Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντώνης Γρέγος: Στην δίκη θα επέλθει η αθώωση της Χρυσής Αυγής

YouTube Poster

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής, Αντώνιος Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου.

Ο Συναγωνιστής αρχικά ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Μητρόπουλο και τις λίστες φοροδιαφυγής στις οποίες εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα, καθώς κανένα μέλος, στέλεχος ή βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν βρίσκεται σε καμιά τέτοιου είδους λίστα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επισήμανε την επιλεκτική και υποκριτική ευαισθησία του “δημοκρατικού τόξου” για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την στιγμή που σιωπούν όταν ο παράνομα προφυλακισμένος Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος για 60 μόλις λεπτά της ώρας για να δει την νεογέννητη κόρη του.

Επιπλέον, για τα εγκλήματα της Μαρφίν και της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη δεν έχει λογοδοτήσει κανείς στην Δικαιοσύνη. Τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι κατ΄ επίφαση άσυλα ιδεών, καθώς οι εγκληματικές συμμορίες των αναρχικών δεν επιτρέπουν καμία Ιδέα του Εθνικισμού να διαδοθεί εκεί.

Τέλος, οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνεχίζουν την προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα αποσιωπούν όλες τις αθωωτικές αποφάσεις που αφορούν τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος.

Σύντομα, όμως θα ξεκινήσει η δίκη και εκεί θα επέλθει η δικαίωση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antwnhs-gregos-sthn-dikh-tha-epelthei-h-athwwsh-ths-chrushs-aughs#ixzz3XToWcXMM

Exit mobile version