Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Τρίκαλα, Νέα Μηχανιώνα

Την Παρασκευή 17 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη θεματική ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη, στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης.

Αρχικά ο συναγωνιστής ξεκαθάρισε πως Ιδεολογία του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή είναι ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ  που στηρίζεται στην δίκαιη εκμετάλλευση και κατανομή του Εθνικού πλούτου, στην εξασφάλιση εκ μέρους της Πολιτείας έντιμης και επαρκώς αμειβόμενης εργασίας για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες και στη έμπρακτη στήριξη των συμπατριωτών μας που δεν δύνανται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης, σε όλα τα επίπεδα. Ξεκαθάρισε επίσης πως ο Εθνικισμός βασίζεται στην έννοια του Έθνους-Γένους («ένα αιμάτινο ποτάμι στο χρόνο» κατά Καζαντζάκη) και δευτερευόντως σε άλλες εκφάνσεις που Έθνους, που ούτως ή άλλως πηγάζουν από την καταγωγή των Ελλήνων, όπως η γλώσσα, ο πολιτισμός, τα έθιμα και οι παραδόσεις.

Παρουσία φίλων και συναγωνιστών, από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Απριλίου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου στον Πολύγυρο, ομιλία με θέμα τη θέση της Χρυσής Αυγής για την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική. Παρά τον αποκλεισμό από κάθε ΜΜΕ του νομού και τη λασπολογία όλου του πολιτικού συστήματος, με ξεκάθαρο σκοπό την εξαπάτηση των ψηφοφόρων εις βάρος του κινήματός μας, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να διακηρύσσει τις θέσεις της από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό, αψηφώντας τον πόλεμο ενός ολόκληρου καθεστώτος εις βάρος μας. Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χαλκιδικής, Ήλκος Κοσμάς, αφού παρουσίασε την εμφυλιοπολεμική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη Βορειοανατολική Χαλκιδική, ανέλυσε τις προτάσεις και θέσεις της Χρυσής Αυγής, όσον αφορά την επιχειρούμενη εξόρυξη χρυσού στην περιοχή.

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο Τρικάλων της Χρυσή Αυγή, με θέμα “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Απριλίου από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος συναγωνιστή Γιώργο Μισιάκα . Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην επικείμενη έναρξη της δίκης που σηματοδοτεί και την κατάρρευση της πολιτικής σκευωρίας που ξεκίνησε από την ΝΔ και τον Σαμαρά και που στόχο είχε την πολιτική εξόντωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και της ηγεσίας του.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος εναντίον του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος μέχρι το πολιτικό τέλος αυτού του πολιτικού κόσμου που τόσα δεινά έφερε στην Πατρίδα και τον λαό μας. Ακολούθησε διάλογος με τους συναγωνιστές και ανταλλαγή απόψεων για την πορεία του Κινήματος στο νομό Τρικάλων. Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.

Το Σάββατο κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα φανάρια της κεντρικής εισόδου στην Περαία του δήμου Θερμαικού. Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος. Η ανταπόκριση ήταν παραπάνω από θερμή και ο κόσμος σταματούσε για να παραλάβει υλικό. Η μετεκλογική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίζεται ακατάπαυστα, μέχρι να αφυπνιστεί και ο τελευταίος Έλληνας και να καταλάβει τόσο τη πολιτική σκευωρία που στήθηκε εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, όσο και την παγίδα που του στήνουνε τα σκοτεινά παγκόσμια κέντρα εξουσίας και οι πάντα πρόθυμοι συνεργάτες τους εγχώριοι και μη. Σήμερα σηκώνουμε τη σημαία εμείς, αλλά αύριο είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν τα λάβαρα μας πολύ περισσότερες χιλιάδες Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn171#ixzz3Xw8Wsf4j

Exit mobile version