Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Φίλοι μου Αγαπημένοι,

Επί 18 ημέρες είχα την απορία εάν η κυβέρνηση ήταν ανίκανη να βάλει τέλος  στην κατάληψη της Πρυτανείας ή συνέβαινε κάτι άλλο. Τελικά η απορία μου λύθηκε μετά  την δήλωση της Νεολαίας του Σύριζα. Μέσα στην Πρυτανεία ήσαν δικά τους καλόπαιδα.

Και την επομένη ημέρα έλαμψε πάλι η βλακεία.  Ένα (αν) εγκέφαλο στέλεχος του Σύριζα απεφάνθει στην τηλεόραση ότι η λήξη των καταλήψεων των Πανεπιστημίων δεν είναι καθήκον της Αστυνομίας αλλά των καθηγητών και του εκάστοτε Πρυτάνεως οι οποίοι θα μπαίνουν μέσα στο υπό κατάληψη Πανεπιστήμιο και θα συνδιαλέγονται με τους καταληψίες. Και αν μεν τους πείσουν με τον διάλογο έχει καλώς . Αλλιώς τι θα γίνει θα τους πετάξουν βιαίως έξω; Άρα προτού αναλάβει τα καθήκοντά του ο κάθε καθηγητής η Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο, θα προσκομίζει πιστοποιητικό Μαύρης Ζώνης Καράτε ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει τους καταληψίες.

Η Ελληνική κρίση δεν είναι οικονομική. Είναι ψυχιατρική, εγκεφαλική ή μάλλον  αν εγκεφαλική.

Γ. Δ.
συν/χος ιατρός

Ξεκινά αύριο επιτέλους η Δίκη: Ήρθε η ώρα να ξεφτιλιστούν οι σκευωροί σε ζωντανή σύνδεση!

Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει πλέον εξελιχθεί στη νέα «καυτή πατάτα» της πολιτικής. Παλαιότερα οι κυβερνήσεις φρόντιζαν ώστε να μην αναγκαστούν οι ίδιοι να πάρουν συγκεκριμένα μέτρα και φρόντιζα να τα μεταβιβάζουν στους διαδόχους τους. Τώρα η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής και την μεταβίβασε προς διεκπεραίωση στον Σύριζα. Ο Σύριζα με την σειρά του έχει βάλει δημάρχους, συνδικαλιστές και λοιπά κομματόσκυλα να απαιτούν την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της δίκης, μόνο και μόνο για να δοθεί μία γενναία αναβολή στην όλη υπόθεση. Ο σκοπός, του Σύριζα, είναι να καταφέρει να τελειώσει την θητεία του χωρίς να έχει γίνει η δίκη.

Ο λόγος που ουδείς προτίθεται να φτάσει στο τέλος αυτής της δίκης είναι επειδή, όπως λέει σύσσωμος ο νομικός κόσμος της χώρας, ότι η πανηγυρική αθώωση των κατηγορουμένων Βουλευτών θα συνταράξει το πολιτικό σκηνικό. Μετά θα ανοίξουν και οι Ασκοί του Αιόλου, αφού οι πολιτικοί ταγοί της σκευωρίας θα κληθούν να λογοδοτήσουν για όλες τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, τις παρελάσεις με τις χειροπέδες, τα τηλέφωνα αργά τη νύχτα σε δικαστικούς και άλλα πολλά που γνωρίζουν καλά στα δικαστήρια.

Μετά το πέρας της δίκης, όσοι παραβίασαν με τις μεθοδεύσεις τους το τεκμήριο της αθωότητας, θα πρέπει να λογοδοτήσουν γιατί το έκαναν. Αυτό περιλαμβάνει πολιτικούς, δημοσιογράφους, αλλά ακόμα και εισαγγελείς. Η υπόθεση, νομικώς, είναι εξαιρετικά απλή, όμως πολιτικώς ο Δένδιας, ο Σαμαράς και ο Αθανασίου δημιούργησαν ένα τρομερό αδιέξοδο.

Ήδη έχει μεταβιβαστεί εντολή του ίδιου του Σαμαρά, ώστε να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες καθυστερήσεις στη δίκη. Ο στόχος του είναι να κρυφτεί πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών και τις δύο κοινοβουλευτικές περιόδους που αυτός προβλέπει, για την παραγραφή των αδικημάτων. Όσον αφορά τους δικαστικούς που χρησιμοποίησε, τους έχει ήδη ειδοποιήσει να προλάβουν να συνταξιοδοτηθούν έως ότου τελειώσει η δίκη.

Σε αυτή την εντολή ο Σύριζα δεν έφερε καμία αντίρρηση γιατί του δίνει ελπίδες να έχει τελειώσει ως κόμμα και πολύ περισσότερο ως κυβέρνηση πριν τελειώσει η δίκη. Έτσι, ελπίζουν, ότι η μετάβαση στη μετά δίκης εποχής θα είναι σχετικώς ομαλή, συμπαρασύροντας όσο το δυνατόν λιγότερους από τους σκευωρούς στην φυλακή. Εδράζουν δε ελπίδες στο ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα αντέξει οικονομικώς στην διάρκεια της δίκης, ενώ ήδη υπάρχουν φωνές για μια νέα προβοκάτσια. Το τι θα γίνει στο μέλλον παραμένει άγνωστό, πάντως έχουν ήδη αρχίσει και ετοιμάζονται για την πανηγυρική αθώωση.

Ε.Π.
Ποινικολόγος

Το υπουργικό ζεύγος της συμφοράς: Δρίτσας – Χριστοδουλοπούλου σε συνεργασία γιγαντώνουν τις λαθρομεταναστευτικές ροές

Το έχει χάσει τελευταία, μάλλον από την πολύ τσόντα, ο «Μακελάρης». Κατηγόρησε την Χρυσή Αυγή για «αντιπατριωτισμό», επειδή ορθά χαρακτήρισε ανερμάτιστη και τραγελαφική την ενεργειακή πολιτική Σύριζα. Δηλαδή, σύμφωνα με τον «μακελάρη», «πατριώτης» είναι μόνο όποιος στηρίζει αυτή την τρέλα; Δεν γίνεται να μιλάς με τον Πούτιν για έναν νέο αγωγό και την ώρα που υπάρχουν διαδόσεις για προκαταβολή 5 δισ. να πηγαίνεις γονυπετής στον Ομπάμα. Απλά τα πράγματα. Γι’ αυτό ήρθε αμέσως μετά η διάψευση του Κρεμλίνου. Επειδή η Ελλάδα τους έδειξε ότι συνεχίζει να κυβερνάται από καραγκιόζηδες και αμερικανόδουλους. Με αυτά τα μυαλό δεν γίνεται να πάμε μπροστά. Μπράβο στην Χρυσή Αυγή για την ξεκάθαρη και πατριωτική της στάση.

Σ.Ρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-20-apriliou-2015#ixzz3XpMLEtQN

Exit mobile version