Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ, Συναγωνιστές βουλευτές φυλακισμένοι στα κελιά της τιμής και σε κατ οίκον περιορισμό βουλευτές μας, συναγωνιστές σε όλη την επικράτεια ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Αγγελική Γ.-Α. & Ε. Α.

Ασύμμετρη απειλή: Τετραπλασιάστηκε μέσα σ’ έναν χρόνο η από θαλάσσης λαθρομετανάστευση!

Kαι όμως όταν πριν 40-50 χρόνια στην Ελλάδα είχαμε παραγωγές και εξαγωγές πάρα πολλών ακόμη και βιομηχανικών προϊόντων ….. (όταν οι Ασιάτες και Αφρικανοί αλλά και κάμποσοι Ευρωπαίοι ήταν πολύ…..* πίσω* Μας βάλανε ….*πολυτεχνείο*…και ..οχλοδημοκρατία,   (αυτοί που προγραμματίζουν την παγκόσμια κυριαρχία τους και τον αφανισμό μας), μας έστειλαν αμέσως τον Καραμανλή, τον Ανδρέα με τους αριστεροσυνδικαληστές (οι μισοί δρόμοι έχουν ακόμη το όνομα του). Επίσης μας φόρτωσαν  τον Σημίτη τα παιδιά τους και τα ανήψια τους. Έτσι με πρόγραμμα έσβησαν -εξόντωσαν κάθε παραγωγή και βιομηχανία μας.  Στο τέλος και με την αμέριστη συμβολή  και της…*νουδουλας*……μας γέμισαν καρκινώματα με εκατομμύρια εχθρικότατους, αλλόθρησκους  για τον πλήρη αφανισμό μας ακόμη και ως έθνος. Τώρα δε με τους ….*αναρχοαντιεξουσιαστοσυνιστοσυριζαιους*…..ήδη ….μας τα ..*κόβουν συριζα*. Επομένως κάποιοι πάρα πολλοί από μας ας τολμήσουν επί τέλους να κοιτάξουν τον καθρέφτη τους  τα παιδιά και τα εγγόνια τους …….και να τους ζητήσουν συγνώμη …και να μην παριστάνουν  …*την αθώα και αναμάρτητη περιστερά.

Γ.Τ.

Ο Βαρουφάκης ομιλητής σε συνέδριο του Σόρος! Τι λέει τώρα ο Πάνος Καμμένος;

H  Τουρκία είναι υπεύθυνη για την παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα. Χρεώνει μέσω δουλεμπόρων αυτούς τους ανθρώπους, κυρίως από τη Συρία 2.000 δολάρια σε κάθε άτομο για να τους φέρει  στην Ελλάδα. Η Τουρκία είναι μια μουσουλμανική χώρα και οι περισσότεροι Σύριοι είναι μουσουλμάνοι. Η Τουρκία είναι στους G-20, μια χώρα με ισχυρή οικονομία και θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα των συνανθρώπων Μουσουλμάνων τους.  Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να τους  να τους δέχεται γιατί η χώρα έχει καταστραμμένη οικονομία και το μόνο που έχει να περιμένει είναι να εγκληματούν.

Η μόνη λύση είναι η ΕΕ να τους στείλει πίσω στην Τουρκία, διότι καμία άλλη χώρα τους θέλει στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μικρή και φτωχή χώρα ενώ αντιθέτως  υπάρχουν πλούσιες σε πετρέλαιο μουσουλμανικές χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ  που θα πρέπει να κάνουν περισσότερα για να τους επικουρούν, διότι  έχουν τα χρήματα μιλούν την ίδια γλώσσα και έχουν την ίδια θρησκεία. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία ιδέα ούτε από μεταναστευτική  αλλά και ούτε από εθνική πολιτική.

Γ Γ

Ικανοποίηση των διεθνών τοκογλύφων – Σούλτς: Καλό παιδί ο Τσίπρας στη Μόσχα

Μάλλον θα διαψεύστηκαν όσοι πίστευαν ότι το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Ρωσία θα απέφερε οφέλη στην Ελλάδα. Όταν είσαι δεμένος πισθάγκωνα στο άρμα της PAX AMERICANA  και με ότι εκπροσωπεί το συγκεκριμένο δόγμα, είναι σχεδόν δεδομένο και το αποτέλεσμα των παραπάνω συνομιλιών. Οι γεωπολιτικές κατευθύνσεις καθορίζονται από το δούναι και λαβείν μεταξύ των κρατών και βάση συμφερόντων και όχι από παρορμητικές ενέργειες που σαν σκοπό έχουν μια μικρή αρπαχτή για εσωτερική κατανάλωση. H ικανοποίηση των τοκογλύφων αυτό δείχνει ότι τα συμφέροντα τους δεν κινδυνεύουν και ότι η πατρίδα μας παραμένει σιδηροδέσμια στα μνημόνια,  στη δυστυχία  και γενικότερα η κατοχή συνεχίζεται, με ότι αρνητικό σημαίνει αυτό για τον ελληνικό λαό. Μόνη δύναμη πολιτική που μπορεί να σπάσει τα δεσμά της Ελλάδας είναι η Χρυσή Αυγή και αυτό το γνωρίζουν και οι Ρώσοι ότι έχουν να κάνουν με αξιόπιστους συνομιλητές αλλά και οι τοκογλύφοι και τα ανδρείκελα τους που έστησαν τη πολιτική σκευωρία με σκοπό τη καταστολή του Εθνικιστικού Κινήματος και την παραμονή της χώρας στη σφαίρα επιρροής τους.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-10-apriliou-2015#ixzz3Wr9ssvu6

Exit mobile version