Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αρχισκευωρός Σαμαράς κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αρχισκευωρός Σαμαράς κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του - ΒΙΝΤΕΟ

Με την συντριπτική πλειοψηφία του νομικού κόσμου να αποδοκιμάζει μετά βδελυγμίας τις αντισυνταγματικές παλινωδίες της προηγούμενης κυβέρνησης στο ζήτημα των πολιτικών διώξεων της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε στον εξόχως φιλικό τηλεοπτικό δίαυλο του Mega όχι απλώς αμετανόητος αλλά επιπρόσθετα και υπερασπιστής κάθε παράνομης μεθόδευσης στην οποία είτε ο ίδιος επιδόθηκε είτε άλλοι, δικαστικοί ή πολιτικοί παράγοντες, κατόπιν εντολών του.

«Εμείς αφήσαμε ανεπηρέαστη την δικαιοσύνη», ισχυρίστηκε με θράσος χιλίων πιθήκων ένας άνθρωπος ο οποίος θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί κωμικός αλλά η δημόσια θέση του τον καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν μπήκαν καν στο κόπο να ρωτήσουν τον πρώην πρωθυπουργό για το ηχητικό ντοκουμέντο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του ίδιου του Σαμαρά με ανώτερο δικαστικό παράγοντα, στον οποίο δίνει την οδηγία να μεταφέρει στον εισαγγελέα Ντογιάκο την εντολή να. προφυλακίσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η «έγκυρη» ενημέρωση περιορίστηκε σε κουβεντούλα καφενειακού επιπέδου, αποφεύγοντας οποιαδήποτε νύξη στα λεγόμενα Μπαλτάκου στο περίφημο βίντεο, βάση των οποίων αποδεικνύεται από τον ίδιο τον γενικό γραμματέα της τότε κυβέρνησης πως η δίωξη της Χρυσής Αυγής υπήρξε μια πρωτοφανής -κατ’ εντολή Σαμαρά- πολιτική σκευωρία.

Επιπρόσθετα όμως, το θλιβερό πολιτικό ανδρείκελο που αρνείται να εγκαταλείψει την προεδρική καρέκλα του κομματικού μορφώματος της Συγγρού, προέβη σε μια αποστροφή του λόγου του στην κάτωθι δήλωση, η οποία είναι εξόχως ενδεικτική της «δημοκρατικής» του αντίληψης: «η Πρόεδρος της Βουλής ανέχεται τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κοντεύοντας να τους αναδείξει σε ρυθμιστή του Πολιτεύματος»!

Ως ανοχή λοιπόν, χαρακτηρίζει ο «υπερδημοκράτης» Σαμαράς την τήρηση των συνταγματικών κανόνων και του Κανονισμού της Βουλής, τα οποία η δική του κυβέρνηση κονιορτοποίησε. Να υπενθυμίσουμε συνεπώς, πως κυρίως ο Σαμαράς αλλά και πολλά ακόμη στελέχη του αντισυνταγματικού τόξου συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να καταστεί ρυθμιστής του Πολιτεύματος ο εισαγγελέας των φυλακών, ο οποίος δια των αναιτιολόγητων αποφάσεών του, κρίνει μη απαραίτητη την μετάβαση προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις συνεδριάσεις της Βουλής, ούτως ώστε να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Αξίζει στο σημείο αυτό να θίξουμε την χρήση του όρου «ανοχή» από τον πρόεδρο της ΝΔ και να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας πως την ίδια ακριβώς ρητορική χρησιμοποιούν μονάχα οι γραφικές αριστεράντζες του κατ’ επάγγελμα «αντιφασισμού», που πληρώνονται αδρά από τα ταμεία του γερμανικού κράτους της Μέρκελ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-archiskeuwros-samaras-krubetai-pisw-apo-to-dachtulo-tou#ixzz3YABVaDcx

Exit mobile version