Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και μετά το άκουσμα περί «αποκαλύψεων»… Ντογιάκος!

Και μετά το άκουσμα περί «αποκαλύψεων»… Ντογιάκος!

Αυτές τις μέρες γίναμε ακούσιοι μάρτυρες της κάθε λεπτομέρειας και της κάθε δημοσιογραφικής εικασίας περί της αποδράσεως της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου Τσοχατζόπουλου. Παρότι υπήρχαν σοβαρότατα θέματα να συζητηθούν στα δελτία ειδήσεων, τα κανάλια αποφάσισαν να ασχοληθούν επισταμένα με αυτό το ζήτημα.

Εν τέλει η Βίκυ Σταμάτη εβρέθη, αν και δεν μάθαμε αν τελικά συνελήφθη ή παραδόθηκε, μέσω του δικηγόρου της. Έτσι και αλλιώς αδιάφορο. Το πραγματικά ενδιαφέρον της όλης υποθέσεως είναι ότι μέσα από την ΓΑΔΑ, η Βίκυ Σταμάτη προανήγγειλε «αποκαλύψεις», λέγοντας ότι θα μιλήσει πολιτικά πρόσωπα εμπλεκόμενα στις μίζες. Αυτή η προαναγγελία ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα διότι προφανώς η σύζυγος του Άκη είναι ικανή να έχει γνώση περί των τεκταινομένων της περιόδου.

Αυτό που βγήκε από τα ρεπορτάζ ήταν ότι περί αυτών των «αποκαλύψεων» η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε να μιλήσει με τον εισαγγελέα Πεπόνη, αντί του ενώπιον του προβλεπόμενου Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπως θα ήταν το νομικά ορθό. Το αίτημά της έγινε αναφανδόν δεκτό και ορθότατα, αφού θα κατέθετε λεπτομέρειες σχετικά με ένα φλέγον ζήτημα που αφορά την κατρακύλα της χώρας μας προς την χρεοκοπία.

Και ξαφνικά… διαβάζουμε ότι μαζί με τον Εισαγγελέα Πεπόνη θα πάει και ο γνωστός σε όλους, Ισίδωρος Ντογιάκος. Πρόκειται, βεβαίως, για τον εισαγγελέα του οποίου η προαγωγή είχε προκαλέσει σάλο στον δικαστικό κόσμο, αφού από υπεύθυνος ανακρίσεως στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έγινε εν μία νυκτί παρατύπως υπεύθυνος αυτών που θα παραλάμβαναν την πρότασή του. Πρόκειται για τον εισαγγελέα που είχε φροντίσει ώστε η υπόθεση Χαϊκάλη να τεθεί στο αρχείο χωρίς πολλές συνέπειες για το σύστημα.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο Ντογιάκος ή οι συνεργάτες του φρόντιζαν καθ’ όλη την ανακριτική διαδικασία περί της Χρυσής Αυγής να φτάνει όλη η δικογραφία πρώτα στα κανάλια και μετά στους κατηγορούμενους. Τώρα στην περίπτωση της Βίκυ Σταμάτη, διαβάζουμε τα ρεπορτάζ περί της ανακρίσεώς της και λείπει το σημαντικότερο, δηλαδή τα ονόματα. Διαβάζουμε ότι έκανε λόγο για δύο (ή για ένα σε άλλα ρεπορτάζ) ονόματα πολιτικών που εμπλέκονται στην όλη υπόθεση. Τίποτε παραπάνω!

Την περίοδο που ο Τσοχατζόπουλος ήταν μέσα στα «πράγματα» εμπλεκόντουσαν στις υποθέσεις του ΚΥΣΕΑ ο Βενιζέλος και ο Σημίτης. Η ανάμειξη, λοιπόν, του εισαγγελέα που έχει κατηγορηθεί ως υποχείριο του Σαμαρά ήταν απολύτως αναμενόμενη, ώστε να μην βγουν ποτέ αυτές οι «αποκαλύψεις» στον «αέρα» ή τουλάχιστον να «θαφτεί» ότι αφορά τον «εταίρο πλήρους ευθύνης» Βενιζέλο. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-meta-to-akousma-peri-apokalupsewn-ntogiakos#ixzz3Wcw3d2wu

Exit mobile version