Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα, Θάσος, Κομοτηνή, Ξάνθη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, το εργασιακό πρόβλημα στην Ελλάδα. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και τα οποία έχουν εκτινάξει την ανεργία στα ύψη.

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών αναφορικά με το πού οδηγούν τους Έλληνες οι πολιτικές των Μνημονίων, οι οποίες χαρακτήρισαν τη διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και συνεχίζονται απρόσκοπτα από τη συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή οι άνεργοι υπολογίζονται σε 1.245.854 άτομα και αν συνυπολογισθούν σ’ αυτούς κι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν εγγραφεί στον ΟΑΕΔ είτε βγάζουν μερικά μεροκάματα το μήνα, τότε ο αριθμός εκτινάσσεται πάνω από 2 εκατομμύρια, καταδεικνύοντας με τον πλέον οδυνηρό τρόπο την απόλυτη χρεοκοπία των φιλελεύθερων και μαρξιστικών ιδεών και προτάσεων στην επίλυση του Ελληνικού Προβλήματος.

Επιπρόσθετα όμως, σε μια εξόχως επιβαρυμένη ελληνική οικονομία των 2 εκατομμυρίων ανέργων, προστίθενται καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες τους οποίους φέρνουν οι αντεθνικές πρακτικές της προηγούμενης αλλά και της σημερινής κυβέρνησης, σπαταλώντας υπέρ αυτών εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του καταδεικνύοντας ότι μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της ανεργίας με την επανεκκίνηση του πρωτογενή τομέα όπου και εκτινάξει την ανάγκη για εργάτες στα ύψη ενώ ταυτόχρονα η απέλαση των λαθρομεταναστών θα αύξηση τις αποδοχές των εργατών. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Το πρωί της Πέμπτης 2/04/2015, κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του Γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, παραβρέθηκε στη συγκέντρωση των κτηνοτρόφων του νομού, στο Δημοτικό κήπο Δράμας. Διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια ενημερωτικού υλικού, με τις θέσεις του Κινήματος, για την Εθνική παραγωγή του πρωτογενούς τομέα, καθώς επίσης και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής.

Εν συνεχεία, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, συνομίλησε με κτηνοτρόφους και επισήμανε μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Επίσης, κάλεσε τους αρμόδιους φορείς, να απαντήσουν στο πού εξαφανίστηκαν 300.000 στρέμματα βοσκοτόπων, διότι το 2012 ήταν 388.000 στρέμματα, τον επόμενο χρόνο 132.000 (στρέμματα) και το 2014 μειώθηκαν σε 87.000 στρέμματα. Επιπλέον, προέβαλε την αδιαφορία των παλαιών – σημερινών συγκυβερνήσεων και των τοπικών φορέων, για τις ζημιές που υπέστη ο κλάδος από τον καταρροϊκό πυρετό του 2014 και χάθηκαν πολλά κοπάδια (από 10% έως 50%). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, την καταστροφή της περιουσίας των κτηνοτρόφων, δίχως καμία μέχρι σήμερα αποζημίωση.

Τέλος, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, για την ανασυγκρότηση της Εθνικής μας παραγωγής και οικονομίας. Πρόσθεσε επίσης, ότι αυτό θα επιτευχθεί, μόνο με την ώθηση στον προσωπικό αγώνα εργασίας και όχι με πρόχειρες λύσεις, όπως η εκταμίευση υπέρογκων δανείων.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 1 Απριλίου 2015, η έκτακτη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στα προάστια της πόλης. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του Γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, παραβρέθηκε σε προάστια της πόλης, όπου διένειμε τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή και Εμπρός κι εκατοντάδες φυλλάδια ενημερωτικού υλικού, με τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής στα μείζον Εθνικά θέματα. Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των πολιτών για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, για τη διατήρηση της αβεβαιότητας του αύριο του Εθνικού μας εδάφους, για τη συνέχεια της οικονομικής εξαθλίωσης των Ελληνικών οικογενειών, για τον εμπαιγμό και την κοροϊδία της συγκυβέρνησης των ”Τσιπροκαμμένων” για τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Επίσης, τόνισαν ότι κανένα ”Ποτάμι” εντός της βουλής, δεν ασκεί πραγματική αντιπολίτευση, ενώ παράλληλα η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στους πολιτικάντιδες προδότες, είναι η Χρυσή Αυγή.

