Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Καβάλα, Σαλαμίνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Απριλίου 2015 η έκτακτη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας σε μικροπωλητές και βενζινάδικα της πόλης. Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Δράμας διένειμε εκατοντάδες φύλλα ενημερωτικού υλικού και εφημερίδες της Χρυσής Αυγή σε μικροπωλητές και βενζινάδικα της πόλης.

Έντονος ήταν ο προβληματισμός των επιχειρηματιών για το οικονομικό αδιέξοδο της Χώρας μας περιγράφοντας την κυβίστηση της θλιβερής συγκυβέρνησης των ”Τσιπροκαμμένων” ως συνέχεια του εμπαιγμού της ψοφοδεξιάς.

Επιπλέον, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την δίκη των άδικα κατηγορούμενων συναγωνιστών που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι έρχεται η ώρα της πτώσης για τη σκευωρία του κυκλώματος ενάντια στον Εθνικισμό. Έρχεται η ώρα της κατάρρευσης του ”πλανόδιου τσίρκου” των ψευδομαρτύρων διότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες. Ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας συνεχίζεται.

Την Τρίτη 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή με θέμα “Μια δυνατή Χρυσή Αυγή σημαίνει ανάσταση της Πατρίδας μας!”. Στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας που λειτουργούν αδιάκοπα τα τελευταία τρία χρόνια συγκεντρώθηκαν συναγωνιστές για την ομιλία. Αφού ο συναγωνιστής ευχήθηκε Χριστός Ανέστη σε όλους, μίλησε για την ανάσταση που θα έρθει όταν η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Το κίνημα μας που αυτή την στιγμή δέχεται τον πόλεμο του συστήματος διαθέτει την τόλμη αλλά και την αποφασιστικότητα να κάνει πράξει όσα αναφέρονται στο πρόγραμμα μας. Από πολύ παλιά η Χρυσή Αυγή έχει μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα όπως αυτός της λαθρομετανάστευσης, της ανεργίας, της οικονομικής κρίσης, των μνημονίων κ.α. Όλα αυτά το Εθνικιστικό Κίνημα τα είχε προβλέψει και μέσα από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή τα είχαμε προβάλλει.

Ο Δημήτρης Βογιατζής συνέχισε κάνοντας αναφορά στο μήνυμα της Ανάσταση του Θεανθρώπου. Για να σταυρωθεί ο Χριστός χρειάστηκε ένας Ιούδας και μετά ακολούθησαν τα μαρτύρια αλλά στο τέλος μετά την σταύρωση ήρθε η Ανάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στην πατρίδα μας από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα οι πολιτικοί αλλά και το πολιτικό σύστημα έχει προδώσει τον λαό και την πατρίδα. Τα μνημόνια, η φτώχεια και η ανθρωπιστική κρίση είναι τα μαρτύρια που περνάμε και ο Γολγοθάς μας. Στο τέλος όμως υπάρχει η Ανάσταση του Έθνους που μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την Χρυσή Αυγή. Αυτή την Ανάσταση προσμένουμε και εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές που παραμένουμε πιστοί στην Ιδέα και στον Αρχηγό μας. Η ομιλία έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλουν τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Στην Τ.Ο. Σαλαμίνος προβλήθηκαν τα βίντεο των σημερινών ομιλιών των Συναγωνιστών Βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Ιωάννη Λαγού στη Βουλή των Ελλήνων. Η προβολή έκλεισε με τις χθεσινές δηλώσεις του Αρχηγού μας στο περιστύλιο της Βουλής Νικόλαου Μιχαλολιάκου για την επικείμενη δίκη. Εν συνεχεία ακολούθησε σχολιασμός της πολιτικής επικαιρότητας από τον υπεύθυνο πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου και απαντήθηκαν ερωτήσεις. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn168#ixzz3XednvCCm

Exit mobile version