Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε υπαρξιακό αδιέξοδο ο φον Αντωνάκης: Θυμήθηκε το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, που ο ίδιος δημιούργησε!

Σε υπαρξιακό αδιέξοδο ο φον Αντωνάκης: Θυμήθηκε το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, που ο ίδιος δημιούργησε!

Τα καμπανάκια κινδύνου για την εκλογική επιρροή της ΝΔ χτυπούν ασταμάτητα, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερους πονοκεφάλους στον πρόεδρό της, Α. Σαμαρά. Προς ανατροπή της εξόχως επιβαρυντικής καταστάσεως, καταφεύγει σε πρακτικές τις οποίες πανηγυρικά αποκήρυξε από μακρού χρόνου, φτάνοντας πλέον στο σημείο να μιλά για το Σύριζα και τους κουκουλοφόρους, τις καταλήψεις, λαθρομετανάστες παντού, επεισόδια, ακόμα και επαφές στελεχών της Κουμουνδούρου με τρομοκράτες.

Το ζήτημα όμως είναι το εξής: όλα τα ανωτέρω, για τα οποία ο «ξεχασιάρης» Σαμαράς κατηγορεί το Σύριζα, αποτελούν δομικά στοιχεία της πολιτικής ατζέντας της ΝΔ τα οποία μάλιστα αποτυπώθηκαν σε κοινωνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της επάρατης Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου. Με πολύ απλά λόγια και καθώς λέγει ο θυμόσοφος Λαός μας, «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί»!

Τους κουκουλοφόρους και τις σχέσεις τους με το Σύριζα, τα γνώριζε ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του, αλλά δεν έπραξαν το παραμικρό για να τα αντιμετωπίσουν. Το αντίθετο μάλιστα: τους εκμεταλλεύθηκαν και τους χρησιμοποίησαν κατά της Χρυσής Αυγής, για να ικανοποιήσουν την προπαγανδιστική ρητορική της Συγγρού περί δύο άκρων.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε, πως για τις δεκάδες επιθέσεις που υπέστησαν γραφεία αλλά και στελέχη της Χρυσής Αυγής κατά την περίοδο 2012-2015 επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κανένας δράστης δεν συνελήφθη προκειμένου να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Προφανώς τότε, εν αντιθέσει με την παρούσα χρονική συγκυρία, ο Σαμαράς δεν έβλεπε, δεν άκουγε, δεν γνώριζε.

Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης παρομοίως, ο φράκτης του Έβρου υπήρξε ένα πυροτέχνημα εσωτερικής κατανάλωσης πίσω από το οποίο κρύφτηκε προεκλογικά ολάκερη η ΝΔ και δη ο πρόεδρός της. Η μαζική εισβολή λαθρομεταναστών από το Αιγαίο και τα νησιά μας, δεν είναι φαινόμενο το οποίο παρουσιάστηκε με την άνοδο του Σύριζα στην εξουσία. Για του λόγου το αληθές οφείλουμε να υπενθυμίσουμε τις προειδοποιήσεις του τέως υπουργού Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος δια συνεντεύξεων Τύπου έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας την κατακόρυφη αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα.

Επιπλέον όμως, ακόμη και ο σημερινός επίτροπος της Ε.Ε. για τη μετανάστευση και εξέχων στέλεχος της ΝΔ, Δ. Αβραμόπουλος, ουδέν το διαφορετικό δήλωσε κατά τις πρόσφατες συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους του Σύριζα, σε σχέση με όσα συζητούσε και δήλωνε με τους προκατόχους τους, της ΝΔ. Όπερ σημαίνει, πως ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται θεατής στο ίδιο έργο, όσο και αν ο πολιτικός απατεωνίσκος Σαμαράς αγωνιά να μας πείσει πως πρόκειται για φαινόμενο-γέννημα κατοπινό της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Η Χρυσή Αυγή κατηγορούσε και κατηγορεί το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου για πολιτικές αποφάσεις οι οποίες πλήττουν θανάσιμα τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Λαού μας. Τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα δεν πρόκειται να επιλυθούν από εκείνους που τα δημιούργησαν και εξακολουθούν να τα εντείνουν. Όπως ακριβώς στον οικονομικό τομέα, έτσι και σε όλα τα επίπεδα, η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ δεν συνιστά παρά την μαρξιστική εκδοχή της ίδιας απολύτως εθνοκτόνου πορείας η οποία καθορίζεται αναμφισβήτητα από τα κέντρα αποφάσεων Βρυξελλών και Βερολίνου.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-uparjiako-adiejodo-o-fon-antwnakhs-thumhthhke-to-problhma-twn-lathrometa#ixzz3XDQWTS00

Exit mobile version