Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής στις Βρυξέλλες για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Διάσκεψη Τύπου διοργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τους Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή σχετικά με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των διωκόμενων Εθνικιστών. Η Διάσκεψη Τύπου έγινε επί τη ευκαιρία της έναρξης της πιο μεγάλης πολιτικής δίκης στην σύγχρονη Ευρωπαϊκή ιστορία και προσέλκυσε αριθμό ευρωβουλευτών και δημοσιογράφων.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από την εφημερίδα “Εμπρός

Η Χρυσή Αυγή κρατάει ζωντανή την Εθνικιστική καρδιά της Ευρώπης

Οι Βρυξέλλες έχουν μετατραπεί σε «πρωτεύουσα» της Ευρώπης, καθώς εκεί βρίσκεται τα Κέντρο στο οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις για την τύχη και το μέλλον των λαών της Γηραιάς Ηπείρου. Μιλάμε φυσικά για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εντός του οποίου ακούγεται για πρώτη φορά δυνατή η πραγματική Φωνή της Ελλάδος. Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών του Κόμματος της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Στρατηγός εν αποστρατεία κ. Ελευθέριος Συναδινός βρίσκεται τρίτος στην λίστα με τους πιο δραστήριους και παραγωγικού σε ερωτήσεις Έλληνες εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το «ΕΜΠΡΟΣ» βρέθηκε στην Μητρόπολη της Ευρώπης για να παραστεί στην Συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι τρεις Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, κ.κ. Γεώργιος Επιτήδειος, Λάμπρος Φουντούλης, και Ελευθέριος Συναδινός, με θέμα την έναρξη της πολύκροτης Δίκης της τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, που ξεκινά την Δευτέρα 20 Απριλίου του 2015. Η Συνέντευξη Τύπου εδόθη παρουσία και του Βουλευτή Αργολίδος Δρ. Γεωργίου Γαλέου (ο οποίος μετέβη στο Βέλγιο) και έλαβε χώρα παρουσία δημοσιογράφων αλλά και Ευρωβουλευτών από όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το μεσημέρι της Πέμπτης 13.00 ώρα Βελγίου.

Ο κ. Γ. Επιτήδειος ξεκίνησε την συνέντευξη τύπου, κάνοντας εκτενέστατη ανάλυση των πολιτικών διώξεων και των φυλακίσεων εις βάρος του Κόμματος της Χρυσής Αυγής, οι οποίες ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2013, με αφορμή την δολοφονία του Παύλου Φύσα στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτεμβρίου 2013. Ο ομιλητής τόνισε, ότι για πρώτη φορά στα χρονικά της δικαιοσύνης αποδόθηκε με την Σταλινική λογική της «Συλλογικής Ευθύνης» η κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» σε ένα ολόκληρο Κόμμα, του οποίου ο αρχηγός και δύο ακόμη βουλευτές συνελήφθησαν και παραδόθηκαν υπό μορφή «σόου» βορά στα αδηφάγα ΜΜΕ, τα οποία τους προδίκασαν και έβγαλαν την απόφαση ότι είναι… ένοχοι! Ο κ. Επιτήδειος στάθηκε ιδιαίτερα δηκτικός αλλά και αναλυτικός στο σημείο της πλήρους καταπάτησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και την κατάλυση του τεκμηρίου της Αθωότητας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκτενώς στο χρονικό της σύλληψης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής κ. Νικόλαου Μιχαλολιάκου, και των δύο Βουλευτών κ. Χρήστου Παππά, και Ιωάννη Λαγού, οι οποίες έγιναν, χωρίς να έχει προηγηθεί η άρση της Βουλευτικής τους Ασυλίας από την ολομέλεια της Βουλής, όπως συμβαίνει επί 40 χρόνια για ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων, ασχέτως με το τι αδικήματα έχουν διαπράξει αυτοί. Το σημείο της μη άρσης της ασυλίας του Αρχηγού και των Βουλευτών της τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Ελλάδος, είναι το σημείο το οποίο προκάλεσε και τα περισσότερα αρνητικά σχόλια των παρευρισκόμενων ξένων Ευρωβουλευτών και δημοσιογράφων. Ο κ. Επιτήδειος στάθηκε ιδιαίτερα αναλυτικός και κατατοπιστικός και στο θέμα της υπόθεσης με την «ομολογία Μπαλτάκου», και την υποβάθμιση της ομολογίας αυτής από τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Η καταγγελία αυτή επίσης δημιούργησε ιδιαίτερη εντύπωση στους ξένους παρατηρητές, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε, έχουν ελλιπέστατη πληροφόρηση για τα δραματικά εις βάρος της Δημοκρατίας γεγονότα στην Ελλάδα.

