Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Σέρρες, Ημαθία, Ξάνθη, Λέσβος

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας και δημοτικής συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων Ουρανίας Μιχαλολιάκου.

Η συναγωνίστρια Μιχαλολιάκου αναφέρθηκε στην δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου τόνισε, ότι οι διώξεις που έχει εξαπολύσει εις βάρος του Κινήματος μας το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, δεν πρόκειται να λυγίσει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες.

Ακολουθεί η ομιλία

Ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Αθηνών στις γειτονιές του κέντρου

Στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην συνέπεια λόγων και πράξεων του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή από την ίδρυσή του και ανέλυσε συνοπτικά την διαδρομή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών τις τελευταίες δεκαετίες, με την πολεμική και την λάσπη που δεχόταν πάντα και σε όλα τα επίπεδα, δικαιολογώντας απόλυτα το διαχρονικό σύνθημα «ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ».

Τόνισε πως το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα γνήσια Λαϊκό Κίνημα και λέει την αλήθεια προς τον Ελληνικό Λαό είναι ουσιαστικά η αιτία που όλο το φάσμα του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου πολεμάει το Κίνημά μας με κάθε μέσο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακοπεί προσωρινά η νομοτελειακή επικράτηση των Ιδεών του Λαϊκού Εθνικισμού, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλα τα Έθνη της Ευρώπης. Αναφέρθηκε εκτεταμένα στο μέγα ζήτημα της λαθρομετανάστευσης με τις άμεσες κοινωνικές και Εθνικές συνέπειες του και ανέπτυξε τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την επίλυση του προβλήματος.

Οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ημαθίας, πιστοί στην Ιδεολογία και στις αρχές του Κινήματός μας, προέβησαν την Πέμπτη σε μια εκτεταμένη ενημερωτική δράση στα Λευκάδια Νάουσας Ημαθίας, διανέμοντας εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» στους κατοίκους και σε καταστηματάρχες. Θετικότατη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που ζητούσε να ενημερωθεί για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικείμενη δίκη της Χρυσής αυγής, δηλώνοντας ταυτόχρονα την συμπαράστασή και στήριξή του. Ο αγώνας συνεχίζεται σε κάθε πόλη και χωριό της Πατρίδας μας.

Άλλη μία ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Ξάνθης τελεσφόρησε την Παρασκευή 17 Απριλίου το βράδυ σε γειτονιές της πόλης μας. Κλιμάκιο συναγωνιστών γέμισαν στην κυριολεξία ολόκληρες γειτονιές με εφημερίδες της Χρυσής Αυγής, τοποθετώντας τες σε γραμματοκιβώτια και σταθμευμένα αυτοκίνητα, δίνοντας συνάμα και σε διερχόμενους πολίτες οι οποίοι αντικρίζοντας τους συναγωνιστές στο δρόμο με τις εφημερίδες στα χέρια ζητούσαν μόνοι τους και τις εφημερίδες αλλά και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις όσον αφορά την επικείμενη δίκη που ξεκινάει την Δευτέρα 20 Απριλίου. Οι συναγωνιστές κατέστησαν σε όλους σαφές ότι η αθώωση των συναγωνιστών μας, λίαν συντόμως σε μία τίμια δίκη, θα αποδειχθεί περίτρανα. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν σταματούν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Κινήματός μας, γίνονται η φωνή της Χρυσής Αυγής μεταφέροντας σε όλους το αίτημα για δικαίωση και το μήνυμα της νίκης!

Μια ακόμη δράση ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Οργάνωση Λέσβου στην Αγιάσο και τα γύρω χωριά. Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και εφημερίδων του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κόντρα στη φίμωση που μας επιβάλουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn172#ixzz3Y1bEjB8U

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn172#ixzz3Y1aiIzvR

Exit mobile version