Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Θάσος, Αλεξανδρούπολη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Απριλίου 2015 η έκτακτη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας σε μαγαζιά της πόλης. Κλιμάκιο συναγωνιστών παρουσία του Γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας διένειμε εκατοντάδες φύλλα ενημερωτικού υλικού και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή κι Εμπρός σε καταστήματα της πόλης.

Έντονος ήταν ο προβληματισμός του κόσμου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις υποστηρίζοντας ότι η συγκυβέρνηση των ”Τσιπροκαμμένων” κρατά στα ίδια επίπεδα τα ποσοστά ανεργίας με αποτέλεσμα το πάγωμα της κίνησης στα καταστήματά τους. Αυτό σε συνδυασμό με την υψηλή φορολογία έχει γονατίσει τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών αναγκάζοντας πολλούς από αυτούς να τα κλείσουν.

Ο συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος τόνισε ότι για κάθε ξένο υπάρχει ένας Έλληνας άνεργος ενώ προτεραιότητα για τη Χρυσή Αυγή έχει ο Έλληνας. Επιπλέον επισήμανε ότι η θλιβερή νέα συγκυβέρνηση είναι η συνέχεια της καταστροφικής πορείας της προηγούμενης. Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη Χώρα από το τέλμα της βύθισης στην καταστροφή είναι η Χρυσή Αυγή.

Το Σάββατο 11/04 κλιμάκιο της Τ.Ο. Θάσου πραγματοποίησε δράση κατά την οποία μοίρασε 35 κιλά κρέας σε άπορες Ελληνικές οικογένειες της νότιας Θάσου με αφορμή την ημέρα την ημέρα του Πάσχα. Οι συνάνθρωποι μας μας υποδέχτηκαν με ένα πλατύ χαμόγελο και μια μεγάλη αγκαλιά. Επίσης θέλησαν να συζητήσουν μαζί μας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά είτε αυτά είναι οικονομικά είτε προβλήματα υγείας. Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια φορά προσπάθησε να δώσει κουράγιο στον Έλληνα πολίτη και να τον βοηθήσει να περάσει με αξιοπρέπεια αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Σε μια κατάμεστη αίθουσα από συναγωνιστές και φίλους την Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 στα γραφεία της τοπικής πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο και ομιλία με θέμα «Ε.Ο.Κ.Α 1ηΑπριλίου 1955. Ένας αγώνας που δεν ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα» Στην ομιλία αναφέρθηκαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την χρονική περίοδο τα οποία και οδήγησαν στην δημιουργία της Ε.Ο.Κ. την 1η Απρίλη με πρωτοστάτη τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή η οποία ανέλαβε τον αγώνα κατά της αγγλικής αποικιοκρατίας. Στόχος του αγώνα η απελευθέρωση και η ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Ο αγώνας αγκαλιάστηκε απ’ όλο το λαό της Κύπρου , κι ανέδειξε αγωνιστές, οι οποίοι με αυταπάρνηση προσέφεραν τη ζωή τους στην πατρίδα, είτε πέφτοντας νεκροί , είτε ξεψυχώντας από τα βασανιστήρια, ή δι’απαγχονισμού. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn166#ixzz3XGJcNXfi

Exit mobile version