Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όσα δεν φτάνει η αλεπού…

Στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο μας είχαν ενημερώσει ότι πρέπει να παίρνουν τον λόγο ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ τα κόμματα σύμφωνα με την κοινοβουλευτική δύναμη που διαθέτουν και αυτό διότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ήταν πέμπτο στη σειρά και δεν μπορούσε με ανάταση της χειρός να παίρνει τον λόγο πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ…κλπ.

Σήμερα, στην ολομέλεια της Βουλής μας είπαν ότι ο λόγος θα δίνεται με όποια σειρά, ασχέτως κοινοβουλευτικής δύναμης που εκπροσωπούν τα κόμματα, αλλά με ανάταση της χειρός….

Το είχαμε καταλάβει και το είχαμε εμπεδώσει ότι τα κόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να δίνει τον λόγο στους εκπροσώπους του τρίτου κόμματος της χώρας, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στο τέλος!

Έτσι σήμερα, μπορούν να το αποδείξουν οι κάμερες για του λόγου το αληθές, γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά,  ότι ενώ είχαμε ζητήσει τον λόγο από την στιγμή που ομίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μας βάλουν να μιλήσουμε στο τέλος.

Έτσι διαπιστώσαμε ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει… κήτος!

 

Exit mobile version