Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη

Για ακόμη μια φορά η Τ. Ο. Καβάλας βρίσκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό που αυτή την φορά δοκιμάζεται από τις κάλπικες υποσχέσεις των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ψευτοπατριωτών των ΑΝΕΛ. Αυτή την φορά, την Κυριακή 05 Απριλίου, η ενημερωτική δράση διεξήχθη στα χωριά του δήμου Νέστου και πιο συγκεκριμένα στα χωριά, Χρυσοχώρι, Νέα Καρυά, Χαϊδευτό, Κεραμωτή, Πηγές και Αγίασμα.

Ακόμη και μετά τις εθνικές εκλογές το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα συνεχίζει να εκπλήσσει τους υποστηρικτές και του φίλους του με εκτεταμένες δράσεις σε όλη την Ελλάδα. Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν φανερός από την πρώτη στιγμή που οι συναγωνιστές έκαναν την εμφάνιση τους στην περιοχή και πολλές ήταν οι συζητήσεις αναφορικά με την μνημονιακή κωλοτούμπα της νέας κυβέρνησης. Μαζί με όλα τα άλλα συζητήθηκε και η μεγάλη πρώτη νίκη της αποφυλάκισης του Αρχηγού μας, αλλά και του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού, που προμηνύει και την δικαίωση του πολιτικού μας αγώνα. Πολλά ήταν τα διερχόμενα αυτοκίνητα που σταμάτησαν για να ζητήσουν ενημερωτικό υλικό αλλά και για να ευχηθούν για τον καθαρό αγώνα μας.

Οι συναγωνιστές αφού μύρωσαν μέχρις εξαντλήσεως το υλικό έδωσαν την υπόσχεση ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα στους Έλληνες που ποθούν μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των τραπεζών που θα συμπεριφέρεται στην πατρίδα μας ως ισότιμό μέλος. Ο πόλεμος του συστήματος δεν μας λυγίζει, παραμένουμε όρθιοι σε έναν κόσμο διεφθαρμένο, σε έναν κόσμο ερειπίων ψυχών, σε ένα κόσμο χωρίς ιδεολογία και όλοι γνωρίζουμε ότι πολύ σύντομα πλησιάζει η μέρα της πραγματικής δικαιοσύνης.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, το πρωί, η επίσκεψη της Τ. Ο. Δράμας στο οχυρό Λίσσε και η ενημερωτική δράση στο χωριό Κάτω Νευροκόπι του νομού Δράμας. Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Δράμας, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, μετέβη στο οχυρό Λίσσε, για την καθιερωμένη εκδήλωση προς Τιμήν των πεσόντων υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Τη στιγμή της άφιξης της Τ.Ο. Δράμας, Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, οδήγησε επίσημα τους συναγωνιστές σε ιδιάζουσα θέση.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι συναγωνιστές παραβρέθηκαν στο χωριό Κάτω Νευροκόπι, όπου διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια ενημερωτικού υλικού με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, καθώς και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή κι Εμπρός. Η αποδοχή των κατοίκων, ήταν πολύ θερμή και ευχαρίστησαν κατ’ ιδίαν τον Γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκο, για την ενημερωτική επίσκεψη, διότι όπως οι ίδιοι έλεγαν, νιώθουν εγκατάλειψη από τους υπόλοιπους πολιτικούς φορείς του νομού.

Κατάμεστα για άλλη μία φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 3/04/2015, στην Τακτική ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, για θέματα επικαιρότητας και την ομιλία του συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου για τον Εθνομάρτυρα Πατριάρχη Γρηγόριο Ε’. Πρώτος το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, αναφερόμενος στην αποφυλάκιση του συναγωνιστή Χρήστου Παππά και την δικαστική αθώωση του συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε σε ξένα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται την χρεοκοπία της Ελλάδας, ενώ παράλληλα το μαρτύριο της σταγόνας στις Βρυξέλλες 8 – 9 Απριλίου, θα μεγαλώσει τα προβλήματα σε όλους τους τομείς. Επίσης, τόνισε το άδειασμα των ταμείων για την πληρωμή των τόκων και την δήλωση του Μοσκοβισί για το ότι η Ρωσία δεν αποτελεί εναλλακτική λύση, διότι η Ελλάδα ανήκει στην Ε.Ε.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σούφης Γεράσιμος, αναφερόμενος στη ζωή, το έργο και τις τρεις Πατριαρχίες (1797-1798, 1806-1808, 1818-1821) του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη Γρηγορίου Ε’.

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ομιλία του συναγωνιστή ταξίαρχου Αθ. Παπαδόπουλου με θέμα «Διαχρονικές διαφορές Ελλάδας-Τουρκίας στον Αιγιακό χώρο. Με αφορμή το δημοσίευμα των δηλώσεων του υπουργού Άμυνας για το σενάριο περί συνεκμετάλλευσης των ενεργειακών αποθεμάτων με τις Η.Π.Α, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε ιστορικά στις κατά καιρούς συνθήκες μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας και τι ακριβώς όριζαν αυτές. Επεκτάθηκε στα προβλήματα που παρουσιάζονται από τις συνεχείς παραβιάσεις του εναέριου χώρου, τις αναφορές της γείτονα χώρας για την υφαλοκρηπίδα και κατ επέκταση για την ΑΟΖ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn164#ixzz3Wtf2LTJ1

Exit mobile version