Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Με αφορμή τη δίκη που ξεκινά στις 20 Απριλίου κάποιοι προσπαθούν με συγκεντρώσεις να κατευθύνουν την απόφαση της δικαιοσύνης. Έτσι κι εδώ στην Πάτρα στις 20 Απριλίου διοργανώνει ο κεερφα συγκέντρωση και ζητά την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής (έχουν κολλήσει σε όλο το κέντρο της πόλης σχετικές αφίσες). Ερώτηση: η προσπάθεια να κατευθύνουν τους δικαστές οι ακροαριστεροί φίλοι των τρομοκρατών δε διώκεται από τη δικαιοσύνη; αν ναι τότε πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Π.Κ.

Γιάννης Λαγός: Απαιτούμε την παρουσία των παράνομα προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή – Απάντηση Παρασκευόπουλου

Η Ελλάδα δέχεται πολλαπλή επίθεση: Από δυσμάς με το ευρώ από το ΔΝΤ και την Γερμανία, από ανατολάς θερμές παραβιάσεις από την Τουρκία, στο εσωτερικό της καταλήψεις ΑΕΙ από τους αναρχικούς προβοκάτορες της νέας τάξης πραγμάτων, και στα σύνορα της δέχεται την πιο ύπουλη εισβολή από τις στρατιές των λαθρομεταναστών τριτοκοσμικών ισλαμικού θρησκεύματος που είναι εν δυνάμει ο μελλοντικός στρατός διαλύσεως της χώρας χωρίς πόλεμο. Οι τελευταίοι είναι μέρος του πιο ύπουλου και εξοντωτικού σχεδίου του ελλαδικού ελληνισμού που ασφαλώς πλήττει και την διχοτομημένη Κύπρο μας.

Και όλα αυτά σε χρόνο που η οικονομία μας είναι σε κωματώδη κατάσταση και ζούμε με δανεικά. Και όμως όλοι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, σε μια εξωπραγματική κατάσταση ευφορίας, όπως στον τιτανικό πριν χτυπήσει το παγόβουνο. Κι’ όλα αυτά με την βοήθεια και των αισχρών ΜΜΕ, τα οποία αντί να βοηθήσουν στο ξεπέρασμα της πρωτοφανούς κρίσης αυτά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν το παν για να καταστραφεί η Ελλάς προκειμένου να παραλάβουν αυτά την αρχή κάποιου αθηναίικου κρατιδίου που θα έχει απομείνει από την πολύπλευρη εισβολή και κατοχή που θα επακολουθήσει συντόμως.

Είθε να διαψευσθώ φίλοι μου αλλά προς τα εκεί κυλάνε τα πράγματα.

Κινητοποιήστε άμεσα τον γεωργικό τομέα, με σκοπό την πρωτογενή παραγωγή, ενισχύστε την κτηνοτροφία, την αλιεία -ιχθυοκαλλιέργειες, την ελαφρά βιοτεχνία, τον τουριστικό τομέα ώστε οι τουρίστες να αφήνουν περισσότερα χρήματα στη χώρα, ζητείστε από τους Έλληνες πλούσιους της Ελλάδος και του εξωτερικού να βοηθήσουν την Ελλάδα με επενδύσεις ή κάποιο ταμείο εθνικής σωτηρίας για να αρχίσει μια άνοδος, φορολογείστε τον μεγάλο πλούτο που είναι εντός της χώρας, καλέστε τους ληστές των λιστών Νικολούδη να πληρώσουν κάποια ποσά για να ξεμπερδέψουν, βάλτε βαριά φορολογία στα ακριβά σκάφη αναψυχής αλλά και στην φύλαξη τους σε ελληνικές μαρίνες,

Καλέστε φέτος τους Έλληνες της διασποράς να επισκεφθούν την Ελλάδα συν γυναικί και τέκνοις το καλοκαίρι, περιορίστε τις σπατάλες στο δημόσιο τομέα και στις ΔΕΚΟ που ακόμη υπάρχουν, καταργείστε τα υπηρεσιακά οχήματα στους αξιωματούχους -βουλευτές, τα υπηρεσιακά ταξίδια (αναψυχής) τα έξοδα της βουλής και της προεδρίας, φτιάξτε επί τέλους ένα πρακτικό αναπτυξιακό σχέδιο Εξ όσων θυμάμαι όλα αυτά έκαναν στο παρελθόν όλες οι κυβερνήσεις όταν χειροτέρευαν τα οικονομικά του κράτους.

Μην αναμένετε από το εξωτερικό την σωτηρία. Εμείς είμαστε οι τρώσαντες και οι ιάσαντες εμείς. Δεν πρέπει να αναμένουμε τους ξένους με άλλους δανεισμούς για τη δική μας σωτηρία(καλοπέραση) αλλά για την ενίσχυση της ανάπτυξης ώστε να πάρει εμπρός η ημιθανής ελληνική οικονομία. Τα περισσότερα εκ των παραπάνω εμπεριέχονται στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής ακολουθείστε το.

Κ.Κ.

Σαν σήμερα: Ξεκινά η Δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη από το καθεστώς των ξενόδουλων

Στα περισσότερα Πανεπιστήμια έχει καταργηθεί η Ιστορία της Ελληνικής επανάστασης αγνοώντας ή αδιαφορώντας ότι όποιος λαός ξέχασε την Ιστορία του εξαφανίστηκε δηλ. έπαψε να υπάρχει.

Τα ελάχιστα Πανεπιστήμια,που ακόμα διδάσκεται έχουν αλωθεί από κουλτουριάρηδες και ανθέλληνες και οι διδάσκοντες, έχοντας εξασφαλίσει το απυρόβλητο, παραποιούν την Ιστορία συνειδητά, αλλά δεν ελέγχονται προφασιζόμενοι και επικαλούμενοι την ελευθερία διάδοσης των ιδεών. Να τους χαιρόμαστε και αυτούς αλλά και το Υπουργείο Παιδείας που βάση σχεδίου κταστρέφει τις επερχόμενες γενιές ώστε να μην κατέχουν την ιστορική γνώση και ως εκ τούτου να μη γνωρίζουν την ιστορία χιλιάδων χρόνων καθιστώντας τους έτσι αγράμματους.

Ν.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-17-apriliou-2015#ixzz3XVw8b4pB

Exit mobile version