Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Κιλκίς, Σέρρες, Κοζάνη

Την Κυριακή, παραμονή της έναρξης της δίκης της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας πραγματοποίησαν εκτεταμένη ενημερωτική δράση στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Χαλκίδας.

Παρούσα  η Χρυσή Αυγή Κιλκίς στην εκδήλωση προς τιμήν του ήρωα της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου η οποία πραγματοποιήθηκε στο χωρίο Ακρίτας Κιλκίς στο οποίο υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός.

Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων κατά την οποία ο γραμματέας της Ν.Ε. και βουλευτής Χρήστος Χατζησάββας έκανε την κατάθεση για τη Χρυσή Αυγή. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή για τον Κύπριο αγωνιστή Γρηγόρη Αυξεντίου και στη συνέχεια ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Η εκδήλωση έκλεισε με σειρά ομιλιών από τους επισήμους με τον μοναδικό εκπρόσωπο του Ελληνικού κοινοβουλίου τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να απευθύνει χαιρετισμό.

Η Χρυσή Αυγή Σερρών στις εκδηλώσεις για τον ήρωα Λοχία Ίτσιο: Στην εκδήλωση για τα 74 χρόνια από την μάχη των Πορροΐων τιμήθηκε ο επιλοχίας Ίτσιος Δημήτριος. Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο βουλευτής Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από το συναγωνιστή Τσαμπάζη Θεόδωρο.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης ομιλία της συναγωνίστριας Γιώτας Ανδρεάδου με θέμα “Κόντρα στον εκφυλισμό της Παγκοσμιοποίησης”. Η συναγωνίστρια στην ομιλία της ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματός μας για την παγκοσμιοποίηση ενώπιον συναγωνιστών και φίλων του κινήματος που ακόμη μια φορά γεμίσανε τα γραφεία τοπικής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn173#ixzz3Y7VKTMEw

Exit mobile version