Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάληψη ΕΚΠΑ: Αυτή είναι η κοινωνία που ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατάληψη ΕΚΠΑ: Αυτή είναι η κοινωνία που ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Για δέκατη έκτη ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη στην Πρυτανεία της ΕΚΠΑ από την εξωκοινοβουλευτική “συνιστώσα” του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνιστώσα για τον απλό λόγο ότι ακόμη και η ίδια η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε σε ανακοίνωσή της να σταθεί στο πλευρό των καταληψιών, μη διστάζοντας μάλιστα να τους χαρακτηρίσει ως αντιεξουσιαστές. Ένα σχήμα οξύμωρο μιας και πρώτη φορά στα χρονικά βαπτίζεται κάποιος αντιεξουσιαστής την ίδια στιγμή που το αίτημά του έχει ήδη κατατεθεί προς ψήφιση στην Βουλή και την ίδια στιγμή η αριστερή κυβέρνηση δείχνει απλώς να παρακολουθεί αμέτοχη, με μια σιωπή, μάλλον, συγκατάθεσης καθώς έχουν γίνει αμέτρητες εκκλήσεις από τις πρυτανικές αρχές προς πάσα κατεύθυνση, και φαίνεται πως κανείς δεν αναλαμβάνει να έρθει σε άμεση ρήξη με τους άλλοτε συντρόφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις χθες οι αρχές του Πανεπιστημίου έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την μετατροπή της Πρυτανείας σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, οι συλλήψεις που ακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας δυστυχώς ήρθαν να επιβεβαιώσουν το αυτονόητο.

Ανάμεσα, λοιπόν, στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας Πολωνός, για τον οποίο εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για εμπόριο μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών. Όμως το προφίλ των “επαναστατών” – “αντιεξουσιαστών” δεν σταματά στο πρόσωπο του Πολωνού εγκληματία, καθώς ανάμεσα στους συντρόφους του βρίσκονται και Αλγερινοί και Αφγανοί “αντιεξουσιαστές”.

«Πρόσφυγες», θα δηλώσει περιχαρής η κα Χριστοδουλοπούλου, που φαίνεται ότι το «θεάρεστο» της έργο παίρνει σάρκα και οστά και δίνει το παράδειγμα για να γίνει ολόκληρη η χώρα ένα «κέντρο φιλοξενίας», προκειμένου να υποδεχτούν τις ορδές λαθρομεταναστών που φτάνουν καθημερινά στη χώρα μας.

Με το ίδιο χαμόγελο προεκλογικά μας δήλωναν οι Συριζαίοι πως η Ελπίδα έρχεται. Μια «ελπίδα» μαστουρωμένη από τις ναρκωτικές ουσίες που πλασάρουν τα συντρόφια, τα συντρόφια των μεγάλων καρτέλ που θέλουν μια νεολαία αποχαυνωμένη, αυτοκαταστροφική και πλήρως υποταγμένη στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katalhpsh-ekpa-h-mikrografia-ths-koinwnias-pou-oneireuetai-o-suriza#ixzz3XI85r3Pp

Exit mobile version