Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ.

Propaganda

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Όσον αφορά τη διακοπή της δίκης που αναφέρει το Ethnos.gr κατόπιν καταγγελιών ότι «χρυσαυγίτες» έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν εναντίον φοιτητών, κάποιοι εκ των οποίων είναι μάρτυρες στη δίκη, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ακόμη και ένα άτομο με σημαντικό ποσοστό πνευματικής αναπηρίας, δεν θα μπορούσε να καταπιεί αμάσητο τόσο υπέρογκο και οφθαλμοφανές ψέμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδήμαρχου πολιτικής προστασίας του δήμου Κορυδαλλού, Μιχάλη Ευθυμιάδη,  μπροστά στην είσοδο του κτιρίου όπου διεξάγεται η δίκη, την ώρα που 4-5 φοιτητές κατέβαιναν από λεωφορείο στη συμβολή των οδών Χειμάρας και Μικράς Ασίας, δέχθηκαν, επίθεση από «φουσκωτούς». Κάποιοι από τους φοιτητές τραυματίσθηκαν και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Και εδώ γεννούνται τα εξής ερωτήματα:

Πρώτον, τι στην ευχή δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έλαβε η Αστυνομία όπως παιανίζουν από εχθές σύσσωμα τα ΜΜΕ, αφού δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν την υποτιθέμενη συμπλοκή;

Δεύτερον σύμφωνα με τα λόγια του κυρίου Ευθυμιάδη «δέχθηκαν επίθεση από φουσκωτούς». Οι «φουσκωτοί», έγραφαν στο κούτελό τους ότι είναι Χρυσαυγίτες ή κατόπιν την πολύμηνης μεθοδευμένης προβοκάτσιας από τα ΜΜΕ κάθε φουσκωτός, είναι απαραίτητα και Χρυσαυγίτης; Μήπως εν τέλει η Πολιτεία θα έπρεπε να ποινικοποιήσει τη σωματική άθληση;

Τρίτον είναι πλέον απελπιστικά εξόφθαλμη η προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος εις βάρος των κατηγορουμένων στην αρχή της δίκης με τη δημιουργία τέτοιων στημένων επεισοδίων, ήτοι της δήθεν επίθεσης των «ναζιστών», εις βάρος των δημοκρατών φοιτητών που έρχονται να καταθέσουν για την κακουργηματική δράση των πρώτων. Ή το Πανελλήνιο μας θεωρεί τόσο ηλίθιους και ανεγκέφαλους, ώστε με το καλημέρα της δίκης να δημιουργούμε τέτοιο αρνητικό κλίμα, προβαίνοντας σε προκλητικές και κατακριτέες πράξεις, που είναι το ίδιο με το να βροντοφωνάζουμε στους δικαστές και στον Εισαγγελέα, ναι όντως είμαστε εγκληματική οργάνωση, δεν πτοούμαστε από δίκες και δεν διστάζουμε οποιαδήποτε στιγμή να εκδηλώσουμε εγκληματική συμπεριφορά. Είναι ακριβώς το ίδιο σαν ο υπόδικος για εμπορία ναρκωτικών να παρουσιαστεί ενώπιον των δικαστών με ένα κιλό ναρκωτικής ουσίας υπό μάλης και με ζυγό ακριβείας.

Δυστυχώς γι αυτούς, άφ ενός μεν δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι, ώστε με τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας, αφ ετέρου δε η Χρυσή Αυγή είναι ένα πολιτικό κόμμα που σέβεται απόλυτα τον Νόμο.

Φυσικά ήταν παρών στο δικαστήριο και  ο «δημοσιογράφος» κύριος Δημήτρης Ψαράς τις φαντασιοπληξίες του οποίου χρησιμοποίησε με τη μέθοδο copy paste ο εισαγγελέας κύριος Βουρλιώτης προκειμένου να συντάξει το πόρισμα του, για την δήθεν εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Ο κύριος Ψαράς ως γνωστόν είναι ο «μαρξιστής», «αντικαπιταλιστής» «δημοσιογράφος», ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από το Γερμανικό υπουργείο εξωτερικών για να γράψει βιβλίο κατά της Χρυσής Αυγής.

Τώρα με ποια λογική αντικαπιταλιστής δημοσιογράφος, χρηματοδοτείται από ένα καπιταλιστικό κράτος, για να γράψει καταδικαστικό βιβλίο για μια πολιτική δύναμη που από την κλίκα του θεωρείται ως τα τάγματα εφόδου του μεγάλου κεφαλαίου δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Απλά θα επιθυμούσαμε να του θέσουμε μια ερώτηση. Για την παρουσία του στα δικαστήρια πληρώνεται από τους Γερμανούς υπερωριακά, περιλαμβάνεται ως όρος για τη χρηματοδοτημένη έκδοση ή γίνεται λόγω συγκέντρωσης στοιχείων για μια επόμενη έκδοση η οποία μπορεί να χρηματοδοτηθεί, ίσως και από τον Τζώρτζ Σόρος.

Σαν τον κύριο Ψαρά, είναι οι περισσότεροι πολέμιοι του κεφαλαίου, γι αυτό και αυτό  καθημερινά θεριεύει.

Όσον για τον βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κύριο Νίκο Ορφανό που προπηκαλίστηκε από κουκουλοφόρους την ώρα που περπατούσε, προκειμένου να μπει στον χώρο της δίκης και αναφέρεται σαν «τσόντα» μετά το συμβάν με τους «φουσκωτούς», αυτό σίγουρα δεν μας αφορά γιατί ποτέ μας δεν φορέσαμε κουκούλες. Για κάθε δράση μας καλή ή κακή, σωστή ή λάθος, απαραίτητη ή περιττή, έχουμε το σθένος και τον ανδρισμό να δείχνουμε τα πρόσωπά μας.

πηγή

Exit mobile version