Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνική Κυριαρχία με κάθε τίμημα

Εθνική Κυριαρχία με κάθε τίμημα

Δεν πέρασε πολύς καιρός που ακούσαμε στελέχη της κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ να  διακηρύσσουν ότι «δεν θέλουν λεφτά» και πως δεν έχουν ανάγκη την δόση των 7,2 δισ. ευρώ. Βέβαια από το Βερολίνο, ο Αλέξης Τσίπρας φρόντισε να προετοιμάσει το κλίμα, μετρώντας πιθανώς και αντιδράσεις στο εσωτερικό (που δεν υπήρξαν), δηλώνοντας ότι περιμένει την εκταμίευση της δόσης για να μπορέσει να κινηθεί το Ελληνικό δημόσιο.

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής είχαμε και την συνάντηση του Βαρουφάκη με την Λαγκάρντ όπου ολοκληρώθηκε η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο υπουργός Οικονομικών έδειξε ενθουσιασμένος με την παρουσία του ΔΝΤ στην τρόικα και δήλωσε: «Η ελληνική κυβέρνηση πάντοτε εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της απέναντι σε όλους τους δανειστές, και αυτό σκοπεύει να κάνει εις το διηνεκές. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό.»

Με απλά λόγια, δεν υπάρχει καμμία «σκληρή διαπραγμάτευση» ανάμεσα στην Ελληνική κυβέρνηση και τους διεθνείς τοκογλύφους. Υπάρχει μονάχα μια προσπάθεια εξαπάτησης του Λαού μας με σκοπό την τρομοκράτηση του και την αποδοχή προειλημμένων  αποφάσεων. Το «πάρε-δώσε» (ή μάλλον… πάρε-πάρε) θα συνεχιστεί μέχρι και τις 24 Απριλίου όπου θα λήξει και η παράσταση της «διαπραγμάτευσης», στην συνεδρίαση του Eurogroup, όπου θα πέσουν οι μάσκες και οι «κόκκινες γραμμές».

Είναι βεβαίως πιθανόν, η κυβέρνηση να λάβει κάποιου είδους στήριξη – με το αζημίωτο! –  προκειμένου να μην καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος τους επόμενους μήνες. Όμως όπως και αν βαπτίσουν την επικείμενη συμφωνία, οποιαδήποτε υπογραφή θα σημαίνει ένα ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα παρατείνει την κατοχή της Πατρίδας μας «εις το διηνεκές»…

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Λαό και την Πατρίδα, θα καταψηφίσει οποιαδήποτε μνημονιακή συμφωνία, όπως και αν την φέρουν προς ψήφιση. Όχι μόνον γιατί αυτή θα επιδεινώσει την ήδη τραγική εικόνα της οικονομίας, αλλά πρωτίστως γιατί καταλύει την Εθνική μας Κυριαρχία, καθιστώντας την Ελλάδα ένα κράτος – προτεκτοράτο. Καμμία υπογραφή με τους τοκογλύφους της Ευρώπης ή του ΔΝΤ με Αγγλικό Δίκαιο, το οποίο παραβιάζει το Άρθρο 28 του Συντάγματος των Ελλήνων, αφού με αυτό η χώρα μας απεμπολεί την Εθνική της Κυριαρχία και αφήνεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.

Η Ελλάδα πρέπει να κρατήσει την Εθνική της Κυριαρχία με κάθε τίμημα. Να μην δεχθεί τον οικονομικό εκβιασμό των ξένων τοκογλύφων και άμεσα να προχωρήσει στην καταγγελία του Μνημονίου. Αυτή είναι η λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου και οτιδήποτε άλλο θα σημάνει την προδοσία της.

Νίκος Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikh-kuriarchia-me-kathe-timhma#ixzz3WuGUYB7E

Exit mobile version