Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Πολλά συμβαίνουν εις τον διεθνή χώρο. Ευτυχώς εις την σύγχρονη εποχή υπάρχει το Διαδίκτυο, το οποίο είναι πολύ διαδεδομένο εις το εξωτερικό. Εκεί ο κάθε πολίτης, παράλληλα με τον έντυπο τύπο, κάνει χρήση σε ευρύτατη μορφή και του Διαδικτύου, ενημερώνεται καθημερινώς και ανεμπόδιστα και από πολλές πηγές για κάθε τι που συμβαίνει. Το εργαλείο αυτό τον βοηθάει και να κρίνει, αλλά και για να αποφασίζει για την ζωή του, να παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Είναι τώρα ένα επιπρόσθετο και σημαντικό «εργαλείο» της Δημοκρατίας.

Φαίνεται όμως, ότι η Δημοκρατία εις την χώρα μας έχει άλλη σημασία και άλλους κανόνες. Βάσει της «Θεωρίας» μερικών «εμπειρογνωμόνων», η Δημοκρατία οφείλει να προστατεύει τους πολίτες αυτής της χώρας. Ναι, έτσι πρέπει να είναι. Αλλά εδώ τίθεται το ερώτημα. Ποίους πολίτες εννοούμε, ότι οφείλει να προστατεύει; Αυτούς οι οποίοι, εκ συστήματος, ανήκουν εις την κατηγορία των «βολεμένων», ή αυτούς που έχουν καταδικαστεί να ανήκουν εσαεί εις την κατηγορία των βωβών και των κωφών;

Προς τι όμως αυτή η εισαγωγή και αυτά τα υπονοούμενα του γράφοντος; Η κριτική αυτή δεν υπαγορεύεται ούτε από κακία, ούτε από ιδιοτέλεια. Υπαγορεύεται από την αγωνία δια το μέλλον του Λαού μας! Από τον οποίο δυστυχώς αποσιωπούνται πολλά από ότι συμβαίνουν εις τον έξω κόσμο. Όπως π.χ. και τα κάτωθι:

Ο Jürgen Möllermann, εκ των ηγετικών στελεχών του Φιλελευθέρου Κόμματος της Γερμανίας (FDP) διατελέσας επί σειρά ετών Αντικαγκελάριος και πρώην Υπουργός Οικονομικών, αυτοκτόνησε προ ολίγων χρόνων. Ο λόγος: είχε κατηγορηθεί δια διάφορα σκάνδαλα και η Γερμανική Βουλή είχε άρει την βουλευτική του ασυλία. Ούτε εις την Γερμανία συμβαίνει εύκολα αυτό. Όταν όμως συμβεί, ο απωλέσας την ασυλία του βουλευτής γνωρίζει, ότι μάλλον θα καταλήξει δια πολλά έτη εις την φυλακή. Οι Γερμανοί βουλευτές και πολιτικοί δεν είναι καλύτεροι από τους δικούς μας. Δεν αντιμετωπίζουν όμως με ψυχρότητα την διαφθορά, διότι γνωρίζουν, ότι καίει, καίει ανθρώπους και σταδιοδρομίες. Την φοβούνται, την τρέμουν λοιπόν!

Μη φαντασθείτε ούτε τίποτε σπουδαία πράγματα, ούτε ότι οι Γερμανοί βουλευτές είναι υπεράνθρωποι, υπεράνω του χρήματος. Πολύ επιτυχώς θα μπορούσαμε να τους συγκρίνουμε με τους Γερμανούς οδηγούς αυτοκινήτων. Και αυτοί βιάζονται, και αυτοί «έχουν αργήσει», και αυτοί θέλουν να παρανομήσουν δια να «φθάσουν εγκαίρως». Έλα όμως που η Γερμανική Τροχαία ούτε κοιμάται, ούτε παραβλέπει, ούτε χαρίζεται. Κόβει άγρια πρόστιμα, προστατεύει την ζωή των πολιτών. Και όποιος τολμήσει, να ρωτήσει τον Αστυνομικό «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;», θα εμπλακεί πάρα πολύ άσχημα και με την Αστυνομία και με την Δικαιοσύνη, είτε ο βλάξ είναι υπουργός είτε ο πλουσιότερος ή άλλος «ισχυρός» της Γερμανίας. Εις την Γερμανία δεν υπάρχουν ανόητοι «διανοούμενοι» που ομιλούν περί «κυκλοφοριακής συνειδήσεως» και άλλων βλακειών. Εκεί υπάρχει πράγματι τέτοια συνείδηση, αλλά την επιβάλλει δια πελέκεως η Τροχαία, «όποιος και αν είναι αυτός»!

