Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 923) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 923) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάζω τα κείμενα που γράφονται για την Χρυσή Αυγή, και καταλαβαίνω καλύτερα γιατί βρισκόμαστε εδώ που είμαστε και γιατί οι «αντί» πολεμούν με τόσο θυμό το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα.  

Γράφουν γνωστοί επαγγελματίες του αντιεθνικισμού, και ευκαιριακοί σχολιαστές που θέλουν να προσθέσουν αντιχρυσαυγίτικα κείμενα στο portfolio των δημοσιεύσεών τους, όσα τάχα έχουν να αποκαλύψουν. Μερικές πλάτες με μαύρες μπλούζες, κανένα κράνος μοτοσυκλετιστή, ένας προβοκατόρικος τίτλος, η αναφορά στην Χρυσή Αυγή θα «πουλήσει» σε εχθρούς και φίλους, στις εφημερίδες και στα ηλεκτρονικά τους μαγαζιά. Αν έχεις την υπομονή να διαβάσεις τα ίδια κείμενα βλέπεις ότι πρόκειται για ξαναζεσταμένες ειδήσεις,  τρομολάγνα ρητορική, ατεκμηρίωτες εικασίες, και καταφανή ψεύδη.

Εκεί που τους αναγνωρίζω ένα προβάδισμα είναι η παρουσίαση. Οι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ έχουν περάσει από τα θρανία του Ριζοσπάστη, τον Ρήγα οι παλαιότεροι, το ΕΚΚΕ, και τις λοιπές αριστερές σχολές προπαγάνδας. Έχουν μάθει να ψεύδονται, να παρουσιάζουν το θύμα ως θύτη. 

Με την διείσδυση των κονδυλίων της Ε.Ε. και των Μ.Κ.Ο.,  τα ρώσικα ρούβλια και τις αγγλικές λίρες αντικατέστησε το ευρώ που στήριξε την «επιμόρφωση» στα σχολεία και την τηλεοπτική, ήπια και ευθεία προπαγάνδα.

Κι όμως. Με όλα τα μέσα των εκλεκτών χρηματοδοτών τους μας πολεμούν, κι όλο βρισκόμαστε μπροστά τους.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-923-pou-kukloforei-aurio#ixzz3WenQh0SL

Exit mobile version