Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Θάσος, Κομοτηνή, Κοζάνη

Την Πέμπτη 16 Απριλίου το απόγευμα, συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης, πιστοί στις αρχές και στις αξίες της εθνικής ιδέας, πραγματοποίησαν ενημερωτική πολιτική δράση σε καταστήματα και καφενεία στην πόλη της Ξάνθης. Οι συναγωνιστές διένειμαν πολιτικό έντυπο υλικό καθώς και μεγάλο αριθμό φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, δεχόμενοι τα θετικά σχόλια των συμπολιτών μας. Συζητώντας μαζί τους απάντησαν σε ερωτήσεις όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας. Η φλόγα της πίστης μας δεν σβήνει και συνεχίζουμε τον αγώνα μας έως την τελική Νίκη!

Την Τετάρτη, 15/04, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο γραμματέας της Τοπικής, Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την λαθρομετανάστευση. Για άλλη μια φορά ο γραμματέας έθιξε το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης το οποίο όσο πάει και μεγαλώνει.Η Μυτιλήνη βούλιαξε από τους λαθρομετανάστες που αποβιβάστηκαν στο νησί την μεγάλη εβδομάδα.Ακόμη στη Σάμο πλήθος μεταναστών έβαλαν φωτιά στο κέντρο υποδοχής, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβίωσης τους. Στον Πειραιά τα καραβάνια με τους λαθρομετανάστες δίνουν και παίρνουν και στο κέντρο της Αθήνας όπως λέει η κ. Χριστοδουλοπούλου “λιάζονται” στην Πλατεία Βικτορίας. Το κακό συνεχίζεται και όπως φαίνεται δεν θα σταματήσει αφού η κυβέρνηση προβλέπει γι’ αυτούς πρόχειρους καταυλισμούς που θα στηθούν σε παλιά στρατόπεδα. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να απαγγέλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015, η ομιλία στα γραφεία της Τ. Ο. Κομοτηνής από τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο, με θέμα οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Τσουμαρέλης, αφού ευχήθηκε Χριστός Ανέστη σε όλους τους παρευρισκόμενους, ξεκίνησε την ομιλία του με ένα γεγονός που μας προσβάλει ως Θρακιώτες και ως Έλληνες. Αναφέρθηκε στην προκλητική επίσκεψη σχολείου της Θράκης, στην γείτονα χώρα, με σκοπό να αποτίσουν φόρο τιμής σε μνημείο, φυσικά με έξοδα του Τούρκικου Προξενείου. Ο βουλευτής μας, συναγωνιστής Γρέγος Αντώνιος απευθυνόμενος στον αρμόδιο υπουργό ρώτησε πως η Κυβέρνηση επέτρεψε σε Έλληνες μαθητές να προβούν σε τέτοια ανάρμοστη ενέργεια. Στη συνέχεια η αναφορά στην συγκυβέρνηση και στην καταπάτηση των κόκκινων γραμμών οδήγησε στην μαζική επιδρομή που δέχεται η χώρα μας από τους λαθρομετανάστες.

Όταν η Χρυσή Αυγή, εφιστούσε την προσοχή και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, για τον επικείμενο κατακλυσμό της Χώρας μας από τους λαθρομετανάστες, τους αποκάλεσαν ρατσιστές. Ο συναγωνιστής αρίθμησε τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται από τον ασύνταχτο στρατό που κατακλύζει την ανοχύρωτη Πατρίδα μας. Οι Κυβερνώντες, για να μπερδέψουν τον λαό παραποιούν την αλήθεια και προσπαθούν να εξισώσουν τους Έλληνες πρόσφυγες της Σμύρνης με τους σημερινούς Λαθρομετανάστες. Ο φόβος των διεθνών τοκογλύφων, επιβεβαιώνεται με την αποτυχία των αριστερών και προοδευτικών κυβερνήσεων να οδηγεί στην άνοδο του Εθνικισμού. Παρόλο που το σύστημα με ευκολία δημιουργεί ψεύτικες κατηγορίες κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, η σταδιακή και σταθερή αφύπνιση του κόσμου οδηγεί στον μονόδρομο της δικαίωσης. Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια Ιδέα που έχει έρθει η ώρα της και τώρα είναι η ώρα του Εθνικισμού. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Κοζάνης: Ακόμη μια φορά παρά τις πολιτικές διώξεις τα γραφεία μας ήταν γεμάτα με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος για την ομιλία του συναγωνιστή Κωσταντίνου Σιαμπακίδη με θέμα “Ο ανθός της φυλής μας “.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn169#ixzz3XjyBP4ak

Exit mobile version