Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ο Παπασταύρου είναι που καταχράστηκε 22 εκατομμύρια από τον λογαριασμό της Θεσσαλικής στην τράπεζα Μακεδονία Θράκης και ανήκαν σε μικροεπενδυτές που συμμετείχαν στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Αυτός τα άρπαξε και τα κατέθεσε στην Ελβετία σε προσωπικό του λογαριασμό. Στη συνέχεια λάδωνε την Μπουρμπούλια για να θάψει την υπόθεση. Η Μπουρμπούλια συνελήφθη στο Παρίσι, αλλά αυτός έχοντας υψηλή πολιτική προστασία γλίτωσε τις φυλακίσεις! Συνεχίστε απτόητοι! Οι συκοφάντες θα ρεζιλευτούν και θα καταρρεύσουν. Έρχεται η Νίκη!

Π.Γ.

Λασπολογία ΣΚΑΪ: Παρουσίασαν αναρχικούς που επιτέθηκαν σε πολίτη ως… Χρυσαυγίτες! ΒΙΝΤΕΟ

Συμπληρώνονται 3 μήνες διακυβέρνησης της αριστεράς, με υπουργούς ”δημοκράτες” “αντιστασιακούς” και ”φίλους της εργατικής τάξης”, αλλά με την πλειονότητα αυτών απόφοιτους κολεγίων, με σπουδές και μεταπτυχιακά στα καλύτερα πανεπιστήμια και φυσικά ακριβότερα του κόσμου και Ε9 που στα όνειρά μας έχουμε δει οι περισσότεροι Έλληνες και το μόνο ανατρεπτικό νόμο που είδαμε να περνάει είναι η πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία όλα τα αποθεματικά των Δήμων περνάνε στην Τράπεζα της Ελλάδος, προς ενίσχυση της οικονομίας και πληρωμή μισθών και συντάξεων!

Χαρακτήρισαν δε την πράξη αυτή ως “πατριωτική κίνηση” και την υπερασπίστηκαν πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης! Υπάρχουν ακόμη Έλληνες που ψήφισαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης και ελπίζουν πως θα σωθεί η πατρίδα και θα γίνουν πράξη έστω το ένα εκατοστό όσων έταξαν πριν τις εκλογές οι κυβερνώντες;

Περνώντας τυχαία από τα γραφεία του Δήμου Αθηναίων στην οδό Δομοκού πριν ένα μήνα είδα ουρές μεταναστών και ρομά και ρώτησα τι περιμένουν. Η απάντηση σε σπαστά ελληνικά ήταν ”τροφίματα”! Την ίδια στιγμή χιλιάδες Έλληνες συντηρούν τις οικογένειές τους από την πενιχρή σύνταξη της χήρας γιαγιάς ή ζουν με δανεικά ή μετρούν ακόμη και τις μερίδες στο κρέας, σε γραμμάρια. Δεν θα σχολιάσουμε την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που είναι τραγική.

Όμως…..ενόχλησαν οι διανομές τροφίμων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έκοψαν ακόμη και την κρατική επιχορήγηση την στιγμή που κόμματα που δεν μπήκαν καν στη βουλή πήραν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δεν έδωσαν ούτε δεκάρα στους Έλληνες πολίτες.

Πολλές φορές διαβάζω σχόλια σε ιστοσελίδες συστημικές και παρατηρώ την αυξανόμενη στήριξη στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σε όσα έλεγε και συνεχίζει να υποστηρίζει.

Αν συνεχιστεί η ασάφεια και η έλλειψη πολιτικής βούλησης για αλλαγή σε βάθος και όχι σε λόγια και οδηγηθεί η χώρα σε νέο μνημόνιο, τραγικό για όλους, πολύ σύντομα θα δούμε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας.

Τότε λαϊκή απαίτηση πλέον θα είναι η ενεργοποίηση μηχανισμών που θα δικάσουν και θα τιμωρήσουν όσους μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση. Τότε τα ισόβια θα είναι ισόβια και όχι ποινές με αναστολή όπως του Παπακωνσταντίνου. Αλήθεια ο Στουρνάρας γιατί παραμένει στην Τράπεζα Ελλάδος; Είναι αναντικατάστατος; Οι Διοικήσεις Οργανισμών και ΔΕΚΟ γιατί δεν αλλάζουν; Είναι και αυτοί αναντικατάστατοι;

Αγγελική Γ.-Α.