Την Τετάρτη και 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την επικαιρότητα. Αρχικά, αναφέρθηκε στο τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης που διαταράσσει καθημερινά την καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη. Συγκεκριμένα μίλησε για το περιστατικό στη Μυτιλήνη, όπου αξιωματικοί του Λιμενικού του νησιού κάνουν λόγο για πενταπλασιασμό του ποσοστού τον λαθρομεταναστών που συνελήφθησαν στο νησί τον Μάρτιο του 2015 σε σχέση με τον Μάρτιο του 2014. Επίσης, έκανε λόγω για την ανεκδιήγητη απαίτηση του Τούρκου πρεσβευτή στην Δήμαρχο της Καβάλας, να ξηλωθεί η πινακίδα που απεικονίζει την αιματοβαμμένη Κύπρο με το μήνυμα “Δεν Ξεχνώ” που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της πόλης.

Ακόμη, μίλησε για την παρουσία των Ευρωβουλευτών μας Στρατηγού Ευρωβουλευτή Γιώργου Επιτήδειου, του Στρατηγού Ευρωβουλευτή Ελευθέριου Συναδινού και του Ευρωβουλευτή Λάμπρου Φουντούλη, στη Κύπρο για την δοξολογία που τελέστηκε προς τιμήν των πεσόντων της ΕΟΚΑ. Με αφορμή την τελευταία ενημερωτική είδηση του γραμματέα, ο συναγωνιστής Γεώργιος Κουβέλης έκανε μια σύντομη και περιεκτική αναφορά στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Κύπρο το ΄55-’59 και στην Ένωση Ελλάδας – Κύπρου. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Τ.Ο. Κομοτηνής: Την Δευτέρα 30 Μαρτίου του 2015, κλιμάκιο της Τοπικής μας, παρουσία του Γραμματέα, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση σε περιοχές της πόλης μας στις οποίες υπάρχουν εργατικές κατοικίες. Πιστοί στις υποσχέσεις μας, για άλλη μία φορά, συναγωνιστές και συναγωνίστριες βρεθήκαμε κοντά στους κατοίκους της πόλης μας με σκοπό την ενημέρωσή τους. Η σύντομη εξάντληση των αντιτύπων της εφημερίδας μας Χρυσή Αυγή και η θετική αντιμετώπιση των κατοίκων μας αποδεικνύουν ότι υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για την Πατρίδας μας. Ο λαός οδεύει στο δρόμο της αφυπνίσεως και αφήνει πίσω του τον λήθαργο στον οποίο είχε οδηγηθεί από της εθνοκτόνες και μνημονιακές κυβερνήσεις. Μελανό σημείο οι βολεμένοι του συστήματος, οι οποίοι αδιαφορώντας για το μέλλον των παιδιών μας, επιμένουν στις παρωπίδες τους και αναμασούν τις αποδεδειγμένα ψεύτικες υποσχέσεις του κάθε πολιτικάντη. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες πιστοί στο Αρχαιοελληνικό Ιδεώδες θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το συλλογικό καλό και όχι για την ατομική ιδιοτέλεια.

Άλλη μία ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Ξάνθης ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη 31 Μαρτίου το απόγευμα, σε χωριά του δήμου Αβδήρων. Κλιμάκιο συναγωνιστών με την παρουσία του Γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστου, μετέβησαν στα χωριά Πετεινό, Διομήδεια και Μαγικό όπου διένειμαν μεγάλο αριθμό φύλλων των εφημερίδων Χρυσή Αυγή κι Εμπρός, καθώς κι έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις πολιτικές προτάσεις του Κινήματός μας εμπρός στην πρόκληση των πολιτικών εξελίξεων.

Οι συναγωνιστές έγιναν δέκτες των παραπόνων και της αγανάκτησης των συντοπιτών μας, ως προς την ένδεια και την εξαθλίωση που τους επέβαλλε η προηγούμενη συγκυβέρνηση, καθώς και για την συνέχιση του μνημονίου από την παρούσα αριστεροκαμμένη διακυβέρνηση. Καταστήσαμε σε όλους σαφές ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη που μπορεί να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε νυχτερινή ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Ξάνθης. Κλιμάκιο συναγωνιστών, την Πέμπτη 2 Απριλίου το βράδυ, όργωσε κυριολεκτικά τις γειτονιές της πόλης μας και διένειμε τεράστιο αριθμό φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, σε οικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα. Οι χρυσαυγίτες και οι χρυσαυγίτισσες με μόνο όπλο την αλήθεια και την αγάπη προς την πατρίδα συνεχίζουν ακάθεκτοι τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου, καλώντας με αυτό τον τρόπο, όλους τους Έλληνες να πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn161#ixzz3WcWV2niS

Exit mobile version