Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Μόνον οι αληθινοί και γνήσιοι Έλληνες που τιμούν την ψήφο με την οποία εκλέχθηκαν στέκονται όρθιοι και απροσκύνητοι απέναντι στα ”πυρά” των συκοφαντών ανθελλήνων που στο πρόσωπο του ΑΡΧΗΓΟΥ και των συναγωνιστών βουλευτών μας βγάζουν το ανθελληνικό μίσος τους και δείχνουν ασέβεια στο σύνταγμα ”υβρίζοντας” με αυτό τον τρόπο όλους εμάς που ψήφισαν και στηρίζουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κόμμα που δεν είναι παράνομο και εισήλθε στη βουλή με τις ψήφους Ελλήνων.

Eνοχλήθηκαν οι ”δήθεν” φιλάνθρωποι, αντιρατσιστές και δημοκράτες από τις αλήθειες που ειπώθηκαν μέσα στη βουλή και θέλησαν με φυλακίσεις, διώξεις, εκφοβισμούς και εκτελέσεις αθώων να φιμώσουν την φωνή της Ελλάδας. Ενοχλήθηκαν οι “πράκτορες” αυτών που επιβουλεύονται την διάλυση της χώρας μας και την υποδούλωση του ελληνικού λαού στους καιροσκόπους τοκογλύφους-εκβιαστές και προσπάθησαν να μας τρομοκρατήσουν!

Μα πόσο ανιστόρητοι είναι!! Πόσο αφελείς και τυφλοί! Έχει καμία ομοιότητα ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας και όλη η Κ. Ομάδα μας με όσους ”κατασπατάλησαν” το δημόσιο χρήμα και αντί να είναι στη φυλακή είτε απολαμβάνουν την ελευθερία τους είτε έχουν καταφύγει στο εξωτερικό; με πολλά δις στην βαλίτσα τους;

Ποιον εμπαίζουν; Τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο που συντηρεί δύο οικογένειες ή και τρείς ή τους χιλιάδες πτυχιούχους που βλέπουν το μέλλον τους να χάνεται;

Αρχίζουν είπαν οι αιτήσεις για τα επιδόματα σχετικά με την ανθρωπιστική κρίση. Κανένα ελληνόπουλο άνεργο δεν θα πάρει επίδομα γιατί φιλοξενείται στον πατέρα του και ας ζει από έναν μισθό πείνας τετραμελής οικογένεια. Ποιοι θα πάρουν; Οι ρομά, οι λαθρομετανάστες, οι πρόσφυγες!

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει λύση στην απόλυτη υποδούλωση στο ΔΝΤ και στους τοκογλύφους.

Η Ελλάδα χρειάζεται Εθνικό Κυβερνήτη με όραμα, αξία, δύναμη, γνώση, ιδανικά και πιστεύω.

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δικαιωθεί και να στηρίξει την Ελλάδα ως η μόνη κατάλληλη πολιτική δύναμη.

Αγγελική Γ.-Α.

«Κοινωνική αλληλεγγύη» Σύριζα: Δωρεάν διαμερίσματα και 11 ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη!

Σας χαιρετώ. Καλή εβδομάδα εύχομαι δικαίωση να τελείωση αυτό το μαρτύριο να λάμψη η αλήθεια που άδικα σας βασανίζουν τόσους μήνες. Και εμείς δεν αισθανόμαστε καλά όταν σας βασανίζουν. Σας θέλουμε να μας αντιπροσωπεύεται στο κοινοβούλιο. Εμείς  δεν  βάλαμε στο κοινοβούλιο εγκληματικές οργανώσεις αλλά ψηφίσαμε εθνικιστές  γιατί είσθε οι μόνοι που ενδιαφέρεστε για την Ελλάδα μας. Ο θεός είναι κοντά σας όπως και εμείς.  Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς η νίκη είναι μαζί σας.

