Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Επειδή κάποιοι νεοδημοκράτες βγήκαν από τις κρυψώνες τους και άρχισαν την κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στο θέμα των λαθρομεταναστών/ΕΠΟΙΚΩΝ, καλό είναι να τους θυμίσουμε ότι και το κόμμα τους την ίδια ακριβώς πολιτική είχε στο θέμα αυτό!

Αν θέλουμε δε να είμαστε ειλικρινείς, ο μόνος λόγος που δεν χορήγησε ιθαγένειες ο Σαμαράς ήταν από φόβο ότι αυτό θα αυξήσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Ο Σαμαράς κλείνοντας αδίκως στη φυλακή την ηγεσία και πολλά στελέχη της του Λαϊκού Συνδέσμου, τρομοκράτησε όσους εκδήλωναν την ανησυχία τους για το θέμα των λαθρομεταναστών και στην ουσία άνοιξε τον δρόμο για τους μπολσεβίκους, ώστε πια να θεωρείται θέμα χρόνου η «ελληνοποίηση» εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών!

Ο.Χ.

Η. Παναγιώταρος: Παντελώς ανίκανη η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση – ΒΙΝΤΕΟ

Κι όμως, οι νουδούλες κατηγορούν τους συριζαίους για λάθη στην μεταναστευτική πολιτική. Αυτοί που έδιναν δωρεάν υγεία και επιδόματα! Από την άλλη, οι ψηφοφόροι του σύριζα, εκπλήσσονται για την λαθρολαγνεία των αιρετών τους.

Η αλήθεια είναι ότι, στο μόνο που δεν έκανε κωλοτούμπα ο σύριζα, είναι στην αντικατάσταση του πληθυσμού ( μετανάστευση). Οι μετανάστες είναι το απόλυτο όπλο για την επικείμενη αναμπουμπούλα, για όσους γνωρίζουν. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό, είναι αυτοί που δανείζονται την άποψη των ΜΜΕ (αλήθεια άραγε, τι απόγινε με τα χρέη των καναλαρχών;

Κ.Β.

Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια… Απλά λιάζονται» – ΒΙΝΤΕΟ

Σκεφτείτε λίγο! Με ελαφρά τη καρδία η κυβέρνηση επιτρέπει σε όλους τους λαθρομετανάστες να έρχονται στην χώρα μας γιατί την θεωρούν φιλόξενη και ξέρουν ότι δεν θα πάθουν τίποτε. Ολοι αυτοί που μπαίνουν δεν ελέγχονται καν. Μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα στους πρόσφυγες και κυνηγημένοι δολοφόνοι, ληστές, βιαστές και λοιπά. Αν σκεφτούμε ότι τα Ελληνόπουλα φεύγουν για το εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον, άνθρωποι επιστήμονες που η Ελλάδα τους χάνει και μας έρχονται εδώ μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι στη πατρίδα μας γίνεται αντικατάσταση πληθυσμού με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο θεός της Ελλάδος να μας προστατεύει φίλοι μου γιατί με τους ερασιτέχνες που μπλέξαμε δεν βλέπω να γίνεται κάτι καλό.

Α.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-15-apriliou-2015#ixzz3XKEdsyfd

Exit mobile version