Ομολογία ήττας από τους σκευωρούς: “Τεχνικά δύσκολη” και νομικά αδύνατη η καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό, οι θέσεις της Χρυσής Αυγής αποτελούν απλή λογική. Δυστυχώς, στη χώρα που κυβερνούν ξένοι ελληνόφωνοι, η απλή λογική θεωρείται ακραία άποψη. Όταν η κυβέρνηση ανοίγει διάπλατα τα σύνορά μας και προσφέρει πληθώρα παροχών και κινήτρων στους αλλοδαπούς, είναι φυσικό να προτιμούν τη χώρα μας όλο και περισσότεροι, αντί να ζητήσουν άσυλο ή άδεια παραμονής σε πολλές άλλες χώρες, όπως δικαιούνται. Επίσης, όλο και περισσότεροι θα διακινδυνεύουν και θα χάνουν τη ζωή τους στη θάλασσα. Υπεύθυνοι για την τραγωδία και αυτών των ανθρώπων και την τραγωδία τη δική μας είναι αποκλειστικά οι πολιτικοί του «συνταγματικού τόξου», αυτοί που έχουν καταπατήσει τους Νόμουςκαι έχουν κουρελιάσει το Σύνταγμα. Και μόνον το άνοιγμα των συνόρων αποτελεί εσχάτη προδοσία. Σε συνδυασμό με τη συνολική κατάσταση της χώρας σήμερα (από τα οικονομικά έως την παιδεία), διαπιστώνουμε πλέον ότι οι κυβερνώντες είναι εντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι για την Ελλάδα.

Α. Ε.
Πανεπιστημιακός

Ανατροπή στην δίκη: Κανένα ποινικό στοιχείο κατά της Χρυσής Αυγής, μόνο… πολιτικό ενδιαφέρον! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ένας λαθρομετανάστης εισβάλει στη χώρα παράνομα χωρίς ν’ αντιμετωπίζει καμιά συνέπεια τότε αυτομάτως του δίνεται το μήνυμα ότι σε αυτή τη χώρα μπορεί να παρανομεί και να μην τον πειράζει κανείς. Έτσι αρχικά κλέβει το πρώτο του πορτοφόλι κι αν τη γλιτώσει ισχυροποιείται μέσα του η αίσθηση ότι βρίσκεται σε μια χώρα ανομίας. Βήμα – βήμα προχωράει και στη ληστεία μετά φόνου. Στο έγκλημα του βιασμού προβαίνουν πιο εύκολα όσοι προέρχονται από περιοχές στις οποίες οι γυναίκες θεωρούνται κατώτερες, όπως ο λαθρομετανάστης που βίασε τη Μυρτώ στην Πάρο και που αμέσως μετά προσπαθήσει να τη δολοφονήσει καταστρέφοντας έτσι μια για πάντα όχι μόνο το άτυχο παιδί αλλά και την οικογένειά του.

Αυτό το λάθος μήνυμα φαίνεται να έχει περάσει και στο χώρο των ΜΜΕ τα οποία εκπέμπουν τόσα χρόνια στην ουσία χωρίς άδεια. Όπως ο λαθρομετανάστης, έτσι κι αυτοί, καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται σε μια χώρα ανομίας και βήμα – βήμα παραβαίνουν το νόμο.

Κάθε φορά που τυχαίνει να παρακολουθήσω κάποιο από τα χρεοκοπημένα βοθροκάναλα βλέπω κι ένα αντιχρυσαυγιτικό παραλήρημα. Χθες είδα τους τηλεπειρατές Πρετεντέρη και Μάνδρου ν’ αναφέρουν τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση κι ελπίζω το νομικό τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου ν’ αξιολογήσει τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από αυτούς τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να κινηθεί ενάντια στους εμετικούς και χυδαίους συκοφάντες.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-22-apriliou-2015#ixzz3Y1XS2buq

Exit mobile version