Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Η κυβέρνηση έγινε η καλύτερη φίλη των δανειστών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής για την δεύτερη πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αρχικά κατήγγειλε την υποκρισία την κυβέρνησης που όταν ήταν στην αντιπολίτευση έκανε λόγο για την αντισυνταγματικότητα των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, ενώ τώρα υιοθετεί πλήρως αυτές τις πρακτικές. Επιπλέον η κυβέρνηση ξέχασε τις προεκλογικές εξαγγελίες για την κατάργηση των μνημονίων και τώρα έχει γίνει η καλύτερη φίλη των δανειστών, πράγμα που αποδεικνύεται από τις συνεχείς επισκέψεις του Γιάν(ν)η Βαρουφάκη στα διεθνή φόρουμ του ανθέλληνα Σόρος.

Σχολίασε την συμφωνία που έρχεται λέγοντας πως θα είναι ακόμα πιο επώδυνη για τον ελληνικό λαό, ενώ παράλληλα δεν δίνει καμία λύση στο πρόβλημα της χώρας που είναι το τεράστιο δημόσιο χρέος. Αναρωτήθηκε εάν θα υπάρξουν και άλλες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που ενδεχομένως να κατάσχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν κατά χιλιάδες στην πατρίδα μας.

Κλείνοντας είπε ότι η ανοχή του ελληνικού λαού τελειώνει γιατί στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου η εντολή ήταν η κατάργηση του μνημονίου από την νέα κυβέρνηση, η οποία όμως συνεχίζει την ίδια πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-h-kubernhsh-egine-h-kaluterh-filh-twn-daneistwn-binteo#ixzz3YFxOx5Fy

Exit mobile version