Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης αδιαφορία για τους Έλληνες μικροπωλητές – Τον ρατσισμό τον υφίστανται μόνο οι Έλληνες!

Πλήρης αδιαφορία για τους Έλληνες μικροπωλητές - Τον ρατσισμό τον υφίστανται μόνο οι Έλληνες!

Γράφει ο Δημήτρης Κουκούτσης

Τώρα μάλιστα, λύθηκε το μέγα πρόβλημα της παραλιακής ζώνης στην Καλαμάτα. Η παρενόχληση των λουομένων και κυρίως των πιτσιρικάδων έπαψε από την στιγμή που η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν χορήγησε άδεια σε ημεδαπό να πουλά κουλούρια στην παραλία, όπως έκανε τα τελευταία 18 χρόνια. Συγχαρητήρια στις υπηρεσίες της περιφέρειας για την άμεση λύση του προβλήματος και κυρίως για την άκαμπτη στάση της απέναντι σε έναν Έλληνα υπήκοο (πολίτες είναι μόνο οι βουλευτές…) που δημιουργεί τέτοια… τεράστια προβλήματα.

Έτσι από περιέργεια θα ήθελα να δούμε όλοι μας το ερχόμενο καλοκαίρι τι ποινές θα υπάρξουν για όλους αυτούς τούς λαθρομετανάστες που πουλάνε στην παραλία ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας χωρίς άδεια και φυσικά χωρίς κανένα νόμιμο παραστατικό… Μα φυσικά και οι αλλοδαποί δεν έχουν τον παραμικρό έλεγχο γιατί τον ρατσισμό σε αυτή τη χώρα τον υφίστανται μόνο οι Έλληνες!

Τον Έλληνα μικροπωλητή θα μηνύσουν όταν γύρω χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί πωλούν τα πάντα, τον Έλληνα θα γράψουν για ΚΤΕΟ όταν δίπλα θα περνάει το Datsun με 30 άτομα επάνω και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στον ‘Ελληνα θα κάνουν έξωση όταν χιλιάδες οικίες έχουν καταληφθεί παράνομα από αλλόφυλους και κανείς δεν τολμάει να τους πειράξει…

Ως πότε θα είμαστε ραγιάδες άραγε;

Ακολουθεί η είδηση όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Ελευθερία” Μεσσηνίας

Κουλουράς στην Καλαμάτα… χωρίς άδεια μετά από 18 καλοκαίρια

Επί δεκαοκτώ χρόνια κάθε καλοκαίρι, ο Γιάννης Βασίλοβιτς, ο κουλουράς της παραλίας, πουλάει κουλούρια και ζαχαρωτά από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας μέχρι το “Φιλοξένια”. Όμως το καθεστώς με τις άδειες τελείωσε – κι ο ίδιος διαμαρτύρεται έντονα ότι πλέον μένει χωρίς δουλειά.

Ο Γιάννης ήρθε στα γραφεία μας και μας ενημέρωσε πως «η αρμοδιότητα πέρασε από το Δήμο Καλαμάτας στην Περιφέρεια, αλλά κόπηκαν οι άδειες. Πήγα να την ανανεώσω και μου είπαν… τέλος». Μας είπε ότι «χωρίς άδεια, αν σου κάνει κάποιος καταγγελία, σου επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 ευρώ την πρώτη φορά και στη συνέχεια προβλέπεται φυλακή με αναστολή, και μέσα στο τέλος».

Επεσήμανε ότι η δουλειά του κουλουρά στην παραλία είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν, ότι με αυτή τα φέρνει βόλτα, εξηγώντας: «Εχω χρέη, δουλεύω το καλοκαίρι και πληρώνω και τις υποχρεώσεις του χειμώνα (ρεύμα και νερό). Ποιος θα πληρώσει το νερό και το ρεύμα; Χθες ήρθε ο παπάς της Αγίας Τριάδας και μου έφερε φαγητό».

Ο Γιάννης σχολίασε ακόμα: «Έχω πολύ καλές σχέσεις στην παραλία, με αγαπάει ο κόσμος. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν και δίνω και δώρα στα παιδάκια στην παραλία. Έχω μαζέψει 3.000 υπογραφές από άτομα που λένε “αφήστε ήσυχο τον κουλουρά”.».

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ratsismos-kata-twn-ellhnwn1#ixzz3XYrewJII

Exit mobile version