Ας είμεθα ειλικρινείς! Όλοι θα θέλαμε να «τσεπώσομε» κάτι, το οποίο, κατά τον Νόμο, δεν μας ανήκει. Αλλά ο απλός πολίτης φοβάται τις συνέπειες. Έναντι αυτού του απλού πολίτη εις την Ελλάδα η Δικαιοσύνη μας λειτουργεί άριστα! Ο εργολάβος όμως, ο οποίος «λάδωσε» κόμματα, υπουργούς και ισχυρά στελέχη των Υπουργείων και των Δημοσίων Υπηρεσιών δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Έχει ολόκληρο το αμαρτωλό Κράτος με το μέρος του. Μπορεί λοιπόν να θησαυρίζει σκοτώνοντας ανθρώπους με τις κακοτεχνίες. Και όταν φέρουν εις την μάνα το κομματιασμένο παιδί της, λόγω των κακοτεχνιών των εργολάβων, «συγκινούνται» διάφοροι καραγκιόζηδες και «απειλούν» Θεούς και δαίμονες, ότι θα συστήσουν «εξεταστικές επιτροπές», θα «γίνει έρευνα» κ.λ.π. Θα μπορούσαν οι καραγκιόζηδες αυτοί να μας πούνε επιτέλους πόσοι Έλληνες σκοτώνονται ετησίως από τις κακοτεχνίες των εργολάβων, και πόσοι από αυτούς είναι εις την φυλακή;

Με τις κατά χιλιάδες αποκαλύψεις περί διαφθοράς δημοσιεύονται σημεία και τέρατα! Μεταξύ των άλλων και π.χ. ότι γραμματείς και φρουροί ισχυρών προσωπικοτήτων, κατέχουν βίλες μεγάλης αξίας. Πως τις πλήρωσαν; Ποιος τους ρώτησε; Τι απάντησαν; Να μας πούνε και εμάς, τους οποίους «τρώγει» το ενοίκιο, αλλά και σκοτώνει η ανείπωτη φτώχεια με τα Μνημόνια. Τελικώς όποιος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις αυτές μένει με την εντύπωση ότι οι μεν εκβιάζουν τους δε και όλοι μαζί τα «κουκουλώνουν». Το «κουκούλωμα», αγαπητοί μου φίλοι, το πληρώνουν και οι ανήλικες μαθητές, οι οποίοι ανοίγουν ομπρέλες εις τα άθλια σχολεία των όταν βρέχει…!

Τι και «επαναστατεί» ο πολίτης κατά της καταστάσεως αυτής; Δεν είναι ανάγκη να πάσχει από αρρωστημένη απαισιοδοξία για να καταλήξει εις το συμπέρασμα, ότι «δεν γίνεται τίποτε!»

Αυτή είναι η μοίρα της Ελλάδος και των Ελλήνων. Εκ των έσω δεν γίνεται τίποτε, έστω και αν πολλοί ελπίζουν ότι με την αλλαγή της Κυβέρνησης και με την ΤΡΟΙΚΑ, συγγνώμη με τους ΘΕΣΜΟΥΣ, να αλλάξει κάτι εις την Ελλάδα. Απλώς εις την περίπτωση αυτή θα πλουτίσουν άλλοι. Υπάρχει μόνον μία ελπίδα. Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφασίσει τώρα να ελέγξει σοβαρά που πάνε τα χρήματά της. Ίσως η στιγμή αυτή να μη είναι τόσο μακριά όσον φαντάζονται οι διάφοροι καραγκιόζηδες, εις την Ελλάδα και αλλού.

Γεώργιος Εμ. Δ.

Κίνηση εντυπωσιακού αποπροσανατολισμού η εκλογολογία – Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει το νέο Μνημόνιο και με τα δύο χέρια

Ο Τουργκούτ Οζάλ – ο οποίος υπηρέτησε ως πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας – είπε κάποτε, «Εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα Θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες από την Τουρκία και θα είναι το τέλος τους.”

Η Τουρκία έχει στείλει παράνομους κυρίως μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα για πάνω από 20 χρόνια, στην προσπάθειά της να αποσταθεροποιήσει την Αθήνα οικονομικά και δημογραφικά. Η Τουρκία έχει κάνει τα στραβά μάτια στη παράνομη διακίνηση ανθρώπων και θα έλεγε κανείς ότι την προωθεί. Οι Τούρκοι οικονομικά, αποκομίζουν μεγάλα κέρδη από το σύγχρονο δουλεμπόριο. Το 2013 η Τουρκία υπέγραψε συμφωνία με την ΕΕ να πάρει πίσω όλους τους λαθρομετανάστες σε αντάλλαγμα για τα ταξίδια χωρίς βίζα για τους Τούρκους πολίτες. Έχει αυτό τεθεί σε εφαρμογή;

10.000 άνθρωποι έφτασαν παράνομα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τα 100.000 μέχρι το τέλος του έτους. H EE θέλει την Ελλάδα να κάνει τη βρώμικη δουλειά και, ταυτόχρονα, να την επικρίνει για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιώματα. Ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει αλλά στέλνουν χρήματα στην Ελλάδα να ώστε να διατηρηθεί αυτή η άθλια κατάσταση. Είναι προφανές ότι οι πλούσιες χώρες της ΕΕ δεν θέλουν μετανάστες. Γιατί λοιπόν επικρίνουν την Ελλάδα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όταν οι μετανάστες πρώτη επιλογή προορισμού είναι η Βόρεια Ευρώπη;

