Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Financial Times προειδοποιούν τους διεθνείς τοκογλύφους: Στηρίξτε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Οι Financial Times προειδοποιούν τους διεθνείς τοκογλύφους: Στηρίξτε τον Σύριζα γιατί θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή της εισόδου της στο Ελληνικό Κοινοβουλίου αποτελεί τον μοναδικό λόγο που γίνονται κάποια πράγματα σε θετική κατεύθυνση, σε διάφορους τομείς. Θυμίζουμε ότι προ της εισόδου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή δεν υπήρχε πρόθεση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο ούτε για αντιμετώπιση της διαφθοράς, ούτε για αντιμετώπιση του φαινομένου των λαθρομεταναστών, ούτε για την όποια διαφοροποίηση από τις διαταγές των διεθνών τοκογλύφων.

Με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή το παγκόσμιο κατεστημένο είδε να αναδύεται η μόνη πολιτική δύναμη που προτίθεται να το αντιπαλέψει. Έτσι γίνανε κάποια βήματα, έστω και υποκριτικά, ώστε να δει ο κόσμος ότι το πολιτικό σύστημα κινείται. Βεβαίως τα βήματα αυτά, ως υποκριτικά, δεν είχαν αντίκτυπο και επιπροσθέτως μάλλον εξόργισαν περισσότερο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «τιμωρία» Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Η αποτυχία του συστήματος να αντιπαλέψει πολιτικά την Χρυσή Αυγή, οδήγησε στην διενέργεια της σκευωρίας εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Το γεγονός ότι και αυτή δεν κατάφερε να περιορίσει την Χρυσή Αυγή έχει πλέον πυροδοτήσει σωρεία δηλώσεων από διάφορους «διαννοούμενους», προκειμένου να στηριχτεί ο Σύριζα με κάθε τίμημα, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής.

Πέραν του Τσόμσκυ, του Γκρέυ, του Κρούγκμαν και άλλων, πλέον έρχεται να προστεθεί και δημοσίευμα της άκρως συστημικής και μνημονιακής εφημερίδας των ΗΠΑ, των Financial Times, σε άρθρο της οποίας σημειώνεται:

«Χωρίς συμβιβασμό όμως με τους εταίρους, μέχρι τον επόμενο μήνα τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας θα έχουν εξαντληθεί, γεγονός που θα καταστήσει ανήμπορη την ελληνική κυβέρνηση να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το ευρώ, θα οδηγηθεί σε οικονομική μιζέρια, ενώ το δηλητηριώδες πολιτικό σκηνικό που θα προκύψει, θα απειλήσει την ίδια τη δημοκρατία της χώρας. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει, όπως και οι προκάτοχοί του, τότε θα ωφεληθεί η Χρυσή Αυγή, η οποία καταλαμβάνει την τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις»

Κοινώς, καλεί τον Σόιμπλε και την Μέρκελ να προσέξουν την συμφωνία που θα συνάψουν με τον Σύριζα. Τους καλεί να του αφήσουν το επικοινωνιακό πεδίο ελεύθερο, προκειμένου να πείσει τον κόσμο ότι το νέο μνημόνιο θα λέγεται αλλιώς. Αφήνει, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να του αφεθεί και το πεδίο να κάνει κάποιες προπαγανδιστικές ενέργειες, όπως το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, μπας και δεν ξεφτιλιστεί τελείως.

Γιατί όταν ξεφτιλιστεί ο Σύριζα, θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nauarchida-tou-mnhmoniou-financial-times-pros-diethneis-tokoglufous-sthrijt#ixzz3XhVOKN00

Exit mobile version