Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με αυτά τα καταγέλαστα επιχειρήματα θα πάνε στην δίκη οι σκευωροί – Ψαρράς: Η Χρυσή Αυγή δεν έχει τεκμήριο αθωότητας! ΒΙΝΤΕΟ

 

Πολλές φορές έχουμε γράψει ότι ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Ψαρράς, είναι τουλάχιστον εμπαθής και συνεπώς δεν μπορεί να προφασίζεται αντικειμενικότητα. Συνεπώς δεοντολογικά δεν θα έπρεπε να ασχολείται δημοσιογραφικά με την Χρυσή Αυγή, ενώ νομικά η όποια μαρτυρία του κρίνεται αβάσιμη και άχρηστη δεδομένης της εμπάθειας και του μίσους που θρέφει για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Την εμπάθεια του αυτή την έδειξε σε όλη την απαστράπτουσα ασχήμια της στην εκδήλωση του τμήματος δικαιωμάτων του Σύριζα, ο εν λόγω δημοσιογράφος. Ξεφτίλισε δε και τους διοργανωτές της εν λόγω εκδήλωσης, αφού είναι τουλάχιστον ντροπή να λέγονται τέτοια λόγια σε εκδήλωση τμήματος «δικαιωμάτων».

Σύμφωνα, λοιπόν με τον Δημήτρη Ψαρρά, του οποίου, θυμίζουμε, τα βιβλία εναντίον της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτούνται απευθείας από την Μέρκελ, η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει τεκμήριο της αθωότητας. Συγκεκριμένα ξεκίνησε την αναφορά του αναφερόμενος σε κάποιους που αναγνωρίζουν το τεκμήριο της αθωότητας ακόμα και στους πιο ειδεχθείς εγκληματίες, καταρχάς συμφώνησε (προφανώς για να μπορεί να συνεχίσει να αποδίδει τεκμήριο αθωότητας στους εμπρηστές της Marfin) και κατόπιν διαχώρισε τις υποθέσεις, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να έχει τεκμήριο της αθωότητας.

Προφανώς ο Ψαρράς ονειρεύεται προγραφές και δικαστήρια του βουνού, όπως αυτά που οδήγησαν στα εγκλήματα των ιδεολογικών ομογάλακτών του, οι οποίοι πετούσαν βρέφη σε πηγάδες και χαράδρες. Ονειρεύεται μία παρωδία δίκης, η οποία θα λαμβάνει ως θέσφατο τις ιδεοληπτικές εμμονές του, οι οποίες δεν εδράζονται σε κάποια ιδέα, αλλά στο πόσο ευγνώμων θα του είναι στο άμεσο μέλλον η Μέρκελ. Προφανώς το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στην απειλή που ένιωσε η Μέρκελ και οι λοιποί διεθνείς τοκογλύφοι από την Χρυσή Αυγή.

Το γεγονός δε ότι η καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας της Χρυσής Αυγής, που εμφανίζεται στον πυρήνα της σκέψεως του Δημήτρη Ψαρρά, νομοθετήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, υπό την μορφή του αντισυνταγματικού νόμου αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, προφανώς δεν είναι σύμπτωση. Οι κατακτητές της χώρας θέλουν να διατηρήσουν υπόδουλη την Ελλάδα με κάθε τρόπο. Με αιχμή του δόρατος τους επίορκους δικαστικούς και την αντισυνταγματικότητα των νομοθετημάτων τους, έχοντας ως συγγραφέα κατηγορητηρίων έναν εμπαθή δημοσιογραφίσκο, επιχειρούν την καταστολή του Κινήματος.

Οι νέοι δικτατορίσκοι της οικονομικής ολιγαρχίας, επικαλούμενοι το νεοφιλελεύθερο «παράδοξο της ανοχής» του μέντορα του Σόρος, Πόππερ, για ό,τι απειλεί την κυριαρχία τους, επιθυμούν την χωρίς δίκη δίωξη της Χρυσής Αυγής. Οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν! Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει! Η Ελλάδα θα αναπνεύσει και πάλι Ελεύθερη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-auta-ta-katagelasta-epicheirhmata-tha-pane-sthn-dikh-oi-skeuwroi-psarras#ixzz3Y433PswW

Exit mobile version