Αυτό δεν είναι απλώς ένα πρόβλημα της ΕΕ. Οι πλούσιες μουσουλμανικές χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Κατάρ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πρέπει να κάνουν περισσότερα για να βοηθήσουν τους Μουσουλμάνους μετανάστες που έχουν ανάγκη. Η Τουρκία είναι επίσης μια πλούσια χώρα και μέλος του G-20. Δυστυχώς, ο Πρόεδρος Ερντογάν και ο Πρωθυπουργός Νταβούτογλου επιθυμούν τη διατήρηση αυτής της κατάστασης. Είναι ψεύτες και έχουν μια ισλαμική ατζέντα με σκοπό τη συνεχή αποστολή των μεταναστών στην Ελλάδα.

Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει τις λύσεις. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όλοι οι μετανάστες θα πρέπει να απελαθούν στην Τουρκία.

Γ Γ

Καταχαρούμενη η κυρά Τασία: Θα της δώσουν και κονδύλια για να γεμίσει την Ελλάδα λαθρομετανάστες

Ο άκρατος διεθνισμός και αντεθνικός κοσμοπολιτισμός και η εξ αυτών προκύπτουσα βαρβαρική οχλαγωγία που κατακάθεται στην ιδεολογικώς και πολιτισμικώς βαραθρωμένη σύγχρονη Ευρώπη δεν βλάπτει μόνο τους γηγενείς κατοίκους της αλλά και τους ίδιους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Πέρα από τον αναβαθμό του πολιτισμικού επιπέδου, στον οποίο δίχως κόπο φθάνουν, οικειοποιούμενοι αγαθά, καρπούς μακροχρόνου εξελίξεως στη Γηραιά ´Ηπειρο, το δυτικοκαπιταλιστικό σύστημα όχι μόνο δεν τους ωφελεί αλλά και δεν τους αξιοποιεί στο έπακρο, ως θα ώφειλε. Ειδικά στην Ελλάδα, η διαχείριση του ζητήματος της συσσωρεύσεως των ξένων εποίκων (διότι περί αυτού πρόκειται ) ακόμη και από μία ¨προοδευτική¨, φιλολαϊκή κυβέρνηση είναι λίαν απερίσκεπτη. Από την πλευρά του μετανάστη θεώμενη ευ δε εννοουμένης της κατακορύφου φθίσεως της αισθητικής στάθμης της κοινωνίας που προκαλεί, η προοπτική του στην Ελλάδα είναι μεν επαγγελόμενη και ελκυστική, τί θα συνέβαινε ωστόσο αν η Ελλάς ήτο οργανωμένη σε εθνικές κοινότητες υπό την ηγεσία του εθνικού καθεστώτος ; Πρώτον, οι λαθρομετανάστες θα ήτο ένα αμελητέο ποσοστόν του συνολικού πληθυσμού. Δεύτερον, οι διαβιούντες ενταύθα θα εσέβοντο την χώρα υποδοχής των και θα παρήγον έργον υπέρ αυτής. Τρίτον, η εθνικοκοινοτική οργάνωση της χώρας θα αποτελούσε πρότυπο και για τα δικά τους κράτη, ισχυρό, πραγματικό κίνητρο για τη διεκδίκηση της αυτονομίας του εναντίον του αγγλοσαξονικού ληστρικού επεκτατισμού. Η εικόνα, πάντως, των μεταναστών να καταφεύγουν σε παντός είδους παραβατικών και εγκληματικών πράξεων δια να συντηρηθούν θα ήτο ανύπαρκτος.

Μ.Γ.

Ένας μπολσεβίκος στις ΗΠΑ: Κοτζιάς – Βοηθήστε τον Σύριζα, αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή

Η μοναδική προεκλογική εξαγγελία που υλοποίησε ο Τσίπρας, είναι ο αφελληνισμός της Ελλάδας και η αντικατάσταση των γηγενών Ελλήνων από τα εκατομμύρια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που έρχονται κατά χιλιάδες οικογενειακά πλέον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Πρώτιστο μέλημα της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου είναι η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Τους παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σπίτι, ρεύμα, φαγητό και σίγουρα θα προηγηθούν για εργασία.

Και σε όλον αυτόν τον αντισυνταγματικό, ανίερο και εθνοπροδοτικό εποικισμό, ο Πάνος Καμμένος συναινεί δια της σιωπής του έναντι μιας υπουργικής πολυθρόνας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, τραγική ειρωνεία, αφού μόνο εθνική άμυνα δε βλέπουμε! Το αντίθετο: εθνική ΥΠΟΤΑΓΗ!

ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Θέλουμε Δικαιοσύνη και να λάμψει η Αλήθεια – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-26-apriliou-2015#ixzz3YMZl2xlZ

Exit mobile version