Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Η ΝΔ κατήργησε το τεκμήριο της αθωότητας – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην επιτροπή Δημοσίας Διοίκησης σχετικά με το σχέδιο νόμου για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η ΝΔ έχει προ πολλού καταργήσει το τεκμήριο της αθωότητας από την στιγμή που ψήφισε την κατάργηση κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, μόνο και μόνο επειδή χαρακτηρίστηκε ως «εγκληματική οργάνωση» πριν καν γίνει η δίκη. Ψήφισαν ακόμα και την άρση της ασυλίας των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, χωρίς καν να έχουν κληθεί από την επιτροπή δεοντολογίας για να απολογηθούν.

Όσον αφορά το μεγάλο θέμα της δωροδοκίας, επισήμανε ένα νομοθετικό κενό σύμφωνα με το οποίο μπόρεσε να απαλλαχτεί ο Μιχελάκης, ο οποίος χρηματιζόταν για να κάνει ερωτήσεις επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Σχετικά με το ζήτημα της Δημοτικής Αστυνομίας τόνισε ότι πρέπει οι Τοπικές Αυτοδιοικήσεις να αξιοποιήσουν τον θεσμό. Η Δημοτική Αστυνομία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πάταξη του λαθρεμπορίου, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-anuparkto-to-tekmhrio-ths-athwothtas-gia-thn-nd-binteo#ixzz3YAn7zs36

Exit mobile version