Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Η Ελλάδα δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε δημιουργία πολέμου στη Μέση Ανατολή ή στην Ασία. Γιατί, λοιπόν, η Ελλάδα να επιβαρύνεται για πράξεις και αποφάσεις άλλων με το θέμα των λαθρομεταναστών και προσφύγων; Η Ελλάδα διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση της. Ένα μικρό έθνος 10 εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών δεν μπορούν να φροντίσουν τα εκατομμύρια των προσφύγων και των οικονομικών μεταναστών. Δίνοντας στους παράνομους μετανάστες ή πρόσφυγες ταξιδιωτικά έγγραφα δεν είναι καλή ιδέα. Το πρόβλημα είναι το Δουβλίνο ΙΙ. Oι Βόρειο Ευρωπαίοι θα τους στείλουν πίσω στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλουν καμία αλλαγή προς το Δουβλίνο ΙΙ.

Oι μετανάστες θα πρέπει να απελαθούν στην Τουρκία ή σε πλούσιες μουσουλμανικές χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.λπ. Αυτές οι χώρες έχουν πολλά χρήματα μιλούν την ίδια γλώσσα και έχουν την ίδια θρησκεία. Είναι ευκολότερο για τους Σύρους να ενσωματωθούν. Αν κοιτάξετε ένα χάρτη είναι ευκολότερο για αυτούς να
ταξιδέψουν σε πλούσιες μουσουλμανικές χώρες από τη στεριά, χωρίς κίνδυνο στη θάλασσα. Οι πλούσιες μουσουλμανικές χώρες πρέπει να κάνουν περισσότερα και να τους φροντίσουν. Αυτή θα πρέπει επίσης να είναι η γραμμή της ΕΕ. Ξυπνήστε κα Χριστοδουλοπούλου και ΣΥΡΙΖΑ

Γ Γ

Ελλάς, Ρωσσία και Γεωπολιτική – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Χαίρετε συναγωνιστές, ήθελα να αναφερθώ λίγο στους antifa. Όλοι έχουμε δει αυτά τα μεγάλα γκραφίτι που κάνουν στα κτίρια κάποιοι antifa lab, και ήθελα να ψάξω λίγο να δω τι ακριβώς είναι, έτσι πήγα στο διαδίκτυο και τους έψαξα. Απ’ ότι κατάλαβα είναι μια οργάνωση αναρχικών που διοργανώνει συναυλίες και κάνει γκραφίτι. Νόμιζα ότι θα βρω κάποιο ιδεολογικό κείμενο. Από την στιγμή που είναι αντίθετοι ιδεολογικά με κάποιους θα περίμενε κανείς να το εξηγούν στο κόσμο που προσπαθούν να προσελκύσουν, αλλά τίποτα. Μόνο ότι είναι υπέρ των λαθρομεταναστών κατάλαβα και ότι θέλουν την αυτονομία των αναρχικών. Οι διάφοροι ιστότοποι που υπάρχουν σχετικά με τους antifa στα ελληνικά, είναι διαμορφωμένοι για εφήβους και αυτό επειδή έχει μόνο συνδέσμους για μουσική και (άσχημα) γκραφίτι. Κάποια πολιτική τοποθέτηση; Το “γιατί” είναι οι μετανάστες αδέρφια μας δεν μας εξηγούν. Καθώς κοίταζα για να βρω κάποια ουσία σε όλο αυτό το “δήθεν” και ανθελληνισμό, βρήκα κάτι συνθήματα του τύπου: ΧΤΎΠΑ ΕΛΕΓΚΤΕΣ – ΤΣΑΚΙΣΤΈ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ – TOYRISTS F..K OFF – ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ – ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και διάφορα άλλα “ανθρωπιστικά”. Για κάποιον που ασχολείται έστω και λίγο με την πολιτική, και έχει μια ώριμη αντίληψη για την κοινωνία και πως λειτουργεί καταλαβαίνει ότι απλά αυτοί οι δηλωμένοι μαρξιστές-αναρχικοί, δεν ξέρουν για τι μιλάνε. Είναι υπεύθυνοι που ο αντιφασισμός έχει γίνει μόδα στις νεαρές ηλικίες και για τον διχασμό των Ελλήνων. Άμα πλασάρονται σαν αντιεξουσιαστές είναι εύκολο να μαζέψουν νεαρά παιδιά που απλά θέλουν να πάνε σε μια συναυλία. Είναι μέχρι να τελειώσει το χαρτζιλίκι, να χρειαστεί να ανταπεξέλθουν στην πραγματική ζωή, τότε ξεχνάνε και τους αντιφασισμούς και όλα. Όταν θιχτούν τα εργασιακά τους δικαιώματα τότε μπορεί οι λαθρομετανάστες να μην είναι τόσο αδέρφια τους. Όσο για την προτροπή σε βία στα συνθήματα δεν είδα κανένα μεγάλο κανάλι να ευαισθητοποιείται, μόνο για την Χρυσή Αυγή και τους κακούς φασίστες. Άρα οι “κύριοι” είναι μια οργάνωση, που είναι αντίθετοι με την Χρυσή Αυγή (γιατί δεν το λένε απλά antixa να τελειώνουμε), γιατί απ’ ότι θυμάμαι δεν υπήρχαν πριν εμφανιστεί στην βουλή ο Λαϊκός Σύνδεσμος, αντίθετοι ιδεολογικά χωρίς να προσδιορίζονται με πολιτικές και γεωπολιτικές θέσεις. Δεν είδα ποτέ αυτούς τους “κυρίους” του παρακράτους να διαδηλώνουν στα βόρεια προάστια, άμα θέλουν να μιλάνε για ταξικό μίσος. Τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα τον κατοίκων του κέντρου μια χαρά τα σπάνε και τα καίνε όμως κάθε τρεις και λίγο.

