Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

5 χρόνια μετά το Καστελόριζο: Συμβολική συνάντηση Μέρκελ – Τσίπρα στην επέτειο του Μνημονίου

5 χρόνια μετά το Καστελόριζο: Συμβολική συνάντηση Μέρκελ - Τσίπρα στην επέτειο του Μνημονίου

Οι ημερομηνίες έχουν τους συμβολισμούς τους και το παγκόσμιο κατεστημένο έχει πολλάκις αποδείξει ότι φροντίζει να χρησιμοποιεί αυτούς τους ημερολογιακούς συμβολισμούς.

Σήμερα, λοιπόν, συναντάται στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, ο Τσίπρας με την Μέρκελ. Η συνάντηση αυτή γίνεται, βεβαίως, με τα μάτια στραμμένα στην συμφωνία που πρόκειται να συναφθεί εντός των επομένων ημερών – μηνών, με ακροτελεύτια ημερομηνία (μέχρι στιγμής) τις αρχές Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα των φυλλάδων, «θα αναζητήσουν αμοιβαία επωφελή λύση», στο όλο πρόβλημα. Κοινώς, για να μεθερμηνεύσουμε αφουγκραζόμενοι την βοή της σύγχρονης διανόησης, ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει κάποια πολιτικά κέρδη με μόνο επιχείρημά του την Χρυσή Αυγή.

Άλλωστε, έχει διαφανεί από την αρθρογραφία και τα λεγόμενα των κυβερνητικών αξιωματούχων, ότι η μόνιμή επωδός τους ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων είναι οι παρακλήσεις των ΚρούγκμανΛεγκρένΓκρέυΤσόμσκυFinancial TimesLiberation κ.ο.κ προς τους διεθνείς τοκογλύφους να βοηθήσουν την συγκυβέρνηση Σανέλ, γιατί αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή.

Όμως, μιας και ο λόγος περί ημερομηνιών και συμβολισμών, σήμερα είναι μια πολύ σημαδιακή ημερομηνία για τον Ελληνικό Λαό και την χώρα. Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια, ύστερα από πολλές παλινωδίες που εν πολλοίς θυμίζουν και το σήμερα, ο Γεώργιος Τζέφρυ Παπανδρέου, ανακοίνωνε από το Καστελόριζο την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ. Είχαν προηγηθεί συνομιλίες μέσω email και τηλεφώνου με αυτούς που σήμερα υποτίθεται ότι είναι «φιλέλληνες», δηλαδή του Ομπάμα, του Κρούγκμαν και άλλων που βρίσκονται στην σφαίρα συνεργασίας με την σημερινή συγκυβέρνηση.

Το τι επακολούθησε σε αυτά τα χρόνια είναι γνωστό. Χιλιάδες αυτοκτονιές, εκατομμύρια άνεργοι, εκατοντάδες χιλιάδες απελπισμένοι και η Νεολαία μας να αναγκάζεται να φύγει για το εξωτερικό. Δύο μνημόνια, αρκετοί εφαρμοστικοί νόμοι και τρεις (ή τέσσερις με την σημερινή) μνημονιακές κυβερνήσεις, οι οποίες υπακούνε στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων.

Ο αγώνας ενάντια στη χούντα του Μνημονίου συνεχίζεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbolikh-sunanthsh-merkel-tsipra-sthn-epeteio-tou-mnhmoniou#ixzz3Y7pbRVI8

Exit mobile version