Πάνος

Ξύπνησε από το κώμα ο Τσίπρας μετά από ημέρες ανεξέλεγκτων εμπρησμών: Η αστυνομία να λειτουργεί αποτελεσματικά

Ίσως πρέπει να αναδείξετε ότι από οικονομική άποψη θα συνέφερε πολύ καλύτερα την Ελλάδα αλλά και την Ε.Ε. γενικότερα, να ναυλώσουν και να στείλουν κρουαζιερόπλοια στο Καμερούν, στη Νιγηρία, στη Λιβύη, στην Τουρκία, στο Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, Ιράκ, κλπ κλπ και να μεταφέρουν στην Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία τα τετρακόσια εκατομμύρια τουλάχιστον των αλλοδαπών που θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη. Αρμόζει απόλυτα στην αριστερή Κυβέρνησή μας να διαβεβαιώσει δημόσια και τον φιλάνθρωπο ΟΗΕ ότι σιγά σιγά όλοι θα μεταναστεύσουν (και τα 400.000.000), ώστε να λιάζονται στις πλατείες μας, για να μη στριμώχνονται οι άνθρωποι και γίνονται θύματα δουλεμπόρων. Να καταμετρηθούν άμεσα οι πλατείες ώστε να γεμίσουν όλες. Θα είναι πρέπον όμως η Ελλάδα να απαιτήσει να εισπράξει άμεσα αναλογικά τις υποτροφίες που άφθονα χορηγούν οι Σαουδάραβες, οι Καταριανοί και οι Κουβετιανοί σε όποιον μουσουλμάνο της υφηλίου θέλει να γίνει λαθρομετανάστης στην Ελλάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι μία τέτοια πρόταση καλύπτει πλήρως τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες του κ. Αβραμόπουλου και των αφεντικών του και θα γίνει ενθουσιωδώς δεκτή από αυτούς αφού τα λεφτά της Ε.Ε. θα πιάνουν τόπο (δηλ. θα φέρνουν τσάμπα εργάτες και τσάμπα ψήφους που χρειάζεται επειγόντως η Ελλάς).

Δ.Σ.

Δολοφονική επίθεση ταγμάτων εφόδου της αριστεράς σε οπαδό της Χρυσής Αυγής – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Καλησπέρα σε όλους τους ελεύθερους και απροσκύνητους Έλληνες !Άρχισε η δίκη των συναγωνιστών και φίλων μας. Μία δίκη που το μόνο που θα καταδείξει είναι το μίσος όσων κυβέρνησαν τη χώρα μας από το συμμοριτοπόλεμο και μετά εναντίον των αρχών του εθνικισμού και εναντίον του Κινήματός μας. Εκείνο που έχω να πω σε βοθροκάναλα τύπου Μέγκα είναι ότι αυτό που αυτοί λένε ρατσισμός είναι η προστασία του έθνους και της φυλής μας και υπήρχε από πάντα. Ας πούμε πχ ότι και η Εκκλησία από πάντα ήταν κατά των μεικτών γάμων και ότι πολλοί γονείς συμβουλεύουν τα παιδιά τους όταν φεύγουν έξω για σπουδές η δουλειά να προσέξουν και το ζήτημα του γάμου γιατί όπως λέγανε οι παππούδες μας παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο ! Προς το συναγωνιστή από την Τοπική Σαλαμίνας εκείνο που έχω να πω είναι μη μασάς…Τα λες έξω από τα δόντια, λες αλήθειες που κανένας από όσους σε κατηγορούν δεν τις έχει αντιμετωπίσει. Είναι εύκολο να κατηγορείς χωρίς να ξέρεις γιατί μιλάς. Και προς όλους τους πληρωμένους κονδυλοφόρους που θα μας πρήξουν από αύριο ισχύει το αρχαιοελληνικό ρητό ” Μηδενί δίκην δικάσης πριν αμφί μύθον ακούσης “.Δηλαδή μην καταδικάζεις κανέναν πριν ακούσεις και τις δυο πλευρές. Πρέπει η δίκη των συναγωνιστών να γίνει από το από το δικαστήριο και όχι από τα κανάλια !Δεν μπορεί να δουλέψει ο δικαστής με τέτοιες συνθήκες. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Κωνσταντίνα

Φώτης Γραικός: Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει την αθωότητα της Χρυσής Αυγής

Όλα προς όφελος των τοκογλύφων δανειστών Σου ακυρώνουν όλες σχεδόν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις Και σου φέρνουν νέο αιματηρό μνημόνιο, παρά την προπαγάνδα περί δήθεν διαπραγμάτευσης Και΄ σύ; Στο ξεχείλισμα της ζωής σου Βυθισμένος στη σιωπή σου Αποζητάς, ψάχνεις ήρωες Με γεύση πικρή Σαν της ελιάς της άγουρης….

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-21-apriliou-2015#ixzz3XtKRsOOn

Exit mobile version