Γιάννης Σ.

Μήνυμα συμπαράστασης στη Χρυσή Αυγή από Ιταλό Ευρωβουλευτή ενόψει της ενάρξεως της δίκης

Εξελίσσεται σχέδιο αφαίρεσης της κρατικής περιουσίας του ελληνικού λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους. Αυτό το λένε “μεταρρυθμίσεις” Ο ελληνικός λαός καθοδηγείται έτσι ώστε να μην έχει συνείδηση ότι η κρατική περιουσία είναι κτήμα του και έχει κληρονομηθεί από τους προγόνους του γι αυτό και προωθούν την λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα για να μην έχουμε την αίσθηση ότι αυτή την πατρίδα την κληρονομήσαμε μόνο εμείς και δεν είναι κοινό κτήμα μας με τους λαθρομετανάστες.

Μας φοβίζουν για την έξοδο από το ευρώ. Αναλογιστήκαμε όμως ότι αν διαλυθεί το ευρώ το χρέος μας σε τι νόμισμα θα το αποπληρώσουμε ; Εμείς σε δραχμές, οι Ιταλοί σε λιρέτε,ς οι Ισπανοί σε πεσέτες κλπ. Άρα αυτοί που θα χάσουν θα είναι οι δανειστές μας γι αυτό και οι διεθνείς τοκογλύφοι τρέμουν μην τυχόν και καταρρεύσει το ευρώ αλλά δεν το δείχνουν και εκφοβίζουν την Ελλάδα ότι αν βγει από το ευρώ θα καταστραφεί. Στην πραγματικότητα όμως αυτοί θα χάσουν τα ευρώ που μας δάνεισαν και θα χάσουν και το προνόμιο να εκτυπώνουν το χρήμα. Τα χρήματα πρέπει να τα τυπώνει το κράτος και όχι ιδιωτικές τράπεζες όπως π.χ η Τράπεζα της Ελλάδος που είναι ιδιωτική.

Δ.Κ.

«Τα Νέα» παραδέχονται: Το πολιτικό σύστημα άσκησε πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής και απέτυχε οικτρά

Λίγο πριν αρχίσει η δίκη φάρσα της Χρυσής Αυγής, ξεκινάει η μιντιακή και τηλεοπτική δίκη της από γνωστούς δημοσιογράφους πολέμιους το προηγούμενο διάστημα των Ελλήνων εθνικιστών.

Ήδη την Δευτέρα 20 Απριλίου το πρωί η Χρυσή Αυγή θα δικάζεται παράνομα στον Κορυδαλλό και το βράδυ θα δικάζεται στην εκπομπή του Πρετεντέρη στο κανάλι του Εθνικού εργολάβου.

Μαζί με αυτούς θα δικάζουν την Χρυσή Αυγή οι γνωστοί άπλυτοι του ΚΕΡΦΑ, εκπρόσωποι του Αντισυνταγματικού τόξου, καθώς και κάτοικοι των πέριξ του Κορυδαλλού περιοχών που τους ενοχλεί η Δίκη παρωδία του Λαϊκού Συνδέσμου και όχι το γεγονός ότι οι περιοχές τους είναι γεμάτες Λαθρομετανάστες κακοποιούς που υποβαθμίζουν κάθε μέρα την ζωή αυτών και των παιδιών τους. Όλοι αυτοί θα κραυγάζουν σταύρωσον, σταύρωσον αυτούς και όπως και στην περίπτωση του Ιησού Χριστού μετά την άδικη σταύρωση θα έρθει η ανάσταση της Χρυσής Αυγής. Μαζί με την ανάσταση της Χρυσής Αυγής θα έρθει και η ανάσταση του Ελληνικού Λαού από την ζωή έν τάφω που τους καταδίκασε να ζουν το ανθελληνικό και αντισυνταγματικό τόξο. Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ο περήφανος Aρχηγός της Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και οι ήρωες βουλευτές της.

Ι.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-19-apriliou-2015#ixzz3XhmIyLJE

Exit mobile version