Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Σπάρτη, Κοζάνη, Κεφαλονιά

Ενημερωτική δράση στην περιοχή των Αχαρνών πραγματοποίησαν  τα μέλη της Τ.Ο. Αχαρνών-Άνω Λιοσίων, το Σαββάτο 04-04-2015, όπου μοίρασαν έντυπο υλικό του κινήματος και εφημερίδες.

Ο κόσμος σε πλήρη απόγνωση από τις κωλοτούμπες της κυβέρνησης μας τόνισε ότι  έχει στηρίξει όλες του τις ελπίδες στο Κίνημά μας και αυτό φαίνεται σε κάθε μας δράση, από τον τρόπο που μας προσεγγίζουν, από τον θετικό τρόπο που ανταποκρίνονται, ενθαρρύνοντάς μας να συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας για την απελευθέρωση της πατρίδας. Πολλοί δε μας τόνισαν ότι ψήφισαν Σύριζα για να μην έχουμε μνημόνια αλλά από ότι φαίνεται εξαπατήθηκαν, τονίζοντας μας ότι είμαστε το μόνο πλέον αντιμνημονιακό πολιτικό κόμμα με σαφή και ξεκάθαρο πολιτικό λόγο.

Μεγάλη ενημερωτική δράση από κλιμάκιο της Τ.Ο. Σπάρτης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/4/2015 σε χωριά του δήμου Ευρώτα και συγκεκριμένα στο κεφαλοχώρι Γεράκι και στο χωριό του Βρονταμά. Οι συναγωνιστές έτυχαν για ακόμα μια φορά θέρμης υποδοχής από τους κατοίκους μοίρασαν μεγάλο αριθμό φύλων της εφημερίδας μας και όπως πάντα συζήτησαν με κατοίκους που διψάνε να τους ακούσει κάποιος για τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν καθημερινά επί της ευκαιρίας οι συναγωνιστές και συναγωνίστριες έκαναν και μια στάση στο Παλιομονάστηρο του Βρονταμά μεγάλης ιστορικής και πολιτιστικής αξίας όπου βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον άγριας ομορφιάς.

Αιμοδοσία που διοργάνωσε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ομάδα συναγωνιστών, επισκέφθηκε το τμήμα Αιμοδοσίας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και προσέφερε αίμα, τηρώντας όλους τους κανονισμούς που προβλέπονται από τη Νομοθεσία. Οι μονάδες αίματος οι οποίες συλλέγονται Πανελλαδικά είναι στη διάθεση κάθε Έλληνα συμπολίτη μας που έχει ανάγκη.

Το Σάββατο 4/4/2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας έκτακτη συγκέντρωση των μελών του Πυρήνα Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με αφορμή τις δυσοίωνες πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις και με θέμα συζήτησης τους τρόπους αντιμετώπισης-αντίδρασης στα, απευκταία όμως πιθανά, γεγονότα πτώχευσης-κοινωνικής αναταραχής-πολεμικής σύγκρουσης. Η προδοτική κυβέρνηση Συριζα-Ανελ οδηγεί, όπως είχαμε προβλέψει και δυστυχώς με την «ψήφο του Λαού», τη χώρα και τον Ελληνισμό στον όλεθρο. Στην κρίσιμη αυτή στιγμή, που η συντριπτική πλειοψηφία των νεοραγιάδων βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση αφασικής υπνηλίας, από την οποία τίποτε και κανείς δεν φαίνεται ότι μπορεί να τους συνεφέρει, οι Έλληνες Χρυσαυγίτες, οι τελευταίοι εναπομείναντες «φύλακες των Θερμοπυλών», είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε προκειμένου να προφυλάξουμε τα σπίτια μας, τις οικογένειές μας και την Πατρίδα από παν ενδεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn163#ixzz3Wo5KhIsV

Exit mobile version