Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Αθήνα, Ανατολική Αττική

Με έκδηλη αγάπη και έντονο αγωνιστικό παλμό, πλήθος κόσμου αγκάλιασε και αποθέωσε το πραγματικό υγιές μέλλον της Πατρίδας μας, στο πρόσωπο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, Γραικό Φώτιο στα γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 22/4/2015. Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχαήλ Μπέλλος, ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με τις προσεχείς δράσεις μας και παρουσίασε τα νέα έντυπα της Τοπικής που θα διανεμηθούν.

Ο νεότερος Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου (γεγονός το οποίο επιμελώς αποκρύπτουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) Συναγωνιστής Φώτης Γραικός, πραγματοποίησε μια άκρως εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη ανάλυση σχετικά για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καλύπτοντας όλο το φάσμα, από την Δίκη παρωδία του σάπιου συστήματος εναντίων των Συναγωνιστών μας, μέχρι και το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν φέρει οι ξενόδουλες κυβερνήσεις, την πατρίδα μας.

Στη συνέχεια, υπήρξε ουσιαστική παρέμβαση από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Κώστα Αλέξανδράκη, ο οποίος ξεμπρόστιασε τα φερέφωνα του συστήματος και εντολοδόχους ξένων συμφερόντων, που προσπαθούν να εκβιάσουν την δικαιοσύνη στη Δίκη των Συναγωνιστών μας, φτάνοντας σε σημείο να δίνουν εντολή στους δικαστές ότι για την Χρυσή Αυγή και μόνο, δεν πρέπει να ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας που ισχύσει για όλους σε όλο τον κόσμο, μέχρι και για τους χειρότερους εγκληματίες.

Έπειτα, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης συνομίλησε με πλήθος παρευρισκομένων δίνοντας την υπόσχεση για νέα συνάντηση στην Τοπική των Ηρωικών Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.  Όλοι οι Συναγωνιστές δήλωσαν έτοιμοι για νέους, ακόμη σκληρότερους αγώνες, ενωμένοι σαν γροθιά αναφωνώντας το σύνθημα: «Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι Φυλακές, Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές» κλείνοντας την ομιλία με τον Ύμνο του Κινήματος.

Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τετάρτης 21-04-2015  όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο. Αθηνών Βουλδή Ιωάννη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Βουλδής αναφέρθηκε και στην δίκη της Χρυσής Αυγής όπου τόνισε ότι η αλήθεια θα λάμψει και ότι τα ψεύδη και οι συκοφαντίες εις βάρος του Κινήματος μας θα πέσουν στο κενό.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης  στα γραφεία της Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ παρακολούθησε το σεμινάριο ιστορίας με ομιλητή τον συναγωνιστή Νικόλαο Ταβουλάρη με θέμα η «Η κάθοδος των μυρίων». Η πορεία των μυρίων είναι: «ένα επίτευγμα από τις μεγάλες περιπέτειες της ανθρώπινης ιστορίας».  Η κάθοδος των Μυρίων περιγράφεται στο ιστορικό σύγγραμμα Κύρου Ανάβασις του Έλληνα ιστορικού, στρατιωτικού, και φιλοσόφου Ξενοφώντα  που  ήταν συμμετοχή ενός σώματος 10.000 Ελλήνων μισθοφόρων (των Μυρίων),  από την στιγμή που εντάχθηκαν στον στρατό του Κύρου και συμμετείχαν στην εκστρατεία εκείνου κατά του αδελφού του Αρταξέρξη και ειδικότερα στη μάχη του Κουναξα το 401 π.Χ.. Μετά τον θάνατο του Κύρου ακολούθησε η περιπετειώδης επιστροφή τους από Μικρά Ασία την προς την θάλασσα, η λεγόμενη “κάθοδος των Μυρίων..”. Ο Ξενοφών ήταν ο διοικητής αυτής της στρατιωτικής μονάδας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα βιντεοπροβολή με θέμα: Την μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής, και απλός κόσμος συγκεντρώθηκαν αυθορμήτως, χωρίς κανενός είδους κινητοποίηση, έξω από το χώρο διεξαγωγής της δίκης, το πρωί της 20ης Απριλίου. Ενδεικτικό της συμπαράστασης της οποίας εκφράζεται από τον κόσμο προς την Χρυσή Αυγή είναι ότι η συγκέντρωση συμπαράστασης τυγχάνει μεγαλύτερης αποδοχής από τον εσμό κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών και παρακρατικών αναρχικών, που είχαν συγκεντρωθεί ήδη, προσπαθώντας να ασκήσουν πιέσεις στην δικαστική  εξουσία.

Την Πέμπτη 16 Απριλίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, η Συναγωνίστρια Μαρία Σιδέρη Τσάμη μίλησε για την κατάσταση στην χώρα που από το 2010 έχει βυθιστεί στην δίνη των μνημονίων του Πασόκ. Η μετέπειτα κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ είχε εναντιωθεί στο 1ο μνημόνιο, έκανε 2η δανειακή σύμβαση με το πρόσχημα της χρεωκοπίας, αντίθετα με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Ο Σύριζα άλλαξε τις ονομασίες, ονόμασε την τρόικα: «θεσμούς» το μνημόνιο: «συμφωνία» την πλήρη υποταγή σε: «σκληρή διαπραγμάτευση». Τους φόρους που θα καταργούσαν τους διατήρησαν (Ενφια), η μείωση του ΦΠΑ, έγινε αύξηση. Ο Σύριζα ενώ εξελέγη βάσει των υποσχέσεων για κατάργηση των μνημονίων δεν τήρησε καμία από τις προεκλογικές του υποσχέσεις, εκτός αυτών για τους κουκουλοφόρους και τους λαθρομετανάστες. Ήδη κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών ασφαλείας και οι τρομοκράτες απελευθερώνονται.

Οι κουκουλοφόροι δεν υποχρεώνονται να δίνουν DNA χωρίς την σύμφωνη γνώμη τους και έτσι συνεχίζονται τα επεισόδια στην Αθήνα με βανδαλισμούς σε καταστήματα και πλατείες, κάψιμο αυτοκινήτων και καταστροφές που θα κληθεί να τις πληρώσει ο Ελληνικός λαός. Η Συναγωνίστρια τόνισε ότι το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας μας είναι η επικείμενη εξαφάνιση του Έθνους μας, που έχει σχεδιαστεί εδώ και χρόνια από τους παγκόσμιους εξουσιαστές. Η Χρυσή Αυγή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όλα αυτά τα προβλήματα και κυρίως της λαθρομετανάστευσης και υποστηρίζει τον άμεσο επαναπατρισμό όσων βρίσκονται εδώ παράνομα. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την άμεση καταγγελία του μνημονίου και συνολική διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας, μετά από λογιστικό έλεγχο. Η απαίτηση του κατοχικού δανείου πρέπει να γίνει επίσημα στις Βρυξέλλες. Τα κόμματα του λεγομένου «συνταγματικού τόξου» είναι υποχείρια ντόπιων και ξένων συμφερόντων και η μόνη ελπίδα του Ελληνικού Έθνους είναι ο Έλληνες Εθνικιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn175#ixzz3YJnwMEPr

Exit mobile version