Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Καμίνης κατά των λάθρομεταναστών -Τρέμει την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής!

Ο Καμίνης κατά των λάθρομεταναστών -Τρέμει την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής!

Όταν εκείνοι οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην εκτόξευση λάσπης και φαιδρών κατηγοριών κατά της Χρυσής Αυγής και της θέσης της στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, κατηγορώντας την μεταξύ άλλων για ρατσισμό και ξενοφοβία, φτάνουν στο σημείο να κρούουν υποκριτικά τον κώδωνα του κινδύνου, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα λαμβάνουν τροπή δραματική για την Πατρίδα και το Λαό μας.

Από τον πάντα φιλόξενο σ’ εκείνον τηλεοπτικό δίαυλο του Mega, ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης προέβη σε μια κίνηση η οποία υποδεικνύει τόσο την υποκριτική του στάση, όσο και την μικροπολιτική σκοπιμότητα με την οποία αντιμετωπίζει ένα μείζον πρόβλημα για την πρωτεύουσα αλλά και την χώρα στο σύνολό της: «εγώ κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και εκ μέρους των Αθηναίων πολιτών λέω ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η κατάσταση. Όλοι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη χώρα να κατευθύνονται άναρχα ή μάλλον σχεδιασμένα στην Αθήνα και να αφήνονται στην τύχη τους», δήλωσε.

«Η εικόνα που έχουμε δεν είναι καλή, πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα κατάματα, πηγαίνουμε πάλι πίσω στο 2012, αρχές 2013», ανέφερε ο Καμίνης και συμπλήρωσε με δραματικό τόνο: «έρχονται τα πλοία από τα νησιά και βγάζουν εκατοντάδες ανθρώπων οι οποίοι κατευθύνονται στην Ομόνοια και στις πλατείες της πόλης»! Τόσος ο όψιμος ζήλος του Καμίνη να επιλυθεί το πρόβλημα της ασφυκτικής συγκέντρωσης των λαθρομεταναστών στην Αθήνα, ώστε έφτασε μέχρι του σημείου να εκστομίσει το σχεδόν «ρατσιστικό»: «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε αυτή η κατάσταση να φάει τα σωθικά της πόλης»!

Το ίδιο πολιτικό πρόσωπο, ο Γ. Καμίνης, έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη λύσσα με την οποία στρεφόταν κατά της Χρυσής Αυγής, με κορυφαία του «δημοκρατική» πράξη, την απαίτηση να διαλύσουν τα ΜΑΤ του Δένδια διανομή τροφίμων που διοργάνωνε ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην Πλατεία Συντάγματος, ενόψει της Λαμπρής του 2013. Διόλου τυχαία λοιπόν, ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δήμαρχος είχε κερδίσει από την πλειοψηφία των δημοτών της Αθήνας τον χαρακτηρισμό λαθροδήμαρχος. Τραγική ειρωνεία ως εκ τούτου, να «κρούει» σήμερα τον κώδωνα του κινδύνου.

Η στάση του, αποτελεί τον ορισμό του φτηνού πολιτικαντισμού. Ο χρεοκοπημένος και επιδοτούμενος από τον Σόρος και τα ιδρύματά του «αντιρατσισμός» του, υποχωρεί όχι μπροστά στην σημερινή πραγματικότητα της μετατροπής της πρωτεύουσας της Ελλάδος, του λίκνου του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Πολιτισμού, σε αμπέλι ξέφραγο όπου αλωνίζουν παράνομοι μετανάστες, αλλά στον φόβο τον οποίο τεχνηέντως επιχειρεί να αποκρύψει, για να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια και την ιδεολογική του ήττα: πίσω από τις υποκριτικές, υστερικές κραυγές του Καμίνη, κρύβεται η έντονη ανησυχία σε βαθμό βεβαιότητας, πως πολύ σύντομα η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται ξανά στα χείλη των Αθηναίων (και κατόπιν όλων των Ελλήνων), ως η μοναδική σανίδα σωτηρίας από την Εθνική και Κοινωνική καταστροφή στην οποία την οδηγεί η εγκληματική πολιτική του αντισυνταγματικού τόξου στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Το πεπρωμένο όμως, φυγείν αδύνατο. «Πηγαίνουμε πάλι πίσω στο 2012», ψελλίζει τρομαγμένος ο Καμίνης. Μόνο που τούτη τη φορά, ο αντίκτυπος της επανάληψης του 2012 θα είναι εκατονταπλάσιος. Διότι ο Ελληνικός Λαός θα γνωρίζει ότι υπεύθυνοι για το ογκωδέστατο πρόβλημα των λαθρομεταναστών δεν είναι οι ίδιοι, αλλά οι εγχώριοι κράχτες του εργολαβικού «αντιρατσισμού». Οπότε και η Χρυσή Αυγή δεν θα είναι απλώς πολιτική επιλογή, αλλά εθνική και κοινωνική αναγκαιότητα!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kaminhs-kata-twn-lathrometanastwn-tremei-thn-gigantwsh-ths-chrushs-aughs#ixzz3WiYRHHxX

Exit mobile version