Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι σκευωροί της ΝΔ δεν δικαιούνται να μιλάνε για ήθος – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Κατά την διάρκεια της επιτροπής δημόσιας διοίκησης οι βουλευτές της ΝΔ επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας σχετικά για το ήθος των υπουργών και τα χαρτοφυλάκια που αναλαμβάνουν. Αμέσως οι συναγωνιστές βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός απάντησαν στους σκευωρούς της ΝΔ οι οποίοι είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλάνε για τέτοιου είδους ζητήματα.

Αρχικά ο Ηλίας Παναγιώταρος υπενθύμισε ότι κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο ότι οι υπουργοί της ΝΔ και ο ίδιος ο Σαμαράς αποδεδειγμένα έπαιρναν τηλέφωνο δικαστικούς λειτουργούς προκειμένου να φυλακίσουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς καν να έχει γίνει άρση ασυλίας.

Εν συνεχεία ο Γιάννης Λαγός απαντώντας στη «ηθικολογία» του εκπροσώπου της ΝΔ είπε ότι δεν έβγαλε άχνα για τα σκάνδαλα της δικής του κυβέρνησης όπως στην περίπτωση της δωροδοκίας του Μιχελάκη από τον Πάλλη. Το ίδιο όμως συνέβη και όταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου τηλεφωνούσε στην προϊσταμένη των ανακριτών για να φυλακιστούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, «τότε δεν μίλησε κανείς, ούτε και οι κύριοι της Αριστεράς που τα δέχονταν όλα αυτά» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το νομοσχέδιο έφερε στην επιτροπή το αίτημα 400 και πλέον πρώην δημοτικών αστυνομικών που εντάχθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την επαναφορά τους στην προηγούμενη θέση εργασίας τους. Για το θέμα της επανασπρόσληψης των καθαριστριών είπε ότι υπάρχουν και άλλες εργαζόμενες στον κλάδο αυτό που έχασαν άδικα την δουλειά τους με τον ίδιο τρόπο, πράγμα που πρέπει να συζητηθεί. Αντιτάχθηκε στο ηλεκτρονικό φακέλωμα όπως το περιγράφει το άρθρο 10 για να μην περιοριστούν περαιτέρω τα ανθρώπινα δικαιώματα με την συνεχή παρακολούθηση.

Κλείνοντας είπε ότι παρά τις θυσίες των εργαζομένων και τις απολύσεις δεν μειώθηκε το έλλειμμα, απεναντίας η κατάσταση διαιωνίστηκε, το πρόβλημα μεγεθύνθηκε και δεν έχει δοθεί καμία λύση πέρα από το να έχουμε χιλιάδες αυτοκτονίες. «Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά από τις μίζες, την σπατάλη, τους μεγαλοεργολάβους και τους τραπεζίτες» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-skeuwroi-ths-nd-den-dikaiountai-na-milane-gia-hthos-2-binteo#ixzz3WtipFdtj

Exit mobile version