Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μαύρο συμβόλαιο για την πολιτική εξόντωση των Εθνικιστών

Το μαύρο συμβόλαιο για την πολιτική εξόντωση των Εθνικιστών

Από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή

Χιλιάδες σελίδες, σχόλια και τηλεοπτικές συζητήσεις, μήνες λάσπης και ύβρεων. Κατηγορίες παράλογες και διώξεις τρομοκρατικές. Στόχος η Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων που θέλουν να ζήσουν στην Πατρίδα τους με την ελευθερία που τους κληρονόμησαν οι πατέρες και οι παππούδες τους με ποταμούς του αίματος και των θυσιών τους. Διώκτης των Ελεύθερων Ελλήνων, το κράτος των Μνημονίων. Μια πρωτοφανής αποκάλυψη της «Δημοκρατίας» όπως την εννοούν όσοι δεν αντέχουν τον αντίλογο, οι δυνάμεις ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κατοχής και οι εγχώριοι δωσίλογοι συνεργάτες τους.

Σε αυτό το πνεύμα σοβιετικής προπαγάνδας εντάσσονται φράσεις τερατώδεις που θα ακούγονταν ανόητες αν δεν ήσαν προκλητικά υποτιμητικές της νοημοσύνης και υβριστικές για τους Έλληνες πολίτες. «Έφτασε η ώρα της κάθαρσης για την Χρυσή Αυγή». Πληροφορούμαστε πως η Χρυσή Αυγή θέλει την «εξόντωση  των ατόμων με αναπηρία» (!) Μετά τα «συμμορία» και «μόρφωμα» που απευθύνουν στην δημοκρατικά εκλεγμένη τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, προστέθηκαν εκφράσεις όπως «άθλια συμμορία» και «εγκληματική σπείρα». Βάλτε και τον παρελθόντα χρόνο «Τι ήταν η Χρυσή Αυγή» ή δηλώσεις τεκμηριωμένης και οξυδερκούς αντιλήψεως της πολιτικής όπως «Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είχε στόχους, σύστημα, ηγεσία»,  και έχετε μια εικόνα της κατάστασης των αντιπάλων της: Βρίσκονται σε άρνηση και παραλήρημα.

Οι χορηγούμενοι από το γερμανικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση διακινητές εισβολέων της Πατρίδας μας, οι ασφαλείς για το πολιτικοοικονομικό σύστημα βαλβίδες εκτόνωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας, εκτελούν την βρώμικη δουλειά για τα αφεντικά τους. Απέναντί τους, απέναντι στα μαύρα συμβόλαια θανάτου εναντίον της Ελλάδας, απέναντι στους αχόρταγους καπιταλιστές και τους επαγγελματίες προλετάριους υπαλλήλους τους, στέκονται εκατοντάδες χιλιάδες «μέλη εγκληματικής οργάνωσης».

Οι ηθικοί (μόνο;) αυτουργοί της δολοφονίας του Γιώργου και του Μάνου και του βαρύτατου τραυματισμού του Αλέξανδρου, οι δήμιοι δεκάδων αγωνιστών που παραμένουν παράνομα έγκλειστοι στα γκουλάγκ της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά, του Δένδια, του Βορίδη, επιμένουν ότι υπηρετούν την δημοκρατική νομιμότητα. Αυθόρμητα  αναρωτιέται κανείς τι σόι νομιμότητα είναι αυτή που παρανομεί επανειλημμένα αρχίζοντας από το να στέλνει την αντιτρομοκρατική (μόνο;) στα σπίτια των βουλευτών ενός κόμματος, να τους συλλαμβάνει και να τους προφυλακίζει, χωρίς άρση της ασυλίας τους.

Και τι είδους Δημοκρατία είναι αυτή που αρνείται σε εκλεγμένους βουλευτές του Ελληνικού Λαού να πηγαίνουν στην Βουλή και να ασκούν τα καθήκοντά τους; Τι είδους ευνομούμενο κράτος είναι αυτό που κρατά τον Αρχηγό του κόμματος σε κατ’ οίκον περιορισμό, βουλευτές σε κατ’ οίκον περιορισμό, βουλευτές που απαγορεύεται, άκουσον-άκουσον, να ομιλούν δημοσία; Αυτά είναι ερωτήματα που δεν θέλουν να περνούν από την σκέψη των Ελλήνων.

