou-la.s.i.t.a.-gia-thn-apousia-chwrwn-stathmeushs-taji-sta-noso#ixzz3WWOtt33M

Exit mobile version