Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Να ευχηθούμε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στον Αρχηγό και τους παράνομα και άδικα φυλακισμένους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την Χούντα του Αντισυνταγματικού τόξου.

Ακόμα και όσοι είναι ελεύθεροι από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής μοιάζουν ελεύθεροι πολιορκημένοι αφού είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό μέτρο ολοκληρωτικών κ´κουμμουνιστικών καθεστώτων. Ή Δίκη παρωδία της Χρυσής Αυγής θα αποδείξει την στημένη πολιτική σκευωρία εναντίον της. Κανένας εντεταλμένος μάρτυρας κατηγορίας, κανένας ξεπουλημένος αριστερός δεν θα μπορέσει να πλήξει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Ή Χρυσή Αυγή έρχεται από πολύ μακριά και θα πάει ακόμα μακρύτερα. Ε

μείς οι ψηφοφόροι της που την φέραμε μέχρι εδώ, εμείς οι ίδιοι θα την φέρουμε μέχρι την ανάληψη της εξουσίας. Ή αλήθεια θα λάμψει. Ή Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί και θα νικήσει. Καλή Ανάσταση στην Ελλάδα με μια Χρυσή Αυγή να ξημερώνει.

Ι.Π.

Βαρουφάκης στο Bloomberg: Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε το νέο μνημόνιο!

Όσοι από εσάς εξοργιστήκατε που η υπουργός σπαταλάει τα χρήματά μας για την περιποίηση των λαθρο, κι ότι αυτό αποτελεί “πρόσκληση” και για άλλα κύματα εισβολέων, κάνετε λάθος. Πρόκειται για καλά μελετημένο σχέδιο ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ των λαθρομεταναστών. Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει νέα μέτρα αντιμετώπισης της εισβολής λαθρομεταναστών!! Στέλνει την κυρα-Τασία να τους τρομάξει!! Έντρομοι λαθρομετανάστες σπεύδουν στο πλησιέστερο τηλέφωνο και μανιωδώς καλούν στις πατρίδες τους, στους συγγενείς του, προειδοποιώντας τους με φωνές γεμάτες τρόμο. Ακυρώστε τα σχέδια σα για την Ελλάδα. Ένα φοβερό τέρας σας περιμένει. Το είδαμε με τα μάτια μας. Για τον αλλάχ μείνετε μακριά. Ψάχνουμε και εμείς τρόπο να φύγουμε, αλλά το τέρας επιμένει να μας κρατήσει. Προσφέρεται να πληρώσει για το ξενοδοχείο μας, αλλά κρίνοντας από την όψη του , είναι σίγουρα παγίδα. Φοβόμαστε ότι θα βρούμε στην Ελλάδα αυτό που θέλαμε να αποφύγουμε στις χώρες μας. Είμαστε βέβαιοι πως ζεσταίνει νερό σε μεγάλο καζάνι πίσω από το ξενοδοχείο που τόσο πρόθυμα μας προσκάλεσε να χρησιμοποιήσουμε. Τουλάχιστον να σωθείτε εσείς . εμάς κλάψτε μας. Σίγουρα αυτό είναι το πανούργο σχέδιο το συριζα.

Γ.Κ.

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες!

Ακούσαμε  στα δελτία ειδήσεων, ότι η υπουργός (άκουσον -άκουσον) μετανάστευσης, δήλωσε: “το πρόβλημα της μετανάστευσης, είναι πρώτα οικουμενικό, μετά ευρωπαϊκό και μετά ελληνικό.”. Μπορεί κάποιος να ρωτήσει την κυρία αυτή, τι προστασία θα παρέχουμε στα παιδιά μας; Πρώτα θα ταΐζουμε τα παιδιά των ισλαμιστών, μετά των ευρωπαίων και τέλος τα δικά μας; Με την κυρία αυτή, πρέπει άμεσα να ασχοληθεί ένας εισαγγελέας, γιατί προφανώς αγνοεί το σύνταγμα, της χώρας η οποία την μισθοδοτεί. Με τους διανοητικά καθυστερημένους όμως που ψήφισαν κυρίες σαν αυτήν, θα κάνουμε κάτι; Γιατί αν συνεχίσουμε να λέμε “δεν βαριέσαι”, μόνο και μόνο γιατί ανάμεσα μας υπάρχουν οι ψηφοφόροι των επικίνδυνων αυτών ανθρώπων, τότε σύντομα δεν θα βρίσκουμε απαντήσεις και λύσεις για τα δικά μας προβλήματα, και κάθε μέρα θα γίνονται χειρότερα.

Χ.Φ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-12-apriliou-2015#ixzz3X2qvBKWc

Exit mobile version