Είναι όμως εξόχως συκοφαντικό να διαδίδουν οι φυλλάδες των διαπλεκόμενων που ρήμαξαν την Ελλάδα και ληστεύουν σαν τον Προκρούστη τους Έλληνες, το καινοφανές ενόψει δίκης, πως η Χρυσή Αυγή θέλει δήθεν να εξοντώσει τους ανθρώπους με αναπηρίες. Απάντηση δεν αξίζει σε τέτοιους παραλογισμούς, μα σε μια κοινωνία όπου οι στρεβλοί εγκέφαλοι είναι αυτοί που κρατούν στα χέρια τους την ενημέρωση του λαού, είναι αναγκαία, μια και οι «δημοκράτες» των ΜΜΕ αρνούνται συμφωνημένα κατ’ μολογίαν τους να ακούγεται η άποψη της Χρυσής Αυγής στις συχνότητες που τους χάρισε το κράτος της διαπλοκής με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

Απάντηση λοιπόν, είναι η εκλεγμένη με την Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη Δημοτική Σύμβουλος Κωνσταντίνα-Ευρυδίκη Ασλανίδου, είναι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Άγγελος Κυζηράκος, και οι δύο άτομα με ειδικές ανάγκες -και ικανότητες.

Απάντηση είναι οι παρεμβάσεις του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λάμπρου Φουντούλη, για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (να θυμίσουμε ότι ο κ. Φουντούλης είναι πατέρας του άνανδρα δολοφονημένου Ήρωα Γιώργου Φουντούλη και πατέρας μια κόρης με ειδικές ανάγκες). Απάντηση είναι οι θέσεις του κόμματος, από ετών τυπωμένες και ανηρτημένες στο διαδίκτυο για την προστασία της ελληνικής οικογένειας και της ανύπαντρης μητέρας για την αποφυγή των αμβλώσεων που στερούν από την Πατρίδα μας μια ολόκληρη πόλη από Ελληνόπουλα κάθε χρόνο. Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για τους επαγγελματίες της συκοφαντίας και των ρυπαρογραφημάτων.

Οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής παρά την περί του αντιθέτου ρητορική τους, έχουν στην πράξη αποδείξει –και με κάθε τρόπο και μέσο, δήλωση και ενέργειά τους επιβεβαιώνουν- ότι σκοπός τους είναι να πλήξουν τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του, επειδή έβγαλε από την σιωπή την φωνή των Ελλήνων πατριωτών που είχε μαντρώσει η πατριδοκάπηλη Νέα Δημοκρατία και τα συστημικά μορφώματα που κατασκεύαζε (και «ταΐζει») για να τους παραπλανά. Ως σκυλιά του συστήματος θέλουν την φίμωση των πατριωτών, θέλουν την υποταγή του φρονήματος είτε στην ηττοπάθεια και την απομόνωση, είτε στα αφεντικά τους στα διευθυντήρια του Βερολίνου και των Βρυξελλών, για να αναφέρουμε μόνον δύο. Όλα τα παρασιτικά συμπαρομαρτούντα του γόρδιου δεσμού της Μεταπολιτεύσεως επιστρατεύονται εναντίον των Ελεύθερων Ελλήνων.

Για μια ακόμη φορά θα ηττηθούν. Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή θα νικήσει.

Oι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι οι ρίζες μας, η πίστη και η λεβεντιά του λαού μας, η δύναμη του να αντιστέκεται και να λέει «όχι». Απέναντι σε πουλημένους και προσκυνημένους. Απέναντι  σε όλους αυτούς, όλοι εμείς, οι Έλληνες.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-mauro-sumbolaio-gia-thn-politikh-ejontwsh-twn-ethnikistwn#ixzz3YQwiUyKY

Exit mobile version