Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνοι ή Εναντίον Όλων;

Μόνοι ή Εναντίον Όλων;

«Σε μια αντιδραστική εποχή όπως η δική μας, ένας επαναστάτης είναι υποχρεωμένος να κολυμπάει ενάντια στο ρεύμα», έλεγε ένας μεγάλος κομμουνιστής επαναστάτης της 4ης Διεθνούς. Αυτή είναι η μοίρα των στελεχών της Χρυσής Αυγής, η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη, δύσκολη, σκληρή, μοναδική. Μια πορεία που περνά μέσα από διώξεις, συκοφαντίες, φυλακίσεις. Μια πορεία πραγματικά γενναία αλλά ταυτόχρονα περήφανη και αξιοπρεπής. Μες στο ένοχο σύστημα των τραπεζιτών και των τοκογλύφων  είναι αλήθεια ότι η παρουσία των Χρυσαυγιτών φαντάζει παράταιρη. Μέσα στον βούρκο της διαφθοράς και της παρακμής έχει δημιουργηθεί μια άτυπη συμμαχία εναντίον ημών. Ένα είδος ομερτάς έχει συσπειρώσει τους πάντες εναντίον μας.

Τυχάρπαστοι αριστεροί, κολλημένοι μπολσεβίκοι, σοσιαληστές της αρπαχτής, δεξιοί της συμφοράς, γελοίοι εθνικόφρονες, χαζοχαρούμενοι κεντρώοι, επαγγελματίες αριβίστες, λαμόγια πολιτικάντηδες καταφέρονται μόνο κατά της Χρυσής Αυγής.

Οι υπόγειες διαπλεκόμενες διαδρομές τους μία κοινή συνισταμένη έχουν, και αυτή δεν είναι άλλη από το μίσος τους προς κάθε τι το εθνικό και κατά συνέπεια ένα ασίγαστο μίσος κατά της Χρυσής Αυγής. Όλοι αυτοί, λοιπόν, που έχουν πιάσει στασίδι στους προθαλάμους της εξουσίας περιμένοντας ν’ αρπάξουν την καλή πέραν από τις υποτιθέμενες αντιπαλότητες και τους μαϊμού διαξιφισμούς, που τεχνηέντως καλλιεργούν μεταξύ τους, είναι γεγονός ότι μόνο την Χρυσή Αυγή θεωρούν πως έχουν απέναντί τους.

«Εναντίον όλων» είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις εκδηλώσεις του Κινήματός μας. Και πράγματι είναι αλήθεια ότι πορευόμαστε μόνοι, χωρίς πισωγυρίσματα, πλαστές συμμαχίες, κίβδηλες υποσχέσεις, πολιτικά ψεύδη, υποκριτικές κορώνες, τυχοδιωκτικές συμπορεύσεις. 

Ανεπαρκείς θεωρητικοί μιας μεταλλαγμένης αριστεράς, πολιτικάντηδες εθισμένοι στο ψέμμα, τηλεοπτικοί μαϊντανοί-σκουπίδια της δημοσιογραφίας, κομματόσκυλα επιρρεπή στις αρπαχτές, εθνοφοβικοί επαναστάτες του καναπέ, και ό,τι άλλο σάπιο μπορεί να φανταστεί κανείς έχει συμμαχήσει εναντίον μας.  

Όλα αυτά τα κατακάθια επιχειρούν να πληγώσουν την ψυχή μας.

Όλα αυτά τα τιποτένια ανθρωπάκια, αυτές οι τσαλακωμένες ψυχές, τυφλωμένες από ένα ασίγαστο μίσος και καθοδηγούμενες από την μαυρισμένη τους ψυχή βγάζουν όλη την χολή τους πάνω στους άδολους και περήφανους νέους του Κινήματός μας.    

Ο φθόνος, η μοχθηρία, η κακία, το μίσος είναι τα συναισθήματα που ξεχειλίζουν στις ψυχές των αντιπάλων μας έναντι ημών.

Είναι τόση η αρνητική ενέργεια, την  οποία εκπέμπουν όλοι αυτοί που βρίσκονται απέναντί μας, που έχει δυστυχώς δημιουργηθεί ένα κλίμα άρρωστο, το οποίο διακρίνεται για το μίσος που βγάζει.

«Το μίσος είναι η διαρκεστέρα ευχαρίστησις. Οι άνθρωποι αγαπούν ταχέως, αλλά μισούν επί πολύ», έγραφε ο Λόρδος Μπάιρον στον Δον Ζουάν (άσμα ΧΙΙΙ, στροφή VI). Και αλήθεια, πόσο επίκαιρος είναι ο λόγος του σήμερα.

Εμείς, όμως, μόνοι εναντίον όλων αυτών των θλιβερών βαστάζων του διεθνούς αυτού συστήματος εξουσίας, κρατάμε «Θερμοπύλες».

Μονάχοι, χωρίς θλιβερές και ανέντιμες παρέες, μακριά από όλα εκείνα τα ελεεινά ανθρωπάκια που σέρνονται στην λάσπη, αντικρίζουμε τον ήλιο με ένα μοναχικό βλέμμα περιπετείας.

Μόνοι, αλλά χαρούμενοι και με το κεφάλι πάντα ψηλά. Κι οι περήφανες ματιές μας να χάνονται  στο γαλάζιο του ουρανού, στην απεραντοσύνη. Κι όπως έγραφε ο Κοσμάς Πολίτης “Στου Χατζηφράγκου”: «Κι όπως κοιτάγαμε όλο ψηλά, τα μάτια μας γεμίζανε ουρανό, ανασαίναμε ουρανό, φαρδαίναμε τα στέρνα μας και κάναμε παρέα με αγγέλοι».

Μόνοι χωρίς προστάτες, χωρίς παρατρεχάμενους, χωρίς εντολοδόχους. Χωρίς να μας εκβιάζει κανείς, τραβάμε μπροστά, διότι ως μπροστάρηδες γνωρίζουμε πολύ καλά την ρήση του Κικέρωνα: «Τον δυνατό η μοίρα οδηγεί, τον άβουλο τον σέρνει». Κι εμείς οι Χρυσαυγίτες ποτέ δεν θα θέλαμε να γίνουμε κομμάτι ενός συστήματος, που άγεται και φέρεται από τους αγαπητικούς της εξουσίας.

Γι’ αυτό, λοιπόν:

«Ξερίζωσε τον οίκτο απ’ την καρδιά σου,
κυνήγα τ’ απλησίαστο όνειρο ως το τέλος
και ν’ αποφεύγης τα παζάρια
με τον θάνατο», 

όπως έγραφε ο Φαίδρος Μπαρλάς στο ποίημά του Nibelungen.

ΕΜΠΡΟΣ, λοιπόν!

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/monoi-h-enantion-olwn#ixzz3XB7qr0uT

Exit mobile version