Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Η Ελλάδα μας καίγεται και οι πολιτικάντηδες Τσίπρας και Αβραμόπουλος περί άλλων τυρβάζουν… Νομίζουν ότι με τις χαιρετούρες, τα μεγάλα λόγια και τις δημόσιες σχέσεις μπορεί να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα και πραγματική απειλή που ακούει στο όνομα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ! Αυτοί που δημιούργησαν και συνεχίζουν να τροφοδοτούν το πρόβλημα, Σύριζα και ΝΔ τώρα έρχονται από κοινού να μας προτείνουν λύσεις… Έλληνες ξυπνήστε, χανόμαστε! Εκατομμύρια λαθρομετανάστες δεν ΘΑ έρθουν, είναι ήδη εδώ, στις αυλές των σπιτιών μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει πολιτική βούληση, πρόγραμμα και λύσεις για να μην αφανιστεί το γένος των Ελλήνων. Εσείς είστε η τελευταία μας ελπίδα!

Κ. Β.

Στο έλεος των κουκουλοφόρων το κέντρο της Αθήνας – Παρατηρητής η αστυνομία σύμφωνα με το “δόγμα Πανούση”

Άψογος ο Αρχηγός μας χθες στην Βουλή! Είπε μεγάλες αλήθειες και κυρίως για την μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου. Είμαι κι εγώ ένας από τους παθόντες, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να εξανεμίζονται από τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Θα μπει ποτέ κάποιος φυλακή για αυτό το σκάνδαλο; Θα επιστρέψουν ποτέ τα λεφτά μας που αγοράσαμε μετοχές και έγιναν παλιόχαρτα; Ζητάμε δικαίωση Αρχηγέ και μόνο σε εσάς πιστεύουμε, τους τίμιους Έλληνες Εθνικιστές ότι κάποια στιγμή θα βρούμε το δίκιο μας.

Γ. Ζ.

Διπλό χαστούκι στην Ουάσινγκτον: Παρά τις υποσχέσεις για το μισό Αιγαίο, οι αμερικανοί «έφτυσαν» τους Συριζαίους

Όσον αφορά την εσωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, η χώρα έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι μέσα σε διάστημα δύο περίπου μηνών. Όχι ότι με την προηγούμενη κυβέρνηση δοσίλογων είχε επιβληθεί Τάξη, αλλά αυτό που συμβαίνει με τις καταλήψεις, οι οποίες καταλήγουν σε βανδαλισμό της Δημόσιας περιουσίας που καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός, αλλά και με την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, είναι πρωτοφανές. Η ευκολία με την οποία γίνονται καταλήψεις (αποκορύφωμα η είσοδος αναρχικών με κοστούμια στο Περιστύλιο της Βουλής) και βανδαλισμοί ιστορικών κτηρίων, δείχνουν την ανοχή των ΣΑΝΕΛ σε τέτοιου είδους φαινόμενα, κυρίως από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς όμως ο ΣΥΡΙΖΑ όταν προέρχεται από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο (όχι όλα γιατί το βαθύ ΠΑΣΟΚ καλά κρατεί). Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να καταγγέλλονται από τους ίδιους τα φαινόμενα αυτά, εφ’ όσον γίνονται με την ανοχή τους. Η είσοδος των αναρχικών στο Περιστύλιο της Βουλής, καταδεικνύει την αδυναμία τους να προστατέψουν ένα κτίριο το οποίο θα έπρεπε να είναι το καλύτερα φρουρούμενο, όταν μάλιστα σε αυτό βρίσκονται στόχοι τρομοκρατών, όπως οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Θα πρέπει άμεσα να αποδοθούν ευθύνες σε όσους είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη της Βουλής γιατί με την ασφάλεια που έχει γελάνε και οι πέτρες. Όσον αφορά την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, ήταν αναμενόμενη με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο στη Λέσβο σε ένα μήνα εισήλθαν 3000 λαθρομετανάστες! Επίσης, με το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από το Α.Τ. της Κω, όλοι έγιναν μάρτυρες για το τι επικρατεί σχεδόν κάθε μέρα στα αστυνομικά τμήματα της παραμεθορίου. Η λύση από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά ήταν να ενοικιαστούν χώροι για να μείνουν οι λαθραίοι, νομιμοποιώντας τους ουσιαστικά και καταστρέφοντας εκ βάθρων τον κοινωνικό ιστό. Επειδή με όλα αυτά γελάνε ακόμα και οι πέτρες και είναι προκλητικό για τον Ελληνικό Λαό να εκστομίζονται από κυβερνητικά στόματα, καλό θα είναι να σοβαρευτούν γιατί η χώρα καταρρέει και σε λίγο θα είμαστε μειοψηφία. Ακούμε συνέχεια για τη σκληρή (;) διαπραγμάτευση των ΣΑΝΕΛ αλλά η χώρα έχει πολύ σοβαρά εσωτερικά προβλήματα τα οποία πρέπει να τύχουν άμεσης προσοχής με τη δέουσα σοβαρότητα και όχι με αριστεροκουλτουριάρικες μπουρδολογίες. Ο κοινωνικός ιστός διαλύεται, οι Έλληνες υποφέρουν από την εγκληματικότητα, οι φοιτητές δεν έχουν πρόσβαση στα πανεπιστήμια από τα καταλήψεις των αναρχικών σε μια περίοδο που οι οικογένειες γονατίζουν οικονομικά για να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Όλα αυτά όμως φαίνεται αδύνατο να λυθούν από τις κυβερνήσεις που κυβέρνησαν τη χώρα από το 74’ και μετά. Μόνο μία Εθνικιστική κυβέρνηση θα μπορούσε να διορθώσει τα προβλήματα που μας ταλανίζουν. Η Χρυσή Αυγή έχει εδώ και καιρό προτείνει τις λύσεις.

Χ.Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-8-apriliou-2015#ixzz3WfKCMNdg

Exit mobile version