Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμη μία ενημερωτική εξόρμηση, το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου, από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Δράμας παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου στα χωριά Ανδριανή και Χωριστή. Οι συναγωνιστές διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια ενημερωτικού υλικού και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή και Εμπρός. Ο κόσμος σε πλήρη απόγνωση από τις κυβιστήσεις της κυβέρνησης μας τόνισε ότι έχει στηρίξει όλες του τις ελπίδες στο Κίνημά μας και αυτό φαίνεται σε κάθε μας δράση από τον τρόπο ανταπόκρισης και προσέγγισής του, όπου μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε τις ενημερωτικές μας δράσεις.

Τονίζουν επιπλέον, ότι είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που νιώθουν δίπλα τους συνέχεια στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις θλιβερές συγκυβερνήσεις κι ότι μόνο η Χρυσή Αυγή έχει πολιτική στρατηγική και ξεκάθαρο πολιτικό λόγο. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των κατοίκων για τη δίκη της Χρυσής Αυγής με μεγάλη προσδοκία και πίστη στην αθώωση όλων των συναγωνιστών. Η παραπληροφόρηση από τα κανάλια της διαπλοκής δεν πιάνει τόπο όσο μεγάλη κι αν είναι η τρομοκρατική προπαγάνδα τους. Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη!

Κατάμεστα για άλλη μία φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 στην ομιλία του συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά για τα Οχυρά και για θέματα επικαιρότητας. Αρχικά έγινε λόγος για το σκηνικό χρεοκοπίας που παρουσιάζεται από τους δανειστές, τις απειλές των διεθνών τοκογλύφων και τη σκληρή στάση που κρατάνε οι πιστωτές. Εν συνεχεία, έγινε αναφορά στο μήνυμα του Σόιμπλε προς τον Τσίπρα αναφέροντας πως εάν εφαρμόσει το πρόγραμμά του τότε η Ελλάδα θα υποφέρει. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός δημοσίας τάξεως διεμήνυε πως θα έχουμε πρόβλημα Εθνικής Ασφάλειας διότι θα φτάσουν τα 5 εκατομμύρια οι λαθρομετανάστες εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ο Καμμένος από την πλευρά του, δήλωνε ότι η κατάρρευση της Ελλάδας σημαίνει γέμισμα της Ευρώπης από τζιχαντιστές και η Χριστοφιλοπούλου απαντούσε σε όλα αυτά, λέγοντας πως οι λαθρομετανάστες ”λιάζονται στη πλατεία”.

Ο γραμματέας της Τοπικής Καβάλας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Βογιατζής, σε παρέμβαση του σε ραδιοφωνικό σταθμό μιλάει για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την δική της Χρυσής Αυγής. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή και δεν υπάρχει το παραμικρό έγκλημα κάτι το οποίο θα είναι ξεκάθαρο μετά από την ολοκλήρωση της δίκης. Κατόπιν αναφέρθηκε στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που πλέον έχει μεταφερθεί και στην Καβάλα με τα πρόσφατα γεγονότα της καταδίωξης και την σύλληψης των λαθρομεταναστών. Ήδη βιώνουμε καταστάσεις Αγίου Παντελεημόνα και στην Καβάλα με την αύξηση της διελεύσεις των λαθρομεταναστών από το νομό Καβάλας. Η Χρυσή Αυγή ζητάει την άμεση εφαρμογή του νόμου, δηλαδή την απέλαση των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την πατρίδα μας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Απριλίου το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, ομιλία από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε με μια αναλυτική αναφορά στα γεγονότα της δίκης που λάβανε μέρος την Δευτέρα 20 Απριλίου όπου είχε προγραμματιστεί και η έναρξη της δίκης. Τόνισε ότι η δίκη διακόπηκε από την έδρα διότι ένας από τους κατηγορούμενους δεν διέθετε συνήγορο. Σε καμία περίπτωση δεν αναβλήθηκε και αυτό πρέπει να υπογραμμιστεί διότι όλα τα καθεστωτικά μέσα παρουσιάζαν τα γεγονότα ως να ευθύνεται το Εθνικιστικό κίνημα για την διακοπή. Άλλωστε η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή απαίτησε την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης για να αποδειχθεί και η αθωότητα των ηγετικών στελεχών και βουλευτών του κινήματος μας. Άλλωστε τα περισσότερα ΜΜΕ δεν σέβονται ούτε καν το τεκμήριο της αθωότητας και πολλές φορές επικαλούνται συλλογική ευθύνη όταν κάτι αφορά την Χρυσή Αυγή.

 

Το απόγευμα της Τρίτης 21 Απριλίου, συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποίησαν άλλη μία επιτυχημένη ενημερωτική εξόρμηση, στους οικισμούς Καλλιθέας και Χρύσας. Διένειμαν εφημερίδες του Κινήματος, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου και κατατοπίζοντάς τους ως προς την σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Οι συναγωνιστές γίνανε δέκτες παραπόνων για την τραγική κατάσταση που συνεχίζει να υφίσταται η Ελλάδα και με την νέα αριστεροκαμμένη διακυβέρνηση. Με παρρησία τους απάντησαν, πως η μόνη ελπίδα για την χώρα είναι μία κραταιά Εθνικιστική κυβέρνηση για να οδηγήσει στην αναγέννηση την πατρίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-kabala-janthh#ixzz3YPQg0fjA

Exit mobile version