Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Αθήνα ο υποτακτικός στις εντολές του ΟΗΕ και της Τουρκίας Ανα(ν)στασιάδης

Στην Αθήνα ο υποτακτικός στις εντολές του ΟΗΕ και της Τουρκίας Ανα(ν)στασιάδης

Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο Παρασκευή ο Νίκος Ανα(ν)στασιάδης για να ενημερώσει για την υποταγή του στα θελήματα των βαλτών του ΟΗΕ, αλλά και στις εντολές της Τουρκίας.

Ενδελεχή ενημέρωση θα γίνει για την αναμενόμενη επανέναρξη των συνομιλιών «σε μία από τις πιο καθοριστικές για το κυπριακό πρόβλημα στιγμές», αφού για πρώτη φόρα προκαλούν τόσο έντονα, παραβιάζουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα αλλά να έχουμε μια τόσο πολύ Κυβέρνηση ριψάσπιδων, που να εθελοτυφλεί τόσο και να επιστρέφει τρέχοντας στις συνομιλίες. Βλέπετε, το όνομα ό,τι και αν είναι… «GOODBOY». Θα προσπαθήσει να εξηγήσει στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ο οποίος σημειωτέον ακολουθεί και αυτός ανθελληνική γραμμή στηρίζοντας λύση ομοσπονδίας, ότι θα επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Φυσικά για να μην φανεί ραγιάς, θα προσπαθήσει να το παίξει αντιδραστικός (βλέπε αντίδραση στο Eurogroup, αλλά τελικά πιστή εφαρμογή των εντολών του) και θα πει ότι θα επιστρέψει υπό την προϋπόθεση ότι η Τουρκία θα δεσμευτεί πως δεν θα προβεί σε άλλη, «επιθετικής μορφής ενέργεια», ότι «δεν θα θέσει η άλλη πλευρά κανένα άλλον όρο», και ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί «εκεί απ’ όπου διεκόπη». Επίσης, ο Κοινοτάρχης αναμένεται να αναφερθεί και στις θέσεις που εκφράζει, και είναι εις γνώσιν του, ο λεγόμενος «ξένος παράγοντας» – ειδικότερα τα Ηνωμένα Έθνη (Μπαν Κι Μουν, Έσπεν Μπαρθ Άιντα), οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία, και η ΕΕ.

Σε αυτή τη φάση, ο Πρόεδρος της Κύπρου λογικά θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη και συναίνεση απ’ όπου μπορεί να τη βρει, αφού στο δρόμο της υποταγής θα θέλει συμπαραστάτες για να πείσει τον λαό για άλλη μία προοδευτική «νίκη». Και στην μητροπολιτική Ελλάδα, όπως άλλωστε και στην Κύπρο, θα βρει πολλούς συμπαραστάτες αν κρίνουμε από την γραμμή που έχουν στα διάφορα Εθνικά θέματα που ταλανίζουν τον Ελληνισμό γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοινοτάρχης της Κύπρου, Νίκος Ανανστασιάδης θα βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη του συνάντηση, με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ακολούθως θα δει στο Προεδρικό τον Προκόπη Παυλόπουλο, και μισή ώρα μετά θα γευματίσει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» (συμβολικό;) με τον τέως πρωθυπουργό, και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά. Μετά θα συναντηθεί με τον Σταύρο Θεοδωράκη του Ποταμιού, τον Δημήτρη Κουτσούμπα του ΚΚΕ, τον Υπουργό Άμυνας και Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, και τέλος με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Δηλαδή θα βρεθεί με όλα τα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα, από τον πιο μεγάλο εως τον πιο μικρό, εκτός από την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Και καλά κάνει, γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές, δεν αποδέχονται ριψάσπιδες και ραγιάδες…

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-athhna-o-upotaktikos-stis-entoles-tou-ohe-kai-ths-tourkias-ananstasiad#ixzz3XSLi1sA4

Exit mobile version