Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Αθήνα, Καλαμάτα, Ανατολική Αττική

Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων και την Μ. Τετάρτη 8/4/2015. Πολλά συγχαρητήρια δόθηκαν στους συμμετέχοντες για την παρουσία  και την συμβολή τους στη εκδήλωση Τιμής και μνήμης για τους Ηρωικούς πεσόντες άνδρες του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος την περασμένη Κυριακή από τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο, όπως επίσης και ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις προσεχείς Δράσεις μας.

Στην συνέχεια ο ειδικευμένος σε οικονομικά θέματα και  μέλος της Τοπικής συναγωνιστής Κώστας Αλεξίου πραγματοποίησε μια άκρως διαφωτιστική Ιστορική ανάλυση για  την πορεία του χρήματος από την εποχή που εμφανίστηκε μέχρι και σήμερα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, καθώς και και Ιστορικά γεγονότα παρουσιάστηκαν για τους τρόπους με τους οποίους διαχρονικά τα Διεθνή Σιωνιστικά τοκογλυφικά κέντρα χρησιμοποιούσαν πάντα το χρήμα για να εξαγοράζουν συνειδήσεις και να υποδουλώνουν λαούς.

Σεμνό αλλά αγωνιστικό παρόν από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Γκλέτσο Απόστολο ο οποίος με το πέρας των ομιλιών αντάλλαξε  απόψεις με τους παρευρισκομένους. Η Χρυσή δεν ξεκουράζεται δεν χαλαρώνει ποτέ, ραντεβού όλων των συναγωνιστών στις επερχόμενες δυναμικές δράσεις, η συγκέντρωση έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και ύμνο του κινήματος.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο  το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και γραμματέα της Τ.Ο. Αθηνών Βουλδή Ιωάννη.

Ο συναγωνιστής Βουλδής αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση, επισήμανε ότι ο αγώνας του Κινήματος μας για εθνική ανεξαρτησία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Επίσης ο συναγωνιστής Βουλδής αναφέρθηκε και στην επίσκεψη Τσίπρα στην Μόσχα το οποίο χαρακτήρισε ως ταξίδι μηδενικής ουσίας και αποτελέσματος  και χωρίς καμία συμφωνία για τα αγροτικά μας προϊόντα.

Στις δύσκολες λόγω της οικονομικής κρίσης ημέρες που διανύουμε μια νότα αισιοδοξίας ήταν και η διανομή λαμπάδων για τις άγιες ημέρες της Λαμπρής. Η διανομή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης  Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους που τους συνόδευαν δέχτηκαν με μεγάλη χαρά το λαμπριάτικο δώρο από τους συναγωνιστές της Τ.Ο. Αθηνών.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: ”Η Λαμπρή των Ελλήνων”.Το βίντεο αναφερόταν στα ήθη και έθιμα της Λαμπρής ανά την Ελλάδα  τα οποία χάνονται στα βάθη  των αιώνων, όπου  οι Έλληνες και Ελληνίδες συνεχίζουν να τα τηρούν σε πείσμα των καιρών και της παγκοσμιοποίησης.

Τ. Ο. Καλαμάτας: Ομιλία με θέμα: «Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ». Την ομιλία ξεκίνησε συναγωνιστής Μαστορίδης Αχιλλέας διαβάζοντας το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου με τίτλον«Από το “Ούτε μια μέρα στον στρατό” στις στρατιωτικές παρελάσεις με τανκς!» Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο  Κεντρικός ομιλητής, Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας, συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος, ο οποίος ανέλυσε τον διαπλεκόμενο ρόλο των μεγάλων τηλεοπτικών ΜΜΕ που εξυπηρετούν, εκτός από τα μεγάλα συμφέροντα των αφεντικών τους, τις πιο ανθελληνικές πολιτικές θέσεις, φέρνοντας ως παράδειγμα την προώθηση της λεγόμενης «Ελληνοτουρκικής Φιλίας» μέσω της ειδησιογραφίας τους, αλλά και με τον ανελέητο «βομβαρδισμό» των Ελλήνων τηλεθεατών με τουρκικές κοινωνικές σειρές. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε επίσης και στον ρόλο που έπαιξαν τα κανάλια στην κατασυκοφάντηση του κινήματός μας.

Την ομιλία έκλεισε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος, με μια σύντομη ανάλυση της μεθοδολογίας που εφαρμόζουν τα ΜΜΕ προκειμένου να περάσουν τα ψεύδη τους στις μάζες των τηλεθεατών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις ανακρίβειες και τις υπερβολές που ειπώθηκαν για να στηθεί η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Την Πέμπτη 2 Απριλίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, ο Συναγωνιστής Λάμπρος Ρεμπάπης μίλησε για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της ΕΟΚΑ στην Κύπρο που ιδρύθηκε την 1η Απριλίου 1955. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στην ΕΟΚΑ και το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αγωνιστικότητας είναι ένα μικρό 9χρονο παιδί που σκοτώθηκε ενώ πετροβολούσε τα αγγλικά τεθωρακισμένα, γιατί οι «πολιτισμένοι» Άγγλοι απάντησαν στον πετροπόλεμο με σφαίρες. 1η Απριλίου κυκλοφόρησε η 1η διακήρυξη για την έναρξη του αγώνα για την απελευθέρωση της Μεγαλονήσου. Ο πρώτος αγωνιστής που έπεσε για τον αγώνα είναι ο Παντελής Μόδεστος που έπεσε αφού έκανε το πρώτο σαμποτάζ και διέκοψε την ηλεκτροδότηση όλης της Κύπρου. Πολλοί αγωνίστηκαν άνδρες αλλά και γυναίκες, που δεν λύγισαν παρά τα βασανιστήρια και αντιμετώπισαν τον θάνατο με θάρρος. Ακόμα και ιερείς συμμετείχαν στον αγώνα.

Οι ξένοι θαύμασαν τους Κυπρίους αγωνιστές και μίλησαν υπέρ τους, όπως ο Φιντέλ Κάστρο. Ο κατάλογος των μαρτύρων για την απελευθέρωση της Κύπρου κάθε μέρα μεγαλώνει: Αυξεντίου, Καραολής, Δημητρίου, Πατάτσος Κουτσόφτας, Παλληκαρίδης, Μαυρομάτης και πολλοί ακόμα. Η αποικιοκρατία προκαλεί ποτάμια αίματος από βασανιστήρια(κατά την διάρκεια τους πέθαναν 14 αγωνιστές) και από εκτελέσεις. Το ΑΚΕΛ σαν διεθνιστές και απάτριδες ήταν αντίθετοι με τον αγώνα της ΕΟΚΑ, όμως με την στάση τους εξυπηρέτησαν και κατ’ ουσίαν πήραν το μέρος των κατακτητών. Όταν οι κομουνιστές του ΑΚΕΛ μαθαίνουν ότι ο Γρίβας είναι ο Διγενής και αρχηγός του στρατιωτικού σκέλους της ΕΟΚΑ, το μεταδίδουν στους σοβιετικούς και αυτοί με την σειρά τους στους Άγγλους.

Οι Άγγλοι κατάφεραν να σπείρουν την διχόνοια στις τάξεις της ΕΟΚΑ. Έστειλαν τον Μακάριο, που ήταν αρχηγός του πολιτικού σκέλους της ΕΟΚΑ, στις Σεϋχέλλες για διακοπές και γύρισε πράκτορας τους. Έτσι πουλήθηκε ο κυπριακός αγώνας και άρχισαν να μιλάνε για αυτοδιάθεση της Κύπρου και ξεχάστηκε η ιδέα της ένωσης με την Ελλάδα. Δυστυχώς παρά την παραδοχή του foreign office ότι ο Μακάριος ήταν πράκτορας τους, ανακηρύχθηκε από τους πολιτικούς της Ελλάδας εθνάρχης. Κλείνοντας τον λόγο του ο Συναγωνιστής τόνισε ότι είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την σήψη που κατατρώει την ελληνική κοινωνία και να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την σωτηρία της πατρίδας μας ενάντια σε όλους αυτούς που επιθυμούν την καταστροφή της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-boreia-proastia-kalamata-anatolikh-attikh#ixzz3X4vBstLm

Exit mobile version