Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ε.Ε. επαινεί την Τουρκία γιατί μας στέλνει καραβιές με λαθρομετανάστες!

Η Ε.Ε. επαινεί την Τουρκία γιατί μας στέλνει καραβιές με λαθρομετανάστες!

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που οι εγχώριοι πολιτικάντηδες –από ψοφοδεξιά μέχρι «πρώτη φορά αριστερά»-, είτε από άγνοια του ανθελληνισμού και της τουρκολαγνείας των παγκόσμιων εξουσιαστών είτε από κουτοπονηριά (για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους…), ζητούν από τους Ευρωπαίους να… μαλώσουν τους Τουρκαλάδες, γιατί μας στέλνουν αβέρτα λαθρομετανάστες, ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη στην Τουρκιά της προέδρου της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Αννι Μπράσερ.

Η οποία, όχι μόνο δε… μάλωσε τους πασάδες της Άγκυρας, αλλά τους επαίνεσε κιόλας, για την υποδοχή που επιφύλαξαν στα δύο εκατομμύρια των Σύρων προσφύγων (τους οποίους ξαποστέλνει εν συνεχεία στην Ελλάδα…) και εμμέσως πλην σαφώς τους υποσχέθηκε και… οικονομική βοήθεια, ενώ χαρακτήρισε «περισσότερο από ποτέ κεντρικό και απαραίτητο» τον ρόλο της Τουρκίας στην Ευρώπη.

Ιδού: «Η Τουρκία επένδυσε 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια για την υποδοχή και την παροχή ασύλου σε αυτούς τους πρόσφυγες, σε αντίθεση με την διεθνή κοινότητα που προσέφερε μόνον 250 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, η ευρωπαϊκή και διεθνής κοινότητα, πρέπει να βοηθήσουν την Τουρκία στο έργο προστασίας των Σύρων προσφύγων».

Τέτοια είναι η λυκοσυμμορία της Ε.Ε., στην οποία ελπίζουν κάποιοι αδαείς!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-e.e.-epainei-thn-tourkia-giati-mas-stelnei-karabies-me-lathrometanastes#ixzz3XPyBcnHA

Exit mobile version