Τον λόγο μετά έλαβε ο Ευρωβουλευτής κ. Ελ. Συναδινός, ο οποίος αναφέρθηκε λεπτομερώς στις μετά τον Σεπτέμβριο του 2013 συλλήψεις και των υπολοίπων 5 βουλευτών της Χρυσής Αυγής με έωλες έως σημείου γελοιότητας κατηγορίες. Ο κ. Συναδινός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παραδικαστικό κύκλωμα Αθανασίου, το οποίο «έλυνε» και «έδενε» επί δικτατορίας Βενιζέλου-Σαμαρά αλώνοντας και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον χώρο της δικαιοσύνης. Ο κ. Συναδινός τόνισε, ότι έκανε λόγο μέσα στην Ευρωβουλή για το ντοκουμέντο με την τηλεφωνική συνομιλία του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Α. Σαμαρά με ανώτατο δικαστικό, την συνομιλία στην οποία ακούγεται το πιστοποιημένα και από εργαστήρια ηχητικό ντοκουμέντο του «πες στον ψηλό τον Παναθηνα#κάκια τους επόμενους τρεις που θα έρθουν να τους γ….ει».

Ο κ. Λ. Φουντούλης που έλαβε αμέσως μετά τον λόγο, αναφέρθηκε στην δολοφονία του Π. Φύσα τονίζοντας ότι ήταν ένα γεγονός που από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή καταδίκασε κάθετα, χωρίς όμως αυτό να εμποδίσει στο ελάχιστο το ντελίριο που ακολούθησε από τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία κυριολεκτικά «σταύρωσαν» το Κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών, προσθέτοντας επί τρεις ολόκληρους μήνες «κατηγορίες επί των κατηγοριών και ευθύνες, επί των ευθυνών», όχι τόσο στον δράστη του εγκλήματος, αλλά στον υποτιθέμενο ηθικό αυτουργό, που κατά αυτούς πάντα, ήταν αποκλειστικά και μόνον η Χρυσή Αυγή! Διαστάσεις τεράστιας δημοσιότητας εδόθησαν από κυβέρνηση και ΜΜΕ στην δολοφονία Φύσα, όμως… ακριβώς το αντίθετο συνέβη εκ μέρους των ιδίων, όταν την 1η Νοεμβρίου 2013 αδίστακτοι τρομοκράτες δολοφόνησαν εν ψυχρώ δύο νέους ανθρώπους(μεταξύ των οποίων και ο γιος του Ευρωβουλευτή Γ. Φουντούλης) έξω από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια. Το θέμα αυτής της δολοφονίας υποβαθμίστηκε πλήρως από τα συστημικά ΜΜΕ, ενώ οι δράστες της δολοφονίας ακόμα «αναζητούνται»…! Ο κ. Φουντούλης δεν παρέλειψε να αναφέρει, ότι κανένα από τα κόμματα της Ελληνικής βουλής δεν καταδίκασε την τρομοκρατική αυτή ενέργεια, ενώ ούτε καν για λόγους ευαισθησίας δεν εδόθησαν απλά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων! Ο κ. Φουντούλης ζήτησε από τις Ελληνικές αρχές να του παραδοθεί αντίγραφο του φακέλου της υπόθεσης ο οποίος περιείχε τα στοιχεία των ερευνών για την δολοφονία των δύο παιδιών, η Ελληνική Αστυνομία όμως αρνήθηκε να του τον παραδώσει προβάλλοντας διάφορες γελοίες δικαιολογίες. Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέληξε τονίζοντας, ότι «όταν ζήτησε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να κηρυχθεί η 1η του Νοέμβρη σαν «ημέρα κατά της τρομοκρατίας», η πρόταση του έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό εκ μέρους της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πλην… των Ελλήνων βουλευτών, που όχι μόνον δεν χειροκρότησαν, αλλά κάποιοι από αυτούς αποχώρησαν επιδεικτικά…»!!!

Η ενημέρωση Τύπου έκλεισε με τον Βουλευτή Αργολίδος κ. Γ. Γαλέο, ο οποίος ανέλυσε τις διαστάσεις και την τεράστια πολιτική σημασία της Δίκης που ξεκινάει την Δευτέρα 20 Απριλίου τονίζοντας την υπευθυνότητα με την οποία η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να την αντιμετωπίσει, καθώς τα μάτια, όχι μόνον όλης της Ελλάδος, αλλά ολόκληρου του πλανήτη θα είναι στραμμένα στην πρωτοφανή αυτή υπόθεση, η οποία εξέθεσε τους Θεσμούς, την Δικαιοσύνη, αλλά και την ίδια την Δημοκρατία όσο καμία άλλη υπόθεση τα τελευταία 50 χρόνια. Στην ερώτηση του «ΕΜΠΡΟΣ» για το «αν αυτή η απαράδεκτη Συνταγματική και Νομική εκτροπή αφορά μόνον τον Ελλαδικό χώρο, ή αν αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που σκοπό έχει να πλήξει, αλλά και να τρομοκρατήσει και τα υπόλοιπα Εθνικά-Πατριωτικά Κόμματα της Ευρώπης, επομένως να φιμώσει κάθε ελεύθερη φωνή που μάχεται ενάντια στην ισοπέδωση της παγκοσμιοποίησης», και οι τέσσερις Βουλευτές της Χρυσής Αυγής τόνισαν κατηγορηματικά ότι αυτό είναι σαφές.

Ο κ. Επιτήδειος μάλιστα επισήμανε ότι: «Η Ελλάδα είναι εδώ και πολλά χρόνια το πεδίο διεξαγωγής ενός μεγάλου οικονομικού και κοινωνικού πειράματος, με ακραίες επιπτώσεις και προεκτάσεις. Αν αυτό το «πείραμα» στην Ελλάδα πετύχει, τότε οι εμπνευστές του θα γνωρίζουν, ότι θα μπορέσουν να το επιβάλουν με άνεση και σε ολόκληρη την υπόλοιπη Ευρώπη». Η συνέντευξη έκλεισε, με την επισήμανση του κ. Γαλέου, ότι, ανεξάρτητα του ποιες θα είναι οι αποφάσεις της δικαιοσύνης για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, το Κόμμα θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται για τα Δίκαια και την Ελευθερία της Ελλάδος, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

Σε κατ ιδίαν συζήτηση που είχαμε με Ιταλούς δημοσιογράφους μας αποκάλυψαν ότι, «το θλιβερό «μοντέλο» της Ελλάδος, με τις άδικες και πρωτοφανείς διώξεις εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, προσπαθεί να το υιοθετήσει και η κυβέρνηση της γείτονος χώρας, με διάφορες σκευωρίες και προβοκάτσιες που στήνονται κατά καιρούς εις βάρος των Κομμάτων που αγωνίζονται κατά του Μνημονίου! Η συνταρακτική αυτή αποκάλυψη αποδεικνύει, ότι για τους ολετήρες της Παγκοσμιοποίησης η Δημοκρατία και ο σεβασμός της όπως ορίζει το Σύνταγμα αλλά και οι νόμοι της κάθε χώρας, για αυτούς, αποτελούν απλά… ασήμαντες, και μάλλον δυσάρεστες λεπτομέρειες! Οι δημοσιογράφοι από την Ιταλία, (αλλά και από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), μας επεσήμαναν, ότι ο αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, αποτελεί τρανό υπόδειγμα Θάρρους και Αυταπάρνησης, το οποίο δίνει δύναμη και κουράγιο στους υπολοίπους Ευρωπαίους Εθνικιστές, να αντισταθούν στα σχέδια αυτών που υπονομεύουν την ανεξαρτησία όλων των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου. Ο αγώνας όπως μας είπαν, είναι κοινός, το παράδειγμα όμως της αντίστασης, έρχεται για μια ακόμα φορά από την χώρα του Ήλιου. Την Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-tupou-ths-chrushs-aughs-stis-brujelles-gia-thn-parabiash-twn-ant#ixzz3Xrfpz0de

Exit mobile version