Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Να ερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες αυτών που μας έβαλαν στο Μνημόνιο

YouTube Poster

Ο εισηγητής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην παράνομη και αναιτιολόγητη απαγόρευση του εισαγγελέα Φυλακών Κορυδαλλού στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έχει καταδικάσει αμετάκλητα πολιτικά τα κόμματα που μας έβαλαν στα Μνημόνια και ότι πρέπει τώρα να αναζητηθούν οι ποινικές ευθύνες των προσώπων. Οι λόγοι σύστασης της επιτροπής και διενέργειας της εν λόγω συζήτησης είναι ξεκάθαροι επικοινωνιακοί για τον Σύριζα, αν οι υπεύθυνοι των Μνημονίων συνεχίζουν να παραμένουν στο απυρόβλητο.

Ο βουλευτής Σερρών τόνισε πως συνυπεύθυνες για τα Μνημόνια είναι όλες οι κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) από το 1974 και μετά που διόγκωσαν το εξωτερικό χρέος.

Τέλος, επισήμανε πως η παρούσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει την νωπή λαϊκή εντολή και υποχρέωση να καταγγείλει το Μνημόνιο και όχι να το επεκτείνει!

Μοναδική λύση ο χαρακτηρισμός μέρος ή όλου του δημοσίου χρέους ως επαχθές, καθώς δεν δανειζόμαστε προς όφελος του ελληνικού λαού αλλά για να πληρώνουμε παράνομα τοκοχρεολύσια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/artemhs-matthaiopoulos-na-ereunhthoun-oi-poinikes-euthunes-autwn-pou-mas-eb#ixzz3WYYcYDYN

Exit mobile version