Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο απόλυτος εξευτελισμός των Ενόπλων Δυνάμεων – Έτσι θέλει τους Έλληνες Αξιωματικούς ο Καμμένος! ΒΙΝΤΕΟ

Ο απόλυτος εξευτελισμός των Ενόπλων Δυνάμεων - Έτσι θέλει τους Έλληνες Αξιωματικούς ο Καμμένος! ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε προέρχεται από τα παρελκόμενα του γλεντιού προσωπικής προβολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου, την ημέρα της Λαμπρής στο Άλσος Στρατού στο Γουδί. Προφανώς κατόπιν υποδείξεως της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, Συνταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού παρουσιάζεται και αναφέρει στον υπερ-κομάντο υπουργό Π. Καμμένο τα κάτωθι:

«… Επικεφαλής… συνεργείου ψησίματος. Σας αναφέρω: Χρο… Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά»!

Το παραπάνω αίσχος, αποτελεί την επιτομή της διάβρωσης του Στρατεύματος από την κομματοκρατία, η οποία έχει μετατρέψει το Σώμα των Αξιωματικών σε μαριονέτες του εκάστοτε υπουργού, προς ικανοποίηση του μαρξιστικού όχλου, των χαχόλων της ψοφοδεξιάς και τέλος των «αντιμιλιταριστών, υπερδημοκρατών», στρατευμένων δημοσιογραφίσκων.

Αν μη τι άλλο πάντως, δύναται ο καθένας να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα: Αυτή είναι η αχρεία αντιμετώπιση που επιφυλάσσει η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά (την οποία εκπροσωπεί αναμφισβήτητα ο Π. Καμμένος) για τους Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού. Εάν η κάστα των Αξιωματικών αρέσκεται μ’ αυτή την εικόνα, τότε κάθε συζήτηση είναι περιττή και ας σπεύσουν οι πρόθυμοι ξεφτίλες να γλείψουν υπουργούς, γενικούς γραμματείς και ούτω καθ’ εξής, προκειμένου να αναλάβουν τον «τιμητικό» ρόλο του επικεφαλής συνεργείου βαψίματος αυγών!

Η Χρυσή Αυγή όμως, δεν διαπραγματεύεται σε ζητήματα Τιμής και Ηθικής Τάξεως και το ίδιο ισχύει και για την πλειοψηφία των εντίμων και περήφανων Αξιωματικών του Στρατού μας: το Σώμα των Αξιωματικών έχοντας βαριά παρακαταθήκη το ένδοξο πολεμικό παρελθόν, οφείλει να αποτελέσει ξανά την Αριστοκρατία του Ελληνικού Έθνους, εκριζώνοντας το κομματοκρατικό λίπος που σήμερα το πνίγει.

Ευάγγελος Καρακώστας
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-apolutos-ejeutelismos-etsi-thelei-tous-ellhnes-ajiwmatikous-o-kammenos#ixzz3XPMiYnvU

